Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 benim gece kusmalarim ve bulantılarım var midem çok fena yaniyo goguslerime dokunamiyorum sütyen dahi takamiyorum adet belirtilerinde sadece bel ve kasık ağrısı olurdu onlar yine var ama daha adetime bı hafta var beklesem mi test mi yapsam bilemedim
Varsa silik çıkıyor zaten canım bende silik çıktı ihtimal vermedim gecikmenin 2 günü kanda 964 öğrendim yerleşmeden bir hafta sonra :)

Kızlar neler yapıyorsunuz. . Ben bu ay klomen kullandım. Ama asilama olmadım iptal oldu 4 yumurtam büyüdüğü için.
Biz degerlendirdik
Simdi adet günüm 2-3 gün geçti. .
Çok adet sancısı yaşadım 1 buçuk haftadır. .
Ama şuan hicbise yok nerdeyse
Sadece arada hafif yumurtam ağrıyor yada rahim yolum üşümüş gibi ağrıyor.

Yarın test yapabilirim
Sizce ihtimal varmi dir umut olun bana lütfen. .

Kızlar neler yapıyorsunuz. . Ben bu ay klomen kullandım. Ama asilama olmadım iptal oldu 4 yumurtam büyüdüğü için.
Biz degerlendirdik
Simdi adet günüm 2-3 gün geçti. .
Çok adet sancısı yaşadım 1 buçuk haftadır. .
Ama şuan hicbise yok nerdeyse
Sadece arada hafif yumurtam ağrıyor yada rahim yolum üşümüş gibi ağrıyor.

Yarın test yapabilirim
Sizce ihtimal varmi dir umut olun bana lütfen. .
Selam canım bence testi hemen yap aynısı bendede oldu ignesiz catladı yumurtalarım ovu testi ile takipte ettim sonuc pozitif. Benimde aşırı kasık alt karın bel agrım oldu adet olcam diye beklerken gecikmenin ikinci günü öğrendim :)) elinde test varsa yap hemen

Selam canım bence testi hemen yap aynısı bendede oldu ignesiz catladı yumurtalarım ovu testi ile takipte ettim sonuc pozitif. Benimde aşırı kasık alt karın bel agrım oldu adet olcam diye beklerken gecikmenin ikinci günü öğrendim :)) elinde test varsa yap hemen
Okadar olmamıştır diye düşündüm ki. Bide göğüs ağrım da yok ona taktım 😁
Yarın test yapabilirim dua edin

Selam bayanlar size bir sorum var klomene başladım bu ay tekrar ve dozunu bu doktorum değişti ilk kullandığımda 2 kutu 3 öğün almıştım şimdi sadece kutudan 5 tane içmemi söyledi bu doz olayı neye göre belirleniyor bu olayı anlayamadım herkes çok farklı şekilde kullanmış?
Cok yumurta oluşmuştur. Elbette hastanin vücut reaksiyonuna göre ayarlanmalı. Icin rahat olsun

X