İnşallah sevindursun seni Rabbim canm hayırlı haberini bekliyoruz. Bende ilk defa kulllandim komedi bu ay bat 6 temmuz beklemedeyim canımkızlar merhaba ben bu ay ilk defa klomen sabah akşam 5 gün kullandım ve ardından ovitrelle çatlatma iğnesi oldum.2 yumurtam gelişti. biri çatladı iğneden sonra diğeri çatlamadı ama doktor o gec geliştiği için gec catlar dedi. bugün 2 temmuz ve bat günüm doktorum 4 temmzuda gel dedi ben idrar testi yaptım iknci çizgim silik çıktı .yarında kan testi yaptırmayı düşünüyorum .bu testlere pek güvenmiyorum acıkcası yada kaç aydır hep tek çizgi oldugu için inanamıyorum.gerçi olmasa aylardır tek çıkan bugünde tek çıkardı yada test bozuk bilmiyorum diyecegim o ki pes etmeyin ve yatıp kalkıp dua edin.
Klomeniİnşallah sevindursun seni Rabbim canm hayırlı haberini bekliyoruz. Bende ilk defa kulllandim komedi bu ay bat 6 temmuz beklemedeyim canım
Hamile misin canım :)kızlar merhaba ben bu ay ilk defa klomen sabah akşam 5 gün kullandım ve ardından ovitrelle çatlatma iğnesi oldum.2 yumurtam gelişti. biri çatladı iğneden sonra diğeri çatlamadı ama doktor o gec geliştiği için gec catlar dedi. bugün 2 temmuz ve bat günüm doktorum 4 temmzuda gel dedi ben idrar testi yaptım iknci çizgim silik çıktı .yarında kan testi yaptırmayı düşünüyorum .bu testlere pek güvenmiyorum acıkcası yada kaç aydır hep tek çizgi oldugu için inanamıyorum.gerçi olmasa aylardır tek çıkan bugünde tek çıkardı yada test bozuk bilmiyorum diyecegim o ki pes etmeyin ve yatıp kalkıp dua edin.
Hayırlısı olsun canımKlomeni
Evet canım sabretmek çok zor bazen çarçabuk geçen zaman bebek isterken geçmiyor sanki. Rabbim bize kolaylık versin...Hayırlısı olsun canım
Ben de şuan adetliyim doktorum adetin 4.günü başla ilaç bitince 3.günü gel yumurtalarına bakalım dedi ben de heyecanlıyım bi bitseydi reglim
Amin canımEvet canım sabretmek çok zor bazen çarçabuk geçen zaman bebek isterken geçmiyor sanki. Rabbim bize kolaylık versin...
Yazalım canım. .burda konuşunca zaman biraz daha hızlı geçiyor sankiAmin canım
Gelişmeleri buraya yazalım :)
Kan testi yaptirdinmi canımkızlar merhaba ben bu ay ilk defa klomen sabah akşam 5 gün kullandım ve ardından ovitrelle çatlatma iğnesi oldum.2 yumurtam gelişti. biri çatladı iğneden sonra diğeri çatlamadı ama doktor o gec geliştiği için gec catlar dedi. bugün 2 temmuz ve bat günüm doktorum 4 temmzuda gel dedi ben idrar testi yaptım iknci çizgim silik çıktı .yarında kan testi yaptırmayı düşünüyorum .bu testlere pek güvenmiyorum acıkcası yada kaç aydır hep tek çizgi oldugu için inanamıyorum.gerçi olmasa aylardır tek çıkan bugünde tek çıkardı yada test bozuk bilmiyorum diyecegim o ki pes etmeyin ve yatıp kalkıp dua edin.
Evet pozitif onda da hamileyimKan testi yaptirdinmi canım
Aynen canım benim ya ben yarın bi gün klomene başlıcam bakalım sonra doktora
Yazalım canım. .burda konuşunca zaman biraz daha hızlı geçiyor sanki
Hayırlı olsun canım benim Rabbim herkese nasip etsinEvet pozitif onda da hamileyim
Sen kullanıyor musun klomenAynen canım benim ya ben yarın bi gün klomene başlıcam bakalım sonra doktora
Evet canım ilk defa bu ay kullandım klomen ve bugün adet oldum hiç beklemiyordum 3 gün önce oldum ağrım filan yoktu da çok şaşırdım. Hatta doktor geçikebilir büyük yumurtadan dolayı adetin demişti. ..doktor yolu göründü bakalım hayırlısıSen kullanıyor musun klomen
Doktora gittin mi canım ne dedi? Klomenden sonra adet olunuyor mu
Evet canım ilk defa bu ay kullandım klomen ve bugün adet oldum hiç beklemiyordum 3 gün önce oldum ağrım filan yoktu da çok şaşırdım. Hatta doktor geçikebilir büyük yumurtadan dolayı adetin demişti. ..doktor yolu göründü bakalım hayırlısı
Canım adet oldum sandım pazartesi akşam kahverengi kırmızımsi leke gelince ve hala da bişey yok adet olmadım 4 gündür test de yapmadım yarın yada haftaya gitmeyi düşünüyorum doktora inşallahBen bugün içmeyr başladım haftaya doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?