Klomen ve Çatlatma İğnesiyle Hamileyim Diyenler ???

Konu hala aktifmi bilmiyorum ama zamaninda bende buralardan okuyup cok moral edindim yada moralimi cok bozdum o yuzden sizlere yazmak istedim hem hasimato hastasi hemse pko lu biri olarak 15 ay denemeden sonra klomen ve catlatma ignesini ilk kullanmamda hamile kaldim asla moral bozmayin herseyin tedavisi var bu zamanda allahin izniyle onemli olan tek sey inanmak ve dogru tani koyabilecek iyi bir doktor. Dualarim isteyen herkesle insallah

Merhaba kızlar,ilk defa tedavi görmeye başladım doktorum letu diye bir ilaca başlattı bu ilacı daha önce kullanan oldumu ? Sonucunuz ne oldu acaba?
Mrb canim
Konu uzerinden cok geçmiş
Size bi sorum olcakti
Bende bu ay letuya başladım sabah aksam
Doktor belki çatlama iğnesi verebilirim dedi
Siz letuyla hamile kaldinizmi

Mrb canim
Konu uzerinden cok geçmiş
Size bi sorum olcakti
Bende bu ay letuya başladım sabah aksam
Doktor belki çatlama iğnesi verebilirim dedi
Siz letuyla hamile kaldinizmi
Merhaba öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah sonuç pozitif olur Benmde son zamanları hormonlarım bozuluyordu dostinex de kullandm prolaktnmde yksekti ayrıca letuyu da beş gün kullandım braktım bir kere öyle hamile kaldım ama düşük oldu benm başka sorunlarım da vardı (kan pıhtılaşması ve lupus) daha sonra hapı bir ay daha kullandım o ay olmadı ama ertesi ay kullanmadığım halde çok şükür bebeğim sürprz yapıp geldi
Darısı inşallah sizin başınıza olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Hamile kaldığım ay tesadüf mü bilmiyorm ama belki işinize yarar dye yazıyorum,gynositol toz vitamin kullandım mor yazılı olanı sabah akşam kullandım.Ayrıca aslan pençesi çayı da içtm prolaktnm de düzelsin dye hormonlar dengelensn dye snra da akışına braktım çok şükür oldu

Amin insallah
Teşekkür ederim canım bende bu ay başladım inşallah tutar 2 yil olacak neredeyse iki dusugum var klomen le hamile kaldim bu sefer ilacını degistirdi doktor

Bende adetliyken civanpercemi cayi ictim
Hormonları da sıkıntı yok zaten
Vitamin ilaci infolic combi kullaniyom bakalim nasip

Bende adetliyken civanpercemi cayi ictim
Hormonları da sıkıntı yok zaten
Vitamin ilaci infolic combi kullaniyom bakalim nasip
İnofolic combide benm kullandığıma benzer bir vitamin inozitol var dmi içeriğinde o iyi geliyor ve kaliteli yumurta oluşumu sağlıyor.İnşallah yeni yılda bebiş haberi alırsın mutlu olursunuz

Ben ilk.kizima igneyi vurdurmadan sadece klomenle hamile kaldim ilk denemede

Bende başlayacağım ama randevu bulamadım bı turlu adetimin son gününe bulabildim olurmu oylede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…