Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de sonuç negatif görünüyor 1.44 çıktı beta ama aslında 25i adet günüm gecikirsem tekrar beta vericem. Nasip değilmişİnşallah
Evet, günümde adet oldum
Benim de sonuç negatif görünüyor 1.44 çıktı beta ama aslında 25i adet günüm gecikirsem tekrar beta vericem. Nasip değilmiş![]()
Ölçtürdünüz mü beta ? Ben de 12. Günde verdim betayı ama negatif maalesefMerhaba benim de bugün iğne gününü saymazsak 14. Gün. Reglıme 2 gun var
Yok doktorum adet gununu bekle demıstı. Kımıne de sanırım catlatma ıgnesınden sonrakı 15. Gun test tapın demısler anlamadımÖlçtürdünüz mü beta ? Ben de 12. Günde verdim betayı ama negatif maalesef
Bide siz neden erken test yaptınız kiÖlçtürdünüz mü beta ? Ben de 12. Günde verdim betayı ama negatif maalesef
Ya bana doktorum bakalım beta demişti o yüzden yaptırdım. Yani bilmiyorum ki pozitife döner miBide siz neden erken test yaptınız ki
Nasip değilmişVallahı bende bu catlatma ıgnesınden hıcbısı anlamadım. Iyısı mı adet olmayı bekleyelım. Bu arada ben adet oldum sanırım. Kahve rengı akıntı goruyorum suan
Evet ve adet oldum son gune kadar pozıtıf vıktı ıdrar testlerımNasip değilmişpeki sizin ilk deneme mi?
İnşallah mayıs ayında güzel haberler alırız. Ben de 25ini bekliyorum muhtemelen olurum diye düşünüyorum.Evet ve adet oldum son gune kadar pozıtıf vıktı ıdrar testlerım
Sizin ikinci klomen tedavısı mı bu arada benim ilki inanılmaz moralıö bozuldu hıc bu kadar etkılenecegımı dusunmedımİnşallah mayıs ayında güzel haberler alırız. Ben de 25ini bekliyorum muhtemelen olurum diye düşünüyorum.
Benim yumurtam büyüyor onda problem yok. Bi kaç aydır deniyoruz olmuyor o yüzden çatlatma iğnesi yapmıştık ilk kez bu ay. Ama bu iğnenin bence çok yan etkisi var cidden vücudumu çok tanıyamadım bu ay.Sizin ikinci klomen tedavısı mı bu arada benim ilki inanılmaz moralıö bozuldu hıc bu kadar etkılenecegımı dusunmedım
Bende oyle . Bana doktor klomenle beraber letu da verdı. Benımde yumurtalarım buyuyor ama ıste tutmadı. Yanı adet oldum her ıhtımale karaı yıne kan verdim ınsan onca pozitif testten sonra regl olunca ınanamıyor. Bu arada ıkıncı tedavıye kac gun sonra baslamak gerek ben dun regl oldum mesela , reglımın butmesını mı beklıcem ıkıncı deneme ıcınBenim yumurtam büyüyor onda problem yok. Bi kaç aydır deniyoruz olmuyor o yüzden çatlatma iğnesi yapmıştık ilk kez bu ay. Ama bu iğnenin bence çok yan etkisi var cidden vücudumu çok tanıyamadım bu ay.
Benim yumurtam büyüyor onda problem yok. Bi kaç aydır deniyoruz olmuyor o yüzden çatlatma iğnesi yapmıştık ilk kez bu ay. Ama bu iğnenin bence çok yan etkisi var cidden vücudumu çok tanıyamadım bu ay.
Allah bagıslasın darısı basımıza ınsallah.En güzel ilaç femara çok güzel büyütüyor hatta bana çatlatma iğnesine gerek kalmadan tuttu bebişim kaç defa klomen çatlatma kullandım olmadı birde iğnenin 12.gunune kadar testleri pozitif gösteriyor. Femarayi başka bir özel doktora gittim o tavsiye etti ilk gittiğim özeldeki doktorlara verdiğim paraya üzüldüm birde süt hormonu yüksekmiş doktor önce onu duzeltti sonra ilacı verdi ilk denemede oldu. Ama o tedavinin yanı sıra sporumu yaptım kendimi sıcak tuttum çörek otu yağı kullandım. Eşimde vitaminlerini kullandı.yumurtlama zamanı kadının vucudunu sıcak tutması çok önemli hatta yakı yapıştırdım.
Amin cnm 4 yaşadı 5 yıl olmadı şimdi 2. Çocuk için başladık bakalimAllah bagıslasın darısı basımıza ınsallah.