- 1 Aralık 2016
- 599
- 262
- 103
- 34
Ben hiç klomen kullanmadım Nasıl bişe hiç bilmiyorum adet olursan doktor gel dedi bakalım gidecem belki klomen verir.. Sen daha 3 aylık evlisin çok yeni klomen doktor hemen verdimi genelde bir yıl geçsin diyorlar
E2 kaç cnm inş tedavisiz hemen bu ay olur hepimizin herkesin buna çok ihtiyacı varDoktor da gördü galiba benim işin zor olduğunu hemen başlayalım madem çocuk istiyorsun dedi ayrıca hamile kalmak benim sağlığım için de iyi olacakmış hormonlarım da da sıkıntı var E2 yüzünden baya korktu doktor tahlilde
E2 kaç cnm inş tedavisiz hemen bu ay olur hepimizin herkesin buna çok ihtiyacı var
Cyclo prognavayı bende kullanmıştım.. 650 okuyunca gözlerim açıldı sonra 60 okuyunca rahatladım cnm hormon dengeleyici testere dişli Aslan pençesi kaynat iç çok işe yarıyor inş sendede yarar işeE2 adet olmadan 650 gibi bişey çıktı doktor büyük bir sorum var bu hormonda dedi tarlusal verdi adet oldum adette 60 a düştü doktor rahatlayabiliriz düşmese sorun büyüktü dedi ama ben de pek bilmiyorum neden öyle dedi. Klomeni de yumurta oluşturmak için içiyoruz sanırım ben bir de cyclo Progynova verdi bu da canlı tutuyormuş yumurtayı öyle dedi
Cyclo prognavayı bende kullanmıştım.. 650 okuyunca gözlerim açıldı sonra 60 okuyunca rahatladım cnm hormon dengeleyici testere dişli Aslan pençesi kaynat iç çok işe yarıyor inş sendede yarar işe
İğne baya işe yarıyor sanırım yorumda okumuştum tabi yumurta takibide önemliymiş perşembe gittiğinde bakalım be diycek doktor sürekli dua et cnm namaz kıl oruç tut dua et zikir çek RABBİM dualarımızı kabul edecek biliyorumİnşallah inşallah Ben iğne olmadım canım bilmiyorum
İğne olurum herhalde bakalım inşallah tüm dualarımız kabul olurİğne baya işe yarıyor sanırım yorumda okumuştum tabi yumurta takibide önemliymiş perşembe gittiğinde bakalım be diycek doktor sürekli dua et cnm namaz kıl oruç tut dua et zikir çek RABBİM dualarımızı kabul edecek biliyorum
Amin inşallahİğne olurum herhalde bakalım inşallah tüm dualarımız kabul olur
öncelikle çok geçmiş olsun sonuçlarınızda lh yüksek pcos yani.lh fshden her zaman daha düşük olmalı Bumin'imin testere dişli Aslan pençesi öneririm hormon düzenleyici olarak çok işe yarıyor..ama benim tavsiyem biraz daha deneyin çünkü daha 6 ay çok erken düzenli ilişkiyle olur tabi rabbim nasip etmişse gün aşırı ilişki öneririm
Teşekkürler canımmm deneyim biraz daha bekleyeyim en iyisi o zaman çok üzüldüm bi an önce Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallahh sıkıntı neyse hallolur Allah'ın izniyleBi bardak kaynamış suya üç tutam at cnm birazda öyle kaynasın ılıktan biraz daha sıcak olsun öyle sabah aç karnına iç hergün 15 gün dene işe yarıyor bende yaramıştı..doktora gidip bir yıl denedik derseniz eşinizden sperm testi isteyecek sizden rahim filmi isteyecek siz bilirsiniz ama bence şimdilik gerek yok bende yedinci ayımda hamile kalmıştım tabi ama düşükle sonuçlandı
Ayy hadi inşallah canımmm ya dua ediyorum benKızlar dua edin bana lütfen nolursunuz galiba var bişeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?