- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
Canım çok geçmiş olsun neden kürtaj oldun çok üzüldümBen ocak ayinda ilk defa klomen+catlatma ignesi kullandim.gunde 1 tane bes gun.12.gun igne oldum 20 mm tek yumurtayla.igneden sonra 11.gunde gebe oldugumu ogrendim.kurtaj oldum o ayri.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin evlat hasreti ayri bi sey
Canım çok geçmiş olsun neden kürtaj oldun çok üzüldüm
Mrb bende 4 ag kullandim 4. Ay ara verdim o ay cok incir yedim ben ve hamile kaldim hemde o ay stres uzuntu en ust seviyedeydi babam hastalanmisti i ay bir kere birlikte olduk ve o seferde hamile kaldim inciri denemeni tavsiye ederim ve sakin uzulup umudunu kesme ben simdi 6.5 aylik gamileyim allah isteyen herkese nasip etsin insllahtesekkür ederim canım.. bende denicemm
Cok kanamam oldu bebegimin kalbinin durdugunu ogrendik en son.kendiliginden dusmeyince kurtaj oldum.sagol
inciri denemek istiom ama canım prolaktini yükseltiyormuş diye cekınıom yoğurt çörekotu denicem bakalım.. inş allahım ne zaman nasip ederse o zaman olucakMrb bende 4 ag kullandim 4. Ay ara verdim o ay cok incir yedim ben ve hamile kaldim hemde o ay stres uzuntu en ust seviyedeydi babam hastalanmisti i ay bir kere birlikte olduk ve o seferde hamile kaldim inciri denemeni tavsiye ederim ve sakin uzulup umudunu kesme ben simdi 6.5 aylik gamileyim allah isteyen herkese nasip etsin insllah
Canım benim başın sağolsun çok üzüldümAllah yine nasip eder sağlıkla inşallah
Amin canim.benim 2.dusugum.basima bunlarin gelecegi aklimin ucundan gecmezdi hele 2 dusuk yapan bi insan olmak.Allah 3.de sag salim kismet eder insaallah
Oyle tabi ki umudunu kesme ben normal oncir yedim agustos ayiydi bende pko var ona ramen oldu herseyin hayirlisi vakit zaman gelince her sey olurinciri denemek istiom ama canım prolaktini yükseltiyormuş diye cekınıom yoğurt çörekotu denicem bakalım.. inş allahım ne zaman nasip ederse o zaman olucak
kızlar 15. gün doktora gittim yumurtalarım büyümüş 16 17 18 mm olmuşlar 17. gün igne vurulcam bana dua edin lütfenkızlar merhaba.Ben bu ay 3. kez klomen kullandım adetimden itibaren 12. gün doktora gittim 3 yumurtan var dedı 14 14 16mm 15.gün gel dedi tekrar bakalım ama doktor sankı umutsuz konustu gibi istediğimiz boyutta değil dedi böyle olup yumurtası büyüyen oldu mu
Merhaba, eğer sadece yumurtanızın çatlamasıyla ilgili sorun varsa klomen ve çatlatma iğnesiyle çok kolaylaşır hamile kalmanız:) ama dediği gibi bir ay yumurta takibi yaptırın eğer gerçekten çatlamadığını görürseniz hiç beklemeden başlayın tedaviye derim ben :)Merhaba arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim bi kızım var evlendigim ay hamile kaldım şükür. bir seneden fazladır ikinciyi istiyoruz bir kere kimyasal yaşadım geçen kasımda bu ayda hormon testi yaptırdım ve yumurtaligin tembel olabilir dedi bu gün yumurtaların çatlamadigini öğrendim doktor istersen tedaviye başlayalım istersen bi ay daha takip edelim dedi klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi yapacak sizce ne yapmalıyım kafam çok karıştı
Selamünaleyküm canlar. Aranıza yeni katıldım. 15 aydır hamile kalamıyorum ben de . İlk istediğimizde 5 ay olmayınca doktora gittim hipotiroidi olduğumu öğrendim. Prolaktinim ve lh im yüksekti 2 ay gonal f tedavisi gördüm. Olmadı . 4 ay ara verdim rahim filmim temiz çıktı . Rahim filmi sonrası kimyasal gebelik geçirdim 5 ay ara verdim ve şimdi klomen tedavisine basliycam ilk kez benim gibi tedavi süreci yaşayanlar oldumu kızlar. İnanın hamile haberini gördüğüm zaman sizlerden seviniyorum umutlarım iz katlanıyor
Evet canım benim ya öyle oluyor sadece 2 ay tedavi gördüm ama psikolojik olarak çok yıprandım rahim filminden sonra kimyasal geçirince çok sevinip çok üzüldüm art arda .sonraki aylarda olur sandım. Tedavi yolu göründü şimdi bugün başlıycam nasip olursa klomene . Elhamdülillah tiroidim harica bi sorunumuz yok onuda her gün ilaç içiyorum normal seviyede... Rabbim nasip ederse O (cc) ol derse olacak. Bizimkiler bi vesile arayışı. Rabbim umduğumuza hayırlısıyla eristirsin öyle güzel hayırlı evlatlar olsunlar ki bekleyislerimizi unuttursun bize tez zamanda güzel haberler verelim inşallah birbirimize
Ayy inşallah canm.lütden özellikle stres yapmayın çok düşünmemeye çalısın hiç beklemediğiniz bir anda oluyor çünkü biz o ay saatinde bile olmadı ama şükür Rabbim yardım etti .
Defa klomenn kullandim bu gün kontrole gidim inşallah. Dua edelim birbirimize Rabbim hayırlı sevinçler yasatsın bizeAyy inşallah canm.
Düşünmemek elde değil ama stresi üstümüzden atsak gerçekten iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?