Gebelik olmazsa adetin gelir tabi canım tabi yumurtanın olgunlaşma zamanına göre adet tarihi değişiklik gosterebiliuormus canım. Bana doktor bi yumurtan aşırı büyümüş ondan dolayı adetin geç gelebilir demişti ana günümden 3 gün önce leke geldi ama adete dönmedi. Hem umutluyum hem de acaba donecekmiki diyorum duygu durumum karışık anliycanDoktora gittin mi canım ne dedi? Klomenden sonra adet olunuyor mu
Noldu canım gittin mi doktora?Canım adet oldum sandım pazartesi akşam kahverengi kırmızımsi leke gelince ve hala da bişey yok adet olmadım 4 gündür test de yapmadım yarın yada haftaya gitmeyi düşünüyorum doktora inşallah
Bana doktorum ilacı kullanırken cinsel perhiz olmalı dedi ilaç bitince bir gün ara veriliyor perhize devam sonrakontrole çağırdıKızlar klomen tedavisinde ilişki serbest mi
Cnm sen erkek bebek için birşeyler uyguladın mı başka formda okumuştum sanki ben de 2. Bebeğim için klomen+çatlatma iğnesi tedavisine başladım inş sonuç alırımkızlar duydunuz mu bebeğin tutunması için ananas yemek gerekmiş ???
Kızlar hamileyim 6 + 3 haftalık Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin evladını hayırlısıyla çok güzel bir his Elhamdülillah. Tabi çok halsizligim varNoldu canım gittin mi doktora?
ben klomen ve çatlatma iğnesiyle ilk ayda hamile kaldım. klomeni günde 2 kez içmiştim. çatlatma iğnem ovitrelle.. 3 yumurtam oluşmuştu. iğne yaptığm gün ve ertesi gün ilişki oldu. şu an 17 haftalık hamileyim bebişim erkekMerhaba arkadaşlar Klomen ve Çatlatma İğnesi kullanarak hamile kalanlar yardımcı olabilir misiniz?
- Kaçıncı denemenizde hamile kaldınız?
- Günde kaç doz kullandınız?
- Çatlatma iğnesi öncesinde ya da sonrasında hangi saatlerde ilişki yaşadınız?
- Hangi çatlatma iğnesini kullandınız?
- Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
Ya da hamile kalmaya çalışanlar gelin birlikte bekleyelim tecrübelerimizi paylaşalım...
Ben 2. Ayda hamile kaldımKlomenle hamile kalan arkadaşlar, kaçıncı kullanışta hamile kaldınız bide iğneyi doktor söylemese de ben istiyim mi çatlatma iğnesi
cnm sen yumurtan kac mm ken igne olmustunben klomen ve çatlatma iğnesiyle ilk ayda hamile kaldım. klomeni günde 2 kez içmiştim. çatlatma iğnem ovitrelle.. 3 yumurtam oluşmuştu. iğne yaptığm gün ve ertesi gün ilişki oldu. şu an 17 haftalık hamileyim bebişim erkekAllah isteyen herkese nasip etsin.
yanılmıyorsam 2 si 20 mm idi, teki de 17 mm. aynı gün iğne yaptımcnm sen yumurtan kac mm ken igne olmustun
Allah'ın izniyle var canmBayanlar ben 2 yiilk evliym ve 3 aydir klomen kullaniyrum . bu ayda catlatma iğnesi yapildi bu gun 8.gunum benm göğüslerimde agri ve karnimda arada bi adet olcakmisim gibi agrim oluyor buda beni heveslendirdi. Sabah dayanamayip idrar testi yaptim ama testde 2.çizgi çok silik cikti sizce gebelik varmi adetimede 4 gün kaldi
Allah'ın izniyle var canm
Vurunduktan sonra hamile mi kaldınız acaba?Kızlar burda mısınızzz?
Doktorum klomen verdi şuan adetliyim, adetim bitsin 4.günü kullanmaya başlıcam :/ sonra doktora gidicem iğne de vurdurcam
Siz ne durumdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?