Aminnnn cnmlemize insalalh canimmmmAmin inşallah bu mübarek günlerin hatırına isteyen herkese hayırlı sağlıklı vatana millete hayırlı evlatlar nasip eder
Canim benim ilk once catlatmayla dene hemen asilama neden yapiyoki yumrtan olusunca catlatsin iliski gunu versin size hemn asilamya gerek duymasin sen ole de ilk catlatsin olmazsa asilama yapsin sirasiyla gitsin verici olan Allah canim benim sabir sadece bn 9 ay ugrastim simdi 5 haftalik gebeyim bitane 3 yasindada oglum var canim hemen kalmistim ogluma ikinciye 9 ay ugrastim dusunmemeye calis sen bn bosvermistim artik o ay olduKizlar bugun doktoruma gittim. adetimin 3. günüydü.gecen ay klomen ve yumurta catlatma ignesi olmustum. bu ay igneliye gecelim dedi. gonal f diye bir igne verdi. gunluk 50 ml dozajda kendim yapacagim.3 gun kullanicam sonrasinda yumurtanin buyuklugune gore dozajini ya artiricam ya da dusurucem dedi. birde asilama yapalim daha sansin yuksek olur en duzgun en saglikli spermleri ayristiripta yumurtaya asiliyoruz dedi. islem sonucunda 10 dk da yatman gerekiyor okadar dedi. cok basit bir islemmis. ama cok kararsizim. bu ay da dogal yoldan olmasinimi beklesem catlatma ignesinden sonra yoksa direk asilamami yaptirsak. aslinda labaratuvar ortaminda olmasinida pek istemiyorum ama 1 ay daha kaybetmekte istemiyorum cok kararsizim
Canim benim ilk once catlatmayla dene hemen asilama neden yapiyoki yumrtan olusunca catlatsin iliski gunu versin size hemn asilamya gerek duymasin sen ole de ilk catlatsin olmazsa asilama yapsin sirasiyla gitsin verici olan Allah canim benim sabir sadece bn 9 ay ugrastim simdi 5 haftalik gebeyim bitane 3 yasindada oglum var canim hemen kalmistim ogluma ikinciye 9 ay ugrastim dusunmemeye calis sen bn bosvermistim artik o ay oldu
Amin canim sende haklisin bn sadece iki ay kullandim ilk kullandigim ay kimyasal gebelik gecirdim snra adet oldum adetle dustu temzlndi icim snra bidha klomen verdi doktorum yumrta takibim yapildi snradan igne verdi bana son adet tarihim 30 ekim canim benim igeneyi 13 kasimda vuruldum iliski gnleri verdi snra atlamadan iliski oldu ignden 14 gun snra test yaptr varsa cikar dedi doktorum adetime 3 gun vardi kan verdigimde 19.70 cikti 2 gun snra 108.90 ckti 1 hafta snra 1.600 cikti bugm kntrolum vardi kese var bebek kalp atisi icin 2 hafta snra gun verdi insalalh hayirlis haberler aliriz hepimiz evlat nasip etsin Rabbim tum isteyenlere canim stres yapmamaya cals canim stres en buyuk dusman tatlim ogluma hemen kalmistim ikinciye tam 9 ay ugrastim 9 ayin son 2 iyi klomen ve catlatma ignesi oldu Allah imin vericek zmani var canim bunlar aslinda hep bi sebeblik yani canimKeske bosverebilsem. aklimda fikrimde bilinc altimda herseyde var elimde degil. asagi yukari 1 yil olmadi. gecen ay ilk doktora gittim. ilk ay klomenle catlatma ignesi oldum ama gec igne vuruldum galiba 17. gundu. bir kac ay bu sekilde denemek istiyordum aslinda. cunku butun testlerimiz olumlu cikmisti. bu ay da gonal f igneli yumurta buyutmeye gectik. okuduguma gore cok etkili bir yontemmis. saglikli yumurtalar olusturuyomus hatta bir cok kiside cogul gebelikte olmus. acikcasi bende asilamaya hic sicak bakmiyorum icimden bir ses hep normal olacak gibi geliyor. Rabbim tez zamanda hakkimizda hayirlisini versin insallah.sen kac ay ilac kullandin cnm bu arada klomen tedavisimi gordun sadece. hayirla saglikla kucagina alirsin insallah bebegini. sabretmekten tevekkül etmekten Rabbim ayirmasin.
Cnm ya bişe sorcam eşim gitmiş aktarcılara sormuş kimse çekilmiş çörek otu vermemiş ztn bulunduğumuz yerde 4 5 tane aktarcı var onlarda çekilmiş yok demiş eşimde normal çekilmemiş halde almış napim ben şimdi ?Canim bildigimiz siyh corek otu cekilmis olsun aktar veriyo zaten cekilmis dersen verir
Canim o seklde kullan o zman cignersin yada sen havan varsa onda ez olmuyosa o skilde koy ye sorun olmazCnm ya bişe sorcam eşim gitmiş aktarcılara sormuş kimse çekilmiş çörek otu vermemiş ztn bulunduğumuz yerde 4 5 tane aktarcı var onlarda çekilmiş yok demiş eşimde normal çekilmemiş halde almış napim ben şimdi ?
Canim ben kullanmadim kullanan biri ciksr insalalhKızlar bişe sorcam tarlusal kullananız varmı ilaç bittikten kaç gün sonra adet oldunuz
Canim ben kullanmadim kullanan biri ciksr insalalh
Anladım benim aslında yeni bitti sayılır 3 gündür nitmiş..benim korkum daha önce haziran ayında ilk defa kullanmıştım o Zaman'da gebelik oluşmuştu yine öyle olurmu acaba diye düşünüyorumBen kullandım bu ay acele etme benim ilaç bitikten 8 gün sonra oldu
Anladım benim aslında yeni bitti sayılır 3 gündür nitmiş..benim korkum daha önce haziran ayında ilk defa kullanmıştım o Zaman'da gebelik oluşmuştu yine öyle olurmu acaba diye düşünüyorum
Valla bu testler beni acayıp strese koyuyor olmadığında tek çizgiyi görünce perişan oluyorum boğazım düğümleniyor bende kan pıhtılaşması var eşim test yap dedi varsa iğne hemen başlanılacak ondan ama ben hamile değilim ya hissetmiyorum hiç bişe
Bende 17 aylık evliyim iki kere düşük yaptım ilkinde belim aşırı ağrıyordu böyle varya kopacak gibi ama ben dedim galiba adet olacan eşim akşam tutturdu test yap diye ilk defa yapmıştım damlatır damlatmaz ikinci çizgi ben şok eşimi çağırıyorum Noyan odadaydı hemen geldi ben tabi ağlıyorum sonra Acile gittik kan testinde 1500 lerdeydi doktor 5 haftalık dedi çok sevinmiştim anlatamam ama üç gün sonra kanamam oldu bir ay sonrada kürtaj oldum sonra kürtajdan 4 ay sonra tekrar hamile kalmışım tarlusalda kullandım adettim geçti kanda çıkmadı doktor tarlusal verdi ilaç bitti on gün geçti bende hala tık yok sonra adet oldum sandım kanamam geldi üçüncü günü hormon testi yapayım dedim doktora gittim kan sonuçu çıktı birde ne olsun 250lerde ben bu benim sonucum değil diye bağırıyodum laboratuvara gittim sizin sonuç dediler doktora hemen koştum oda düşük yapıyorsun dedi öylede oldu akşama çok sancım başladı acile kaldırdılar serum falan derken hop içimden bişe düştü farkettim lavaboyo gittik parça düşmüştü ama hala kan değerim yavaş yavaş yükseliyordu daha sonra bir gece hastanede yattım ondan sonra ultsayonda için temizlenmiş dediler ama inanmıyordum 65 gün kanamam oldu ne kadar gitsem bi sorun yok dediler sonunda parça göründü kürtaja aldılar benimde hikayem böyle uzun oldu kusura bakmayınHenüz çok başındayım ben aslında 3 aydır evliyim daha 3 kez test yaptım aynı şekilde negatif olduğunu bilsen bile görünce daha kötü oluyor insan hisseder mi insan hamile kalınca çok merak ediyorum bir gün yaşarım inşallah
Bende 17 aylık evliyim iki kere düşük yaptım ilkinde belim aşırı ağrıyordu böyle varya kopacak gibi ama ben dedim galiba adet olacan eşim akşam tutturdu test yap diye ilk defa yapmıştım damlatır damlatmaz ikinci çizgi ben şok eşimi çağırıyorum Noyan odadaydı hemen geldi ben tabi ağlıyorum sonra Acile gittik kan testinde 1500 lerdeydi doktor 5 haftalık dedi çok sevinmiştim anlatamam ama üç gün sonra kanamam oldu bir ay sonrada kürtaj oldum sonra kürtajdan 4 ay sonra tekrar hamile kalmışım tarlusalda kullandım adettim geçti kanda çıkmadı doktor tarlusal verdi ilaç bitti on gün geçti bende hala tık yok sonra adet oldum sandım kanamam geldi üçüncü günü hormon testi yapayım dedim doktora gittim kan sonuçu çıktı birde ne olsun 250lerde ben bu benim sonucum değil diye bağırıyodum laboratuvara gittim sizin sonuç dediler doktora hemen koştum oda düşük yapıyorsun dedi öylede oldu akşama çok sancım başladı acile kaldırdılar serum falan derken hop içimden bişe düştü farkettim lavaboyo gittik parça düşmüştü ama hala kan değerim yavaş yavaş yükseliyordu daha sonra bir gece hastanede yattım ondan sonra ultsayonda için temizlenmiş dediler ama inanmıyordum 65 gün kanamam oldu ne kadar gitsem bi sorun yok dediler sonunda parça göründü kürtaja aldılar benimde hikayem böyle uzun oldu kusura bakmayın
Amin cnm inşallah benimde adetlerim düzensiz hep ama doktorlar çok küçük kistin var diyorlar bakalım nasip sen ne zaman tedaviye başlayacan cnmAllah sabır versin kısa zamanda zor şeyler yaşamışsın Allah yine nasip eder inşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın benim adetlerim 2 3 ayda bir olur bekarken de çok doktora gittim hepsi pko dedi yani baştan işimin zor olacağını biliyordum 3 ay normal deneyince hemen tedavi istedim şimdi de tabi ilk ay hamile kalayım istiyorum ama kolay değil tabiki ve nasip... Burda dertlerine yoldaş arayan herkes güzel sonuçlar alır inşallah
Amin cnm inşallah benimde adetlerim düzensiz hep ama doktorlar çok küçük kistin var diyorlar bakalım nasip sen ne zaman tedaviye başlayacan cnm
Cuma yapcam sözBen klomen kullandım canım 5 gün 13mm olmuş yumurta tekrar klomen verdi doktor perşembe kontrolüm var sonrası ne olacak bilmiyorum şimdilik tedavim bu aşamada. Sen de bir test yaptır yine de ya belki sürpriz vardır
Ben hiç klomen kullanmadım Nasıl bişe hiç bilmiyorum adet olursan doktor gel dedi bakalım gidecem belki klomen verir.. Sen daha 3 aylık evlisin çok yeni klomen doktor hemen verdimi genelde bir yıl geçsin diyorlarCuma yapcam söz
Cuma yapcam söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?