• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve Çatlatma İğnesiyle Hamileyim Diyenler ???

Ben hiç klomen kullanmadım Nasıl bişe hiç bilmiyorum adet olursan doktor gel dedi bakalım gidecem belki klomen verir.. Sen daha 3 aylık evlisin çok yeni klomen doktor hemen verdimi genelde bir yıl geçsin diyorlar

Doktor da gördü galiba benim işin zor olduğunu hemen başlayalım madem çocuk istiyorsun dedi ayrıca hamile kalmak benim sağlığım için de iyi olacakmış hormonlarım da da sıkıntı var E2 yüzünden baya korktu doktor tahlilde

Doktor da gördü galiba benim işin zor olduğunu hemen başlayalım madem çocuk istiyorsun dedi ayrıca hamile kalmak benim sağlığım için de iyi olacakmış hormonlarım da da sıkıntı var E2 yüzünden baya korktu doktor tahlilde
E2 kaç cnm inş tedavisiz hemen bu ay olur hepimizin herkesin buna çok ihtiyacı var

E2 kaç cnm inş tedavisiz hemen bu ay olur hepimizin herkesin buna çok ihtiyacı var

E2 adet olmadan 650 gibi bişey çıktı doktor büyük bir sorum var bu hormonda dedi tarlusal verdi adet oldum adette 60 a düştü doktor rahatlayabiliriz düşmese sorun büyüktü dedi ama ben de pek bilmiyorum neden öyle dedi. Klomeni de yumurta oluşturmak için içiyoruz sanırım ben bir de cyclo Progynova verdi bu da canlı tutuyormuş yumurtayı öyle dedi

E2 adet olmadan 650 gibi bişey çıktı doktor büyük bir sorum var bu hormonda dedi tarlusal verdi adet oldum adette 60 a düştü doktor rahatlayabiliriz düşmese sorun büyüktü dedi ama ben de pek bilmiyorum neden öyle dedi. Klomeni de yumurta oluşturmak için içiyoruz sanırım ben bir de cyclo Progynova verdi bu da canlı tutuyormuş yumurtayı öyle dedi
Cyclo prognavayı bende kullanmıştım.. 650 okuyunca gözlerim açıldı sonra 60 okuyunca rahatladım cnm hormon dengeleyici testere dişli Aslan pençesi kaynat iç çok işe yarıyor inş sendede yarar işe

Cyclo prognavayı bende kullanmıştım.. 650 okuyunca gözlerim açıldı sonra 60 okuyunca rahatladım cnm hormon dengeleyici testere dişli Aslan pençesi kaynat iç çok işe yarıyor inş sendede yarar işe

Valla doktorun da aynı şekilde gözleri büyüdü Uzun süre adet olmadığın için birikmiş dedi. Hiç bilmiyordum onu canım denerim tabiki

Ayy herkesin bi derdi var bazen diyorum daha ne dertler var benimki neki işte insanoğlu hep ister...inş çok çok yakında iyi haberler buraya yazarız..iğneni oldun mu cnm o iğneyi sen mi yapıyosun yoksa hemşire falan mı iğneden sonra hemen ilişki mi olması lazım

İnşallah inşallah Ben iğne olmadım canım bilmiyorum
İğne baya işe yarıyor sanırım yorumda okumuştum tabi yumurta takibide önemliymiş perşembe gittiğinde bakalım be diycek doktor sürekli dua et cnm namaz kıl oruç tut dua et zikir çek RABBİM dualarımızı kabul edecek biliyorum

İğne baya işe yarıyor sanırım yorumda okumuştum tabi yumurta takibide önemliymiş perşembe gittiğinde bakalım be diycek doktor sürekli dua et cnm namaz kıl oruç tut dua et zikir çek RABBİM dualarımızı kabul edecek biliyorum
İğne olurum herhalde bakalım inşallah tüm dualarımız kabul olur

Merhabalar Allahım isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakması inşallah kızlar .
Pcos varmış bende önceden doktorlar bir şey dememişti bana sonuçlarım da bunlar yaklaşık olarak 6 aydır deniyoruz (düzenli denemiyoruz ancak yani yumurta günlerini filan denk getirmek gibi )olmuyor sizce doktora gidip 1 senedir deniyoruz olmuyor bu klomen ve iğne ne işe yarıyor tam bir bilgim YOk yumurta takibi mi istesem ne yapsam bilemedim
Adetlerim düzenlidir döngüm 30-33 gün arası 6 gün olurum .
En son ki tahlil sonuçlarmıda attım
fikirlerinize ve yorumlara açığım kızlar

Eklentiler

• IMG_6265.jpg
    IMG_6265.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_6266.PNG
    IMG_6266.PNG
    79,7 KB · Görüntüleme: 75
öncelikle çok geçmiş olsun sonuçlarınızda lh yüksek pcos yani.lh fshden her zaman daha düşük olmalı Bumin'imin testere dişli Aslan pençesi öneririm hormon düzenleyici olarak çok işe yarıyor..ama benim tavsiyem biraz daha deneyin çünkü daha 6 ay çok erken düzenli ilişkiyle olur tabi rabbim nasip etmişse gün aşırı ilişki öneririm

öncelikle çok geçmiş olsun sonuçlarınızda lh yüksek pcos yani.lh fshden her zaman daha düşük olmalı Bumin'imin testere dişli Aslan pençesi öneririm hormon düzenleyici olarak çok işe yarıyor..ama benim tavsiyem biraz daha deneyin çünkü daha 6 ay çok erken düzenli ilişkiyle olur tabi rabbim nasip etmişse gün aşırı ilişki öneririm

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için birde 8 ay öncesi hiç bir şey YOk tahlillerime bakıyorum ama şimdi çıkıyor 1 senedir psikolojik bir sıkıntım oluştu o yüzden de yükselmiş olabilir mi acaba twstwrw dişli Aslan pençesinin nasıl içilmesi ve yapılması hakkında her hangi bir özellik var mı peki

Bi bardak kaynamış suya üç tutam at cnm birazda öyle kaynasın ılıktan biraz daha sıcak olsun öyle sabah aç karnına iç hergün 15 gün dene işe yarıyor bende yaramıştı..doktora gidip bir yıl denedik derseniz eşinizden sperm testi isteyecek sizden rahim filmi isteyecek siz bilirsiniz ama bence şimdilik gerek yok bende yedinci ayımda hamile kalmıştım tabi ama düşükle sonuçlandı

Bi bardak kaynamış suya üç tutam at cnm birazda öyle kaynasın ılıktan biraz daha sıcak olsun öyle sabah aç karnına iç hergün 15 gün dene işe yarıyor bende yaramıştı..doktora gidip bir yıl denedik derseniz eşinizden sperm testi isteyecek sizden rahim filmi isteyecek siz bilirsiniz ama bence şimdilik gerek yok bende yedinci ayımda hamile kalmıştım tabi ama düşükle sonuçlandı
Teşekkürler canımmm deneyim biraz daha bekleyeyim en iyisi o zaman çok üzüldüm bi an önce Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallahh sıkıntı neyse hallolur Allah'ın izniyle

Çok sağol cnm inş bu sefer 9 ayı sağlıklı bi şekilde tamamlarım rabbim bu cuma gününün hatrına inşallah duamı kabul eder saat bir buçukta sonuçlar çıkacak bakalım inşallah ya

Back