Klomen ve Çatlatma İğnesiyle Hamileyim Diyenler ???

Balanne26

Rabbi heb lî mines sâlihîn...🤲🏻💙💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
2.007
2.856
333
Merhaba arkadaşlar Klomen ve Çatlatma İğnesi kullanarak hamile kalanlar yardımcı olabilir misiniz?

- Kaçıncı denemenizde hamile kaldınız?
- Günde kaç doz kullandınız?
- Çatlatma iğnesi öncesinde ya da sonrasında hangi saatlerde ilişki yaşadınız?
- Hangi çatlatma iğnesini kullandınız?
- Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

Ya da hamile kalmaya çalışanlar gelin birlikte bekleyelim tecrübelerimizi paylaşalım...

Son düzenleme:

Canım cevap için tşk. ederim yumurtan kaç mmdi hatırlıyor musun? Çünkü genelde ilk ilişkiyi 36. saatte yapın derler birde ovitrelle mi kullandın?

Slm cnm bu benim üçüncü ayım klomen+çatlatma iğnesi günde iki doz klomen kullandım iki ay 36 saat sonra ilişki oldu ama bu ay iğneden iki gün önce iğneden 24 saat sonra ve 36 saat sonrasını değerlendirdik beklemedeyim şuan ama hiç bir belirti yok galiba yine olmadı

Canım cevap için tşk. ederim yumurtan kaç mmdi hatırlıyor musun? Çünkü genelde ilk ilişkiyi 36. saatte yapın derler birde ovitrelle mi kullandın?
rica ederim canım..bana 36 saat sonra denip denmediğini tam hatırlayamamıştım..bende 24. saatte musaittik ancak o zaman yapmıştık çalıştığımızdan..iki tane yumurtam vardı biri 17 biri 19 mmdi sabah doktora gittiğimizde akşam iğneni vurun demişti ben de akşam vurunmuştum..

inşallah bu sefer olmuştur canım..Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin..benim yumurtlamamda pek sıkıntı yoktu hatta benim zorumla başladılar bu tedaviye..ben yumurtamın çatlamadığını düşünüyordum yanılmıyormuşumda..ovülasyon testi yapıyordum günlerce koyu renk çıkıyordu ama bi türlü kopkoyu olmuyordu..Allah bu tedaviyi vesile kıldı..stres yapmayın bide kızlar o ay ben çok rahattım..nedense bir umut ve beklentim yoktu ama hamile olduğumu öğrendim..Allahım sizlere de nasip esin..

Selam kızlar benim de ikinci denemem salı sabah oldumcatlatma ignemi beklemedeyim bana doktorum sabah iğne akşam ilişki ertesi gün ilişki sonra gün aşırı ilişki dedi ilkinde 2 yumurtayla olmadı şimdi 4 yumurta beklemedeyim

Canım inşallah hayırla sonuçlanır hamiş kalırsın bir an evvel :) peki senin yumurtaların kaç mm idi? günde kaç adet klomen kullandın 4 tane yum oluştu?

Canım inşallah hayırla sonuçlanır hamiş kalırsın bir an evvel :) peki senin yumurtaların kaç mm idi? günde kaç adet klomen kullandın 4 tane yum oluştu?
Ben günde 2 tane kullandım 11. gün 14.5 ve 15.5 iki tane vardı iki tarafta 14. gün 20 21 olmuşlar bide arkalarından birer tane daha oluşmuş 15 16 mm onlar da geliyo dedi 15. gün sabah iki doz çatlatma iğnesi oldum

Ben günde 2 tane kullandım 11. gün 14.5 ve 15.5 iki tane vardı iki tarafta 14. gün 20 21 olmuşlar bide arkalarından birer tane daha oluşmuş 15 16 mm onlar da geliyo dedi 15. gün sabah iki doz çatlatma iğnesi oldum

İnşallah 1 kız 1 erkek ikiz gelir :)

İnşallah cnm dua et bizlerde gerçekten duaya ihtiyacımız var yer gök dua üstüne uğraşmaktan yoruldum artık inan yoruldum demekten yoruldummmm ..

İnşallah tutar bol bol dua etmekten başka çaremiz yok zaten gerekirse bu topikte güzel dualarda paylaşırız insallah daha fazla katılım olur.

Benim o :)
Bende ilk denememde hamile kaldim cok sukur... suan 12 haftalik henuz belli degil cinsiyetimiz yarin kontrolum var belki belli olur... Ben hep hissediyordum ama olmadigi zamanlarda yumurta takibi yapsam olacak sanki diye... Allahima bin sukur her zaman hayirlisini ve sagliklisini ver diye dua ettim...

Bu arada solda 3 buyuk sağda 1 kucuk yumurtam olusmustu. Hemen catlatalim riske atmayalim dedi dr. Bitanesini olctu 20 mm dedi. Hastaneden cikinca pregyl vuruldum gobekten (bu onemli bence) bana en onemli iliski yarin aksam demisti saat vermedi ama zaten ertesi aksam 36 saate denk geliyor. Bizde 36 saat sonra yani ayin 15 16 19 21 26 gunleri iliski oldu. Ramazandan dolayi yapamadigimiz gunler olmustu cok korkmustm tutmayacak dye sahura kadar uyumayip catlatma ignesi arastirmalari yapardim nacizane bi oneri isterseniz catlatma ignesinin zamani onemli bence bide muhakkak gobekten vurulun bulabilirseniz pregyl bulun derim...

Canım hayırlı evlat olsun inşallah ben geçen ay göbekten ovitrelle oldum bu defa iki tane verdiği için pahalı geldi pregnly de olabilir dedi aradım bulamadım ama eşdeğer choriomon 5000 buldum o da çok ucuz değil ama aynı dedi eczacı sadece ovitrelle sentetik pregnly ve bu insan idrarindan yapılıyor dedi iki tanesini birleştirip kalcadan oldum doktorum farketmedigini söyledi inşallah ise yarar

merhaba kizlar bende ilk ayimdayim en son adet tarihim 28 temmuz iki kutu klomen kulandim agustosun 18 inde catlatma igenimi oldum 22 sinde kontrole gttigimde biri catlamis dedi iliski dedi gun asiri uydukda elimizden geldigince bu gun igenin 8. gunu dayanamayip idrar testi yapdim pozitif cikdi ama igenin etkisidir diyorum ama cokda umutlaniyorum ola bilirmi kizlar sizce 6. gunde yapdim pozitif 7 . gunde pozitif daga yapmicam 12. gune kadar 12 poztf gorrum ins kanda bakarim uzun oldu biraz kusura bakmayin

Cnm iğnenin etkisi olabilir bende geçen ay 8. Günü yaptığımda vardı 10. Gün tamamen kayboldu .Çizği netmiydi çok silikmiydi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…