Klomen ve Çatlatma İğnesiyle Hamileyim Diyenler ???

Kızlar eşim aradı o benden heyecanlı mübarek..hamileymişim rabbim bu cuma günü tüm isteyenlerin duasını kabul etsin inanın tüm içtenliğimle kalbimle dua ediyorum size tek bir tavsiyem var namaz namaz namaz o kadar önemli ki dua edin bol bol zikir Çekin salavat Çek'in herşey rabbimizin elinde olacak eminim hepimizin olacak bana dua edin kızlar pıhtılaşma sorunum varya inş bu sederde tabbimim izniyle bebeğim benden ayrılmaz ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ

Evet cnm düşükten sonra 6ay geçti bende adalet olayım hatta tarlusal kullandım bekliyordum ki adet olayım gideyim doktora artık klomene başlıycaktık

Gerçekten mi klomen ve çatlama iğnesi mi

Sende
Evet cnm düşükten sonra 6ay geçti bende adalet olayım hatta tarlusal kullandım bekliyordum ki adet olayım gideyim doktora artık klomene başlıycaktık

Maşallah canımm Allahım nasip etmiş şükür hayırlısıylada kucağına alırsın inşalalh benim gibi pcos mu vardı sende

Evet cnm iki düşük vardı..pcos bi vardı bi yoktu hiç anlamadım bi doktor hatta dedi zor biraz hamile kalman sonra kendi doktorum dedi hiçte zor değil ben ama bitkisel otları hep kullandım faydalılar bence maydanoz buharı bile yapmıştım ama testere dişli Aslan pençesi çok iyi geldi ama hatta benim lh bi ara 18 olmuştu sonra bu ilaç sayesinde belkide 5 indi cnm sende kullan

Benimde yoktu Yen'i çıktı bu pcos bende nasıl bir şey çözemedim tamam Can'ım başka tavsiyelerin var mı kullandıkların filan müsait olduğunda yazabilirmisiniz çok teşekkkür ederim şimdiden

Herkese merhaba arkadaşlar.bende de pco yeni çıktı ne illet bişey bu anlayamadım dün adet oldum yarın klomene başlıyorum..insilün direnci için yaklaşık 1aydır glukofen ve folbiol içiyorum.sonumuz hayr olur inşş.buradan deneyimlerimizi paylaşalım birbirimize umut olalım kızlar

kızlar merhaba.Ben bu ay 3. kez klomen kullandım adetimden itibaren 12. gün doktora gittim 3 yumurtan var dedı 14 14 16mm 15.gün gel dedi tekrar bakalım ama doktor sankı umutsuz konustu gibi istediğimiz boyutta değil dedi böyle olup yumurtası büyüyen oldu mu

canım yumurtan adetinden itibaren kaçıncı gün 17 19 mm olmuştu hatırlıon mu?

canım yumurtan adetinden itibaren kaçıncı gün 17 19 mm olmuştu hatırlıon mu?
çok iyi hatırlamıyorum ama 12. gün olabilir..takılma gününe yumurta gelişimi kişiden kişiye değişyior..ben günde tek klomen kullanmıştım mesela günde 2 kullananların daha erken olgunlaşabiliyor..

Kızlar iyi akşamlar ben bu ayın 11 de catlatma iğnesi vuruldum .igme vuruldum günle birlikte bu gün 13 günüm. Kacinda adet görmem gerekiyor.. gecen ay 30 unda adet görmüştüm kızlar yardımcı olursanız sevinirim

İğneden 14 gün sonra diye biliyorum canım ama benim 1. ay 19. gün geldi 2. ay tam 14. gün adet oldum inşallah sen olmazsın hamilesindir

Ben günde 2 tane kullandım 11. gün 14.5 ve 15.5 iki tane vardı iki tarafta 14. gün 20 21 olmuşlar bide arkalarından birer tane daha oluşmuş 15 16 mm onlar da geliyo dedi 15. gün sabah iki doz çatlatma iğnesi oldum
Merhaba ılk doktora gittiğiniz de yumurtanız tam büyümemiş ya 2. gidişe kadar başka bişe kullandınız mı? benım de çunku ılk gıttım 14 14 16 mm dedi yıne gıdıcem ya buyumemısse dıye korkuyorum

Ben günde 2 tane kullandım 11. gün 14.5 ve 15.5 iki tane vardı iki tarafta 14. gün 20 21 olmuşlar bide arkalarından birer tane daha oluşmuş 15 16 mm onlar da geliyo dedi 15. gün sabah iki doz çatlatma iğnesi oldum
Merhaba ılk doktora gittiğiniz de yumurtanız tam büyümemiş ya 2. gidişe kadar başka bişe kullandınız mı? benım de çunku ılk gıttım 14 14 16 mm dedi yıne gıdıcem ya buyumemısse dıye korkuyorum

Akşamları bi kase yoğurda çörek otu karıştırıp yedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…