Benden rahim filmi eşimden de sperm testi istendi. İkimizin sonuçları da temiz geldi, 3. çatlatma iğnemi yaptırdım beklemedeyim. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahKızlar doktorunuz sızden rahim filmi şstwdi mi tedaviden önce

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden rahim filmi eşimden de sperm testi istendi. İkimizin sonuçları da temiz geldi, 3. çatlatma iğnemi yaptırdım beklemedeyim. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahKızlar doktorunuz sızden rahim filmi şstwdi mi tedaviden önce
Amin. Ben korkuyorum rahim filmi cekttirmek cok acılı dedılerBenden rahim filmi eşimden de sperm testi istendi. İkimizin sonuçları da temiz geldi, 3. çatlatma iğnemi yaptırdım beklemedeyim. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah![]()
Canım valla ben de kullanıyorum sigara ama ben çok tüketmiyorum günde max 3 falan. Bazen hiç içmiyorum. Ya ben instagramda hayıt kürünü görüyorum sürekli. Acaba faydası olur mu hiç bilmiyorumKızlar bısey sorcam. Sımdı bız cocuk tedavısı alıyoruz ama ben sıgara kullanıyorum benım gıbı kullanan var mı , bırakmaya çalışıyorum bu kez de kılo almaya baslıyorım kılom da var hani. Daha da almak da istemiyorum. Hatta zayıflamam da gerekıyor bırazcık. Benım gıbı olup da sonuc alan var mı. Bır de sey sorcam, tedavıyı destekleyıcı nitelıkte bı bıtkı cayları vesaıre yada takvıyeler vs alıyo musunuz kür falan yada
Valla canım saraçoglu’ nun sogan kuru varya yemın edıyorum dogru. Ben denedım aylarca regl olmazken onu uyguladığım aydan berı duzenlı regl oluyorum. Bır de brokolı kuru var o da tup tıkanıklıgına bırebırmıs. Ben brokolıyı denemedım ama hayıt aslan pencesı kıvırcık nane cayı bunlarla cok kısı hamıle kalmıs.Canım valla ben de kullanıyorum sigara ama ben çok tüketmiyorum günde max 3 falan. Bazen hiç içmiyorum. Ya ben instagramda hayıt kürünü görüyorum sürekli. Acaba faydası olur mu hiç bilmiyorumben de bugün adet oldum. Yani bu ayı da pas geçmiş bulunmaktayız
egesirkem diye bir sayfa var orda hayıt kürü satıyorlar. Sizde bi bakın isterseniz. Acaba beraber alıp denesek mi? Fazla yorum gördüm iyi gelen çocuk Sahibi olan vs.
Kimisi çok ağrılı diyor kimisi abartılacak kadar değil diyor belki bünyeyle alakası vardır, ben özelde anestezili çektirmiştimAmin. Ben korkuyorum rahim filmi cekttirmek cok acılı dedıler
İtimatbitkisel diye bir sayfa var instagramda, trendyolda da satışı var orda da hayıt tohumu vs birsürü bitkinin karışımından oluşan tamamen doğal gıda takviyesi var bende onu alıp almamak konusunda kararsızım sizde bir bakın istersenizCanım valla ben de kullanıyorum sigara ama ben çok tüketmiyorum günde max 3 falan. Bazen hiç içmiyorum. Ya ben instagramda hayıt kürünü görüyorum sürekli. Acaba faydası olur mu hiç bilmiyorumben de bugün adet oldum. Yani bu ayı da pas geçmiş bulunmaktayız
egesirkem diye bir sayfa var orda hayıt kürü satıyorlar. Sizde bi bakın isterseniz. Acaba beraber alıp denesek mi? Fazla yorum gördüm iyi gelen çocuk Sahibi olan vs.
Bıraksan tabiki çocuk içinde senin içinde iyi olur canım vitamin şart canım ya d B12 çinko muhakkak al canım .Kızlar bısey sorcam. Sımdı bız cocuk tedavısı alıyoruz ama ben sıgara kullanıyorum benım gıbı kullanan var mı , bırakmaya çalışıyorum bu kez de kılo almaya baslıyorım kılom da var hani. Daha da almak da istemiyorum. Hatta zayıflamam da gerekıyor bırazcık. Benım gıbı olup da sonuc alan var mı. Bır de sey sorcam, tedavıyı destekleyıcı nitelıkte bı bıtkı cayları vesaıre yada takvıyeler vs alıyo musunuz kür falan yada
Korktum bu ayda tedavı verdi doktor olmazsa yıne bıdahakıne cektırcem. Korkunun ecele faydası yok malesefKimisi çok ağrılı diyor kimisi abartılacak kadar değil diyor belki bünyeyle alakası vardır, ben özelde anestezili çektirmiştim
Valla bırakmak zor benım ıcın ama azaltmayı denıcem. Bu arada arastırdım hayıt tohumu gercekten cok ıyımısBıraksan tabiki çocuk içinde senin içinde iyi olur canım vitamin şart canım ya d B12 çinko muhakkak al canım .
Kendini bırakma canım kiloluyum sigara içiyorum diye umudunu yitirme nice öyle insanlar vardır muhakkakKızlar ya umudunuzu kırmak ıstemem ama benım umudum yıtıyor gıbı sımdı dıceksınız daha 1 kez denedın daha ne umut yıtırmesı ama kılom var sıgara ıcıyorum. E bıde doktor konusunda da kotu bı tecrube yasadım. Kafam karıstı ıyıce. Mesela bır oncekı doktorum hem ketu hem klomen verdı. Sımdı kı ıkısı verilmez cok agır ya letu ya klomen dedı. Kendımı deney faresı gıbı hıssedıyorum. Skdjjf bıd ene bılım tutmadı. Ikıncıye basladım bu da tutmaz korkusu var![]()