Çok sevindim canımm şükürler olsunn Maşalllah allahım sağ Salim. Kucağınıza almak nasip etsin inşallahh
İnşaşlah Can'ım aminn hayırlısıylaAmin cnm darısı seninde başına inşallah en kısa zamanda olur
Tamda tedaviye başlıycaktım bu ay biliyon mu ama nasip değilmiş tedavi
Gerçekten mi klomen ve çatlama iğnesi mi
Evet cnm düşükten sonra 6ay geçti bende adalet olayım hatta tarlusal kullandım bekliyordum ki adet olayım gideyim doktora artık klomene başlıycaktık
Benimde yoktu Yen'i çıktı bu pcos bende nasıl bir şey çözemedim tamam Can'ım başka tavsiyelerin var mı kullandıkların filan müsait olduğunda yazabilirmisiniz çok teşekkkür ederim şimdidenEvet cnm iki düşük vardı..pcos bi vardı bi yoktu hiç anlamadım bi doktor hatta dedi zor biraz hamile kalman sonra kendi doktorum dedi hiçte zor değil ben ama bitkisel otları hep kullandım faydalılar bence maydanoz buharı bile yapmıştım ama testere dişli Aslan pençesi çok iyi geldi ama hatta benim lh bi ara 18 olmuştu sonra bu ilaç sayesinde belkide 5 indi cnm sende kullan
rica ederim canım..bana 36 saat sonra denip denmediğini tam hatırlayamamıştım..bende 24. saatte musaittik ancak o zaman yapmıştık çalıştığımızdan..iki tane yumurtam vardı biri 17 biri 19 mmdi sabah doktora gittiğimizde akşam iğneni vurun demişti ben de akşam vurunmuştum..
çok iyi hatırlamıyorum ama 12. gün olabilir..takılma gününe yumurta gelişimi kişiden kişiye değişyior..ben günde tek klomen kullanmıştım mesela günde 2 kullananların daha erken olgunlaşabiliyor..canım yumurtan adetinden itibaren kaçıncı gün 17 19 mm olmuştu hatırlıon mu?
Kızlar iyi akşamlar ben bu ayın 11 de catlatma iğnesi vuruldum .igme vuruldum günle birlikte bu gün 13 günüm. Kacinda adet görmem gerekiyor.. gecen ay 30 unda adet görmüştüm kızlar yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba ılk doktora gittiğiniz de yumurtanız tam büyümemiş ya 2. gidişe kadar başka bişe kullandınız mı? benım de çunku ılk gıttım 14 14 16 mm dedi yıne gıdıcem ya buyumemısse dıye korkuyorumBen günde 2 tane kullandım 11. gün 14.5 ve 15.5 iki tane vardı iki tarafta 14. gün 20 21 olmuşlar bide arkalarından birer tane daha oluşmuş 15 16 mm onlar da geliyo dedi 15. gün sabah iki doz çatlatma iğnesi oldum
Merhaba ılk doktora gittiğiniz de yumurtanız tam büyümemiş ya 2. gidişe kadar başka bişe kullandınız mı? benım de çunku ılk gıttım 14 14 16 mm dedi yıne gıdıcem ya buyumemısse dıye korkuyorumBen günde 2 tane kullandım 11. gün 14.5 ve 15.5 iki tane vardı iki tarafta 14. gün 20 21 olmuşlar bide arkalarından birer tane daha oluşmuş 15 16 mm onlar da geliyo dedi 15. gün sabah iki doz çatlatma iğnesi oldum
Akşamları bi kase yoğurda çörek otu karıştırıp yedim canımMerhaba ılk doktora gittiğiniz de yumurtanız tam büyümemiş ya 2. gidişe kadar başka bişe kullandınız mı? benım de çunku ılk gıttım 14 14 16 mm dedi yıne gıdıcem ya buyumemısse dıye korkuyorum
tesekkür ederim canım.. bende denicemmAkşamları bi kase yoğurda çörek otu karıştırıp yedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?