Klomen ve Çatlatma İğnesiyle Hamileyim Diyenler ???

Doktora gittin mi canım ne dedi? Klomenden sonra adet olunuyor mu
Gebelik olmazsa adetin gelir tabi canım tabi yumurtanın olgunlaşma zamanına göre adet tarihi değişiklik gosterebiliuormus canım. Bana doktor bi yumurtan aşırı büyümüş ondan dolayı adetin geç gelebilir demişti ana günümden 3 gün önce leke geldi ama adete dönmedi. Hem umutluyum hem de acaba donecekmiki diyorum duygu durumum karışık anliycan

Klomenle hamile kalan arkadaşlar, kaçıncı kullanışta hamile kaldınız bide iğneyi doktor söylemese de ben istiyim mi çatlatma iğnesi

ben klomen ve çatlatma iğnesiyle ilk ayda hamile kaldım. klomeni günde 2 kez içmiştim. çatlatma iğnem ovitrelle.. 3 yumurtam oluşmuştu. iğne yaptığm gün ve ertesi gün ilişki oldu. şu an 17 haftalık hamileyim bebişim erkek Allah isteyen herkese nasip etsin.

Kızlar merhaba klomen gebelik ve ovulasyon testini etkiler mi testler pozitif adet gecikmesi oldu sizce gebelik var mıdır

cnm sen yumurtan kac mm ken igne olmustun

Bayanlar ben 2 yiilk evliym ve 3 aydir klomen kullaniyrum . bu ayda catlatma iğnesi yapildi bu gun 8.gunum benm göğüslerimde agri ve karnimda arada bi adet olcakmisim gibi agrim oluyor buda beni heveslendirdi. Sabah dayanamayip idrar testi yaptim ama testde 2.çizgi çok silik cikti sizce gebelik varmi adetimede 4 gün kaldi

Allah'ın izniyle var canm

Merhaba kızlar,ilk defa tedavi görmeye başladım doktorum letu diye bir ilaca başlattı bu ilacı daha önce kullanan oldumu ? Sonucunuz ne oldu acaba?

Bugundr gittim sabah 2 akşam 2 klomen içicem yumurtalarım tembelmiş. Sinir oldum ya düzenli adet olan bi insanım yumurtalrın ilaç kullanmadan bile 18cm olabliyo çatlamada da problem olmuyo ama ilaçsız hamile kalamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…