Çatlatma İğnesinden Sonra Kaçıncı Gün Pozitif Gördünüz?

Bide siz neden erken test yaptınız ki
Ya bana doktorum bakalım beta demişti o yüzden yaptırdım. Yani bilmiyorum ki pozitife döner mi 🤷🏼‍♀️ son adet tarihim 25 Mart. Şimdi adeti beklicez eğer gecikirse tekrar bakıcaz. Aslında rahim kalınlığım da çok iyidi 15 mmydi ama tutmamış maalesef.

Vallahı bende bu catlatma ıgnesınden hıcbısı anlamadım. Iyısı mı adet olmayı bekleyelım. Bu arada ben adet oldum sanırım. Kahve rengı akıntı goruyorum suan

En güzel ilaç femara çok güzel büyütüyor hatta bana çatlatma iğnesine gerek kalmadan tuttu bebişim kaç defa klomen çatlatma kullandım olmadı birde iğnenin 12.gunune kadar testleri pozitif gösteriyor. Femarayi başka bir özel doktora gittim o tavsiye etti ilk gittiğim özeldeki doktorlara verdiğim paraya üzüldüm birde süt hormonu yüksekmiş doktor önce onu duzeltti sonra ilacı verdi ilk denemede oldu. Ama o tedavinin yanı sıra sporumu yaptım kendimi sıcak tuttum çörek otu yağı kullandım. Eşimde vitaminlerini kullandı.yumurtlama zamanı kadının vucudunu sıcak tutması çok önemli hatta yakı yapıştırdım.

Sizin ikinci klomen tedavısı mı bu arada benim ilki inanılmaz moralıö bozuldu hıc bu kadar etkılenecegımı dusunmedım
Benim yumurtam büyüyor onda problem yok. Bi kaç aydır deniyoruz olmuyor o yüzden çatlatma iğnesi yapmıştık ilk kez bu ay. Ama bu iğnenin bence çok yan etkisi var cidden vücudumu çok tanıyamadım bu ay.

Benim yumurtam büyüyor onda problem yok. Bi kaç aydır deniyoruz olmuyor o yüzden çatlatma iğnesi yapmıştık ilk kez bu ay. Ama bu iğnenin bence çok yan etkisi var cidden vücudumu çok tanıyamadım bu ay.
Bende oyle . Bana doktor klomenle beraber letu da verdı. Benımde yumurtalarım buyuyor ama ıste tutmadı. Yanı adet oldum her ıhtımale karaı yıne kan verdim ınsan onca pozitif testten sonra regl olunca ınanamıyor. Bu arada ıkıncı tedavıye kac gun sonra baslamak gerek ben dun regl oldum mesela , reglımın butmesını mı beklıcem ıkıncı deneme ıcın

bende pcos var bu arada oyuzden tedaviye basladım

En güzel ilaç femara çok güzel büyütüyor hatta bana çatlatma iğnesine gerek kalmadan tuttu bebişim kaç defa klomen çatlatma kullandım olmadı birde iğnenin 12.gunune kadar testleri pozitif gösteriyor. Femarayi başka bir özel doktora gittim o tavsiye etti ilk gittiğim özeldeki doktorlara verdiğim paraya üzüldüm birde süt hormonu yüksekmiş doktor önce onu duzeltti sonra ilacı verdi ilk denemede oldu. Ama o tedavinin yanı sıra sporumu yaptım kendimi sıcak tuttum çörek otu yağı kullandım. Eşimde vitaminlerini kullandı.yumurtlama zamanı kadının vucudunu sıcak tutması çok önemli hatta yakı yapıştırdım.
Allah bagıslasın darısı basımıza ınsallah.

Back
X