• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca sorunu...

Canım alışkanlıklarımdan vazgeçmeye çalışıyorum gerçekten.. Yoksa bu zamana kadar birşeyini görmedim çok şükür yani..

Aslında demek istediğim bu değil..
Sizin gereksiz kıskançlıklarınız var evet ama eşinizin de davranışları normal değil ki
Şehir dışı seyahati esnasında masaj salonu araması normal mi ?
Madem otelin masaj salonuna gitti neden internette aramasını otel adıyla yapmıyor?
İki ayrı uçta yaşıyorsunuz ...
Güven konusu ya hep ya hiç değildir. Ben kimseye sonsuz güvenmek gibi bir şeyin de olmaması gerektiğini düşünüyorum
Siz güvenmiyorsunuz araştırıyorsunuz sonra bir şey bulunca onu görmek mi kabullenmek mi istemiyorsunuz artık nedir bilmiyorum suçu kendi üstünüze alıp eşinizi aklıyorsunuz

Maalesef ki bizim ülkemizde kadınlar eşleriyle/sevgilileriyle her şeyi paylaşmıyor, ondan sonra adamlar gizli saklı iş çeviriyorlar, sonra da dövünüyoruz... Önce özgüven, sonra da eşlerle her şeyi paylaşmak tüm bunların çözümü. Masaja gitmek istiyorsa birlikte gidin, ya da evde birbirinize masaj yapın., ve ufak tefek şeylere takılmayın, teleferiğe binmişse binmiş adam, belki gideceği yere daha rahat ulaşmak için bindi.

İyi o zaman bu şekilde yaşamaya devam edin.
Bu şekilde yaşamaya devam etmemek için hipnoterapi almaya başladım.
Araya vajinusmus girdiği için tedaviye ara verdim dün vajinusmus tedavisine başladım..
İnşallah böyle devam etmez..
Bunun için çabalıyorum gerçekten..

Aslında demek istediğim bu değil..
Sizin gereksiz kıskançlıklarınız var evet ama eşinizin de davranışları normal değil ki
Şehir dışı seyahati esnasında masaj salonu araması normal mi ?
Madem otelin masaj salonuna gitti neden internette aramasını otel adıyla yapmıyor?
İki ayrı uçta yaşıyorsunuz ...
Güven konusu ya hep ya hiç değildir. Ben kimseye sonsuz güvenmek gibi bir şeyin de olmaması gerektiğini düşünüyorum
Siz güvenmiyorsunuz araştırıyorsunuz sonra bir şey bulunca onu görmek mi kabullenmek mi istemiyorsunuz artık nedir bilmiyorum suçu kendi üstünüze alıp eşinizi aklıyorsunuz
Canım aslında benim görüşü şu dediği şeye inanamadım ama eskiden de masaj yaptırdığı için bu ona garip gelmiyor ve gizlice masaj yaptırmaya gitti ben görünce de bir şekilde kıvırmaya çalıştı.. Ama ben 3 gün boyunca tepkimi verdim ilk tepkiden sonra sarılmış olsamda.. Sarılmamın sebebi daha yeni barışmışken aynı şeyleri yaşamamaktı..
Şöyleki benim evliliğmizin başından beri çok fazla kıskançlığım oldu ama saçma sapan.. Önceki konularıma bak canım topa tutulduğumu eşime sabırlar dilendiğini de göreceksin..
Çok zor dönemler yaşadım ve hem terapi alarak hemde vajinusmusu yenerek eşimle güzel bir evliliğe devam etmek istiyorum.. İnşallah dilediğimiz gibi verir gönlümüze rabbim..

Maalesef ki bizim ülkemizde kadınlar eşleriyle/sevgilileriyle her şeyi paylaşmıyor, ondan sonra adamlar gizli saklı iş çeviriyorlar, sonra da dövünüyoruz... Önce özgüven, sonra da eşlerle her şeyi paylaşmak tüm bunların çözümü. Masaja gitmek istiyorsa birlikte gidin, ya da evde birbirinize masaj yapın., ve ufak tefek şeylere takılmayın, teleferiğe binmişse binmiş adam, belki gideceği yere daha rahat ulaşmak için bindi.
Aynen canım... Doğru söylüyorsun.. Bu özgüvensizliğimin altında vajinusmus sorunum ve yetişme tarzım yatıyor olabilir ama inşallah çözeceğim

Işin içinde teleferik varsa sıkıntı. Hani otobüs vapur falan olsa neyse de bir insan teleferiğe yalnız binemez cidden.

G gkk1 Yine abartiyorsun.bunda birşey yok ki..sürekli adamın pesindesin,biraz rahat birak..) gez,toz
eglen. yani biraz kendine zaman ayır.erkekler bukadar sık bogaz olmaya gelemezler.sonunda bu evliliği Allah korusun sen yikacaksin.....

Işin içinde teleferik varsa sıkıntı. Hani otobüs vapur falan olsa neyse de bir insan teleferiğe yalnız binemez cidden.
Yaa dalga geçme canım ya.. Ben o olayı saklamasına bozulmuştum sadece..

G gkk1 Yine abartiyorsun.bunda birşey yok ki..sürekli adamın pesindesin,biraz rahat birak..) gez,toz
eglen. yani biraz kendine zaman ayır.erkekler bukadar sık bogaz olmaya gelemezler.sonunda bu evliliği Allah korusun sen yikacaksin.....
Allah korusun kuzum.. Öyle yapacağım canım şu vajinusmusu Allah'ın izniyle bir yeneyim sonra da hipnoterapiye devam edeceğim zaten.. birde üstüne namazlarıma başladım zaten çok şükür.. Tertemiz bir zihnim olacak inşallah kuzum..
Bende farkındayım kendi sorunlarımın. Çözeceğim inşallah..

Allah korusun kuzum.. Öyle yapacağım canım şu vajinusmusu Allah'ın izniyle bir yeneyim sonra da hipnoterapiye devam edeceğim zaten.. birde üstüne namazlarıma başladım zaten çok şükür.. Tertemiz bir zihnim olacak inşallah kuzum..
Bende farkındayım kendi sorunlarımın. Çözeceğim inşallah..
İNŞALLAH canim,bu soylediklerime sakin kırılma emi?inan senu düşündüğüm için yazdım.İNŞALLAH en kisa zamanda bu sorunu çözersiniz.....

İNŞALLAH canim,bu soylediklerime sakin kırılma emi?inan senu düşündüğüm için yazdım.İNŞALLAH en kisa zamanda bu sorunu çözersiniz.....
Yok canım kesinlikle kırılmıyorum aksine bunları yazmana sevindim.. İnsana daha farkındalık katıyor.. İnşallah canım Allah razı olsun..

Gercekten masaj yaptirmak isteyen biri internetten "masaj salonu" diye birsey aratmaz. "Spa merkezi" , "masaj merkezi olan otel "aratir. Cunku masaj salonu denen yerde masajdan baska hersey yapilir yani. Biliyoruz artik medyadan, internetten.

Gercekten masaj yaptirmak isteyen biri internetten "masaj salonu" diye birsey aratmaz. "Spa merkezi" , "masaj merkezi olan otel "aratir. Cunku masaj salonu denen yerde masajdan baska hersey yapilir yani. Biliyoruz artik medyadan, internetten.
CAnım arattığı şey tam olarak buydu "ordu masaj merkezleri"
Ayrıca saunaya buhar odasına da girmiş

Yahu siz hala boşanmadınız mı?

Kusura bakma Bu kadar sorunlu saçma bir evlilik görmedim ben.

Yaa dalga geçme canım ya.. Ben o olayı saklamasına bozulmuştum sadece..
Neden böyle bir şeye bozulup dertsiz başına dert alıyorsun anlamıyorum.

Adam ergen mi şuan otobüsteyim, şuan taksideyim, şuan teleferikteyim diye haber versin ?

Eşin sana iyi dayanıyor bence kıymetini bil.

Konulariniza şöyle bi baktımda hep bi atraksiyon yahu biraz rahat olun biraz umursamaz takinin bakalm ne olacak masaj salonu arattirmasida hic hos degil ben sans yapardim masaj deseydin

gizem4191 gizem4191 boşanmadık canım çok şükür. yok neden kusura bakayım kendi görüşün sonuçta cnm.

fattylamb94 fattylamb94 aynen kuzum haklısın inşallah daha iyi olacak herşey çabalıyorum..

Birmeleks Birmeleks öyle yapacağım canım daha rahat takılmaya çalışacağım inşallah..
Gerçekten böylesi daha iyi deniyorum ve oluyor sanırım ve daha mutlu olduğumu farkettim..
Zaman zaman şeytan dürtmüyor da değil ama inşallah geçecek..

Bak bu konuda haklılık payın var. Sana yalan söylemesi doğru değil... ama buna yine sen itiyorsun bu adamı.
Hala üstüne gidiyorsun. Ne yani teleferiğe binemez mı? Attığı her adım için sana haber vermesi mı gerek?
Masaj olayını doğru bulmuyorum. Bende açıkçası masaj salonlarından haz almıyorum( eş yalnız gittiğinde,ama beraber gidilirse sorun yok)
Bende bu konuda tartıştım eşimle... tamam belki yanlış bişey yapmıyordur ama senin her konuda üzerine gitmenden kaynaklanıyor bu..
terapiye gittiğini okudum bir msjında,ama bence psikiatriye gitmen daha doğru olur çünkü takıntıların oldukça fazla ve anca bir psikiatri seni çözebilir diye düşünüyorum.

Bak bu konuda haklılık payın var. Sana yalan söylemesi doğru değil... ama buna yine sen itiyorsun bu adamı.
Hala üstüne gidiyorsun. Ne yani teleferiğe binemez mı? Attığı her adım için sana haber vermesi mı gerek?
Masaj olayını doğru bulmuyorum. Bende açıkçası masaj salonlarından haz almıyorum( eş yalnız gittiğinde,ama beraber gidilirse sorun yok)
Bende bu konuda tartıştım eşimle... tamam belki yanlış bişey yapmıyordur ama senin her konuda üzerine gitmenden kaynaklanıyor bu..
terapiye gittiğini okudum bir msjında,ama bence psikiatriye gitmen daha doğru olur çünkü takıntıların oldukça fazla ve anca bir psikiatri seni çözebilir diye düşünüyorum.
Kuzum dediklerinde haklısın terapi dediğim hipnoterapi zaten yani psikiyatrinin bir üst kademesi gibi birşey. Ama vajinusmus tedavime başlayınca ona ara verdim inşallah vajinusmusu çözeceğim önce kuzum yarın 2. seans var..

Back