Kocam benden boşanmak istediğini söylüyor :'(

Kocam gerçekten boşanmak istiyor mu?

• evet

OY: 80 79,2%
  • hayır

OY: 1 1,0%
  • Blöf yapıyor

OY: 20 19,8%

• Ankete Katılan
    101
Hep onu diyorum neden annenle kalmadin o zaman...Benim hayatımı mahvetti....

Kesinlikle anlaşmalı boşanmayı kabul etmeyin. Tabii ki onun kolayına gelir anlaşmalı boşanmak çünkü o kusurlu taraf oluyor. Mahkemeyi kaybedebileceğini çok iyi biliyor. Eğer ki bu evliliğin biteceğinden eminseniz siz de hiç beklemeyin ona çekişmeli boşanma davasını siz açın. Hatta davayı siz açıp davacı taraf olursanız sizin açınızdan daha iyi olur. İşte o zaman niyetini çok iyi anlamış ve bunu da ona kanıtlamış olursunuz. Onu mahkemelerde süründürebilirsiniz.Bir çekişmeli boşanma davası ertelene ertelene senelerce sürebiliyor. Bu belki sizin için biraz yıpratıcı olabilir ama eşinizin ve ailesinin size yaptığı bunca şeyin karşılığında onlara iyilik yapmayın ve anlaşmalı boşanmayı kesinlikle kabul etmeyin...

yalvararak ne elde etceksin ? yüz verme ya . sen azcık kendine güven geri dur o peşine düşer . boşancak adam aynı yerde uyumaz . sizin yalvarmalarınız devam etsin diye hepsi.

biraz kendi haline bırak üzerine gitme bi süre böyle devam et bakalım zamanla belki o da anlar hatasını sakın kavga etme yad ailesi ile ilgili bi yorumda bulunma sen yine sen ol o ailesiyle arandaki farkı zaten anlar diye umuyorum.bunları acele bir kararla evi terk edip sonradan pişman olma diye söylüyorum.yoksa içinde ömür boyu ukde kalır keşke deneseydim diye pişman olmamak için ikinize de biraz zaman ver belki o biraz yatıştıktan sonra başbaşa bi tatile gidebilirsiniz.

Göstereceğin uzak tavırlarla ailesinin onu daha çok doldurmasına da sebep olabilirsin?! Seni de belki bu korkutuyor belli ki hala da seviyorsun.
Bazı insanların yapısı yuva kurmaya müsait değil keşke bunun bir sınavı olsa sadece güçlü karakterli insanlar aile kurmaya yanaşsa.
Bir tarafa bir şey olmazken ( ki bana kalsa görünen öyle, yapan her zaman kaybeder Allah'ın adaleti çok büyük ) diğer taraf yıkılıyor ortada çocuklar da varsa çok kötü..
Burada karar senin. İstediğin kadar sayfalarca anlat sen eşini bizden iyi çözemezsin. Mesela eşin değişebilecek bir yapıda mı yaşı kaç mesela sana göre nu eşinin karakterimi yoksa geçici bir bunalımda mı ?
Yukarıda demiştim şiddet olmuşsa evliliğin devamında pek hayır olmuyor aslında.. Çocuğunda yok, olsa yine bir orta yol bul derim, çünkü ben de boşanmış bir ailenin çocuğuyum. Sevdiğini anladım yazdıklarından ondan sana bir şey diyemiyorum, yukarıda tek seçeneğin boşanmak demiştim.ayrılıp kendine güzel bir hayat kurabilirsin umudunu kaybetme çok daha güzel bir evlilik yapabilirsin daha huzurlu, anne olabilirsin. Eşin çok dengesiz bir insansa ondan çocuk dünyaya getirmen hiç iyi olmaz..

Adam senden boşanmak istese ne istemese ne sizinki çoktan bitmiş bi evlilik eşin çok iğrenç bi adam onu bırak sen sana bunları yapmış biriyle nası evli kalmak istiyosun bırak defolsun gitsin

Zannımca maddi olarak o kişiye bağımlısınız ve de çevre ne der ailem ne der ben tek başıma ne yaparım bundan sonra ne olacak gibi düşünceleriniz var. Ama şöyle düşünün sanırım çocuğunuz yok, şayet ki çocugunuz olsaydı durumunuz daha kötü olurdu eğer olmuyorsa bekleyin biraz dediği gibi 1 yılın dolmasına kadar olmuyorsa da ayrılın. Zannımca annesi(günahını almayım ama) kafasına başka düşünceler empoze ediyor. Ve kayın valideniz sizi istemiyorsa bırakın olmasın bir ömür onların eziyetine ne diye katlanasınız. Bu hayatta en önemli kişi sizsiniz bunu asla unutmayın. Ve de ilerleyen zamanlarda daha büyük sıkıntılar yaşayabileceğinizi düşünüyorum. 3.kişiler dahi ortaya çıkabilir. Lütfen kendinize eziyet etmeyin. Evlilik sırf aşk sevgi üzerine değildir. Biraz sevgi biraz saygı biraz da mantık üzerinedir bunu unutmayın. Ha ben evli miyim hayır bekara boşamak kolaydır elbet ama dediğim gibi en azından çocugunuz yok. Kendinize eziyet etmeyin.

Ve çocuk dahi olmasa maddi olarak size tazminat ödettirmesini sağlayabilirsiniz yeni değişiklilerle artık bu mümkün.

Bazen bu kötü niyetli insanlari anlamak cok zor neden bir ailenin arasi bozulur. Gerçekten cok üzüldüm.. annesi ve gorumceniz esinizi doldurmaya çalışıyo esiniz de onlara uyuyor resmen. ne yazikki erkek annesine düşkünse annesi bir yalanci da olsa ona gercegi gosteremezsiniz. Ve annesiyle iyi olmadan gercekten esinizle de iyi olamazsiniz. Bunlari sizi üzmek için demiyorum. Ama annesine düşkün erkegin sevgisi annesinin memnuniyetinden gecer. Annesi hakkinda kötü bisey soylemeyin bence. Dusunuyorsaniz bile bir sure sabredin. Evliliginizi kurtarmak istiyorsaniz sabredin ve kayinvalidenizin gönlüne girmek icin elinizden geleni yapın. Esinizin bir yil beklemesinin sebebi bosanma bir yildan once olmuyo bildigim kadariyla. Ama ayni yataga girmesi de hala umidini kesmediginin kanıtı. Esiniz annesinin etkisinde evet ama tam olarak sizden de vazgecmis degil.. bence sabredin ve evliliginizi kurtarin.

Biliyormusun konunu okurken yasadiklarimin tipatip aynisini yasadigini gordum. Bende kaynvalidem ve goruncemle gorusmuyorum. Kaynvalidem esini oyle bir pasiflestirmiski adam zaten sessiz yemegini yer cikar gider aksam gelr yemegni yer yatar hicbrseye karismaz. Ama kaynvalidem ve gorumcem ortaligi allak bullak eder. Bende evlenmeden 2 gun once gorumcem yuzunden fiyaskoya ugradim ama gorumcemle yasamayacgm esimle yasayacagim dedim sineye xektim. Keske diyorum keske ogune donebilsem simdi. Ben esimin ailwsyle bana yaptiklari yuzunden gorusmuyorum ama esimde bana kinayen aileme cok buyuk saygisizliklar yapti ve sen benm ailemle gorusmuyorsan bende senin ailenle gorusmeyecegm diyor. Bende kackere bosanmak istedim ama bosanma asamasina gelince agliyor sizliyor ozurler diliyor. Napicagmi bilmiyorum okdar kotu durumdayimki

B

Bir yıl dolmadan siz o evden ayrılın ve davayı acın

Cok sinirlendim onun yanında nasıl duracaksınız ki bu sekilde

Verin yolu gtsın annesi ablası ile yasasın

Nefret ediyorum boyle erkeklerden anne ile elele yürümek nedir ya umarım kızı da aynı seyı yasar o anneninnn

Hiç sesini çıkartma. Ailesiyle asla görüşme, eşinle asla tartışma. Hiçbir şey yokmuş gibi davran. Sakın gevşeyip ağlayıp eşine sırnaşma. Boşanacaksada gitsin boşansın. İğrenç insan.

Kız sen neyi bekliyosn git ailene kapıyı carp ailesi en bastan şer olmş basınıza bu tarz insanlarla bi ömür gecmez hatanın neresinden dönersen o kadar az pişmnlk yasarsn yarn bign ayrlmzsan cocgn da olur hiç vazgecemezsn keşke evlnmedn bign önce redetseydin cnm baştan belli etmiş kendini ayrl kurtul sen ac davayı ama unutma bunu hiç bizaman kimsenin ahı kimseye kalmaz o yelloz kaynananda oglunun basını yer bu gidişle

Sabırla tüm yorumları okudum
Cok merak ediyorum yorum sahiplerinin hepsi evli mi yada boşanmış mı?

Adamin yaptiklari elbette doğru degil!
Birde şunu ogrenebilir miyim neden önce o dava açsın diye israriniz? Fark mi var?

Çocuk yapmadan boşan derim, annesiyle el ele gezip tozan bir kocadan adam olmaz.
Ya dayağını yer yer oturursun, ya boşanırsın.

Öyle doğru söylemişsiniz ki.. bosanmak ne kolay geliyor herkese. Hemen eve git demek felan ne kadar basit.. sanki o saatten sonra eve gitmek cok kolaymis gibi bir cirpida bosan eve git deniyor. Ben bosan demeden öyle sunun düşünülmesi gerektigine inanıyorum : ya konu sahibi kişi benim sözümden etkilenip boşanmaya kalkarsa.. bunun vebali nasıl ödenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…