- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
-
- Konu Sahibi Arslan5858
Bişi sorcam kardeşim boynumda altın kolye var ama benim altına alejim yok boynumda küçük küçük sivilcelenme oldu 3-4 gündür kolyele alakası yoktur dimi yoksa hamilelik belirtisiyle alakası varmıdır tam göğsümün üstündeİşte böyle en güzeli oluyor aslında dur bakalım nasip
Canım bu bir belirti sayılmaz sanmıyorum kolye mi alerji yaptı acaba sana altında pek yapmaz aslında amaBişi sorcam kardeşim boynumda altın kolye var ama benim altına alejim yok boynumda küçük küçük sivilcelenme oldu 3-4 gündür kolyele alakası yoktur dimi yoksa hamilelik belirtisiyle alakası varmıdır tam göğsümün üstünde
Biyerde okumuştunda sivilcelenmeyi oyüzden sordum kuzum yine olmazsa diye çok korkuyorum şuan sana söylüyorum belirtileri başka kimseyle paylaşmıyorum eşime bile söylemiyorumCanım bu bir belirti sayılmaz sanmıyorum kolye mi alerji yaptı acaba sana altında pek yapmaz aslında ama
Adet oldum kardeşimCanım bu bir belirti sayılmaz sanmıyorum kolye mi alerji yaptı acaba sana altında pek yapmaz aslında ama
Canım kaç gün olmuş oluyor arasında 28 ise normal hayırlısı olsun üzülme lütfenAdet oldum kardeşim19 gün önce adetim bitmişti şimdibidaha oldum endişelenmem gerekiyor mu? Son adetdimin bitişi 29 şubat ve şuan 19 marttayız adet oldum ((
27 günde olmuş oldu kuzum ama 30 gündü döngüm ilk kez böyle oldu erken regl oldumCanım kaç gün olmuş oluyor arasında 28 ise normal hayırlısı olsun üzülme lütfen❤
eminim bebeğin sağlıkla gelecek sana
Yok kardeşim ağlama bak zamanı var ben eminim cuma saatinde dualarımdasın sen de hep dua et sakın üzüntüye kapılma bebeğin sağlıkla gelsin sana inşallah tez zamanda27 günde olmuş oldu kuzum ama 30 gündü döngüm ilk kez böyle oldu erken regl oldumallahıma hergün dua ediyorum hayırlı bir evladım olsun diye her ay üzülüyorum ağlıyorum
Bende beş gün ginde bir tane kullandım ve çatlatma iğnesine gerek duymadılar insallah seninde öyle olur iğne olcak diye bir sey yol illa belki yunurtaların kendiliğinden çatlarLütfen konu hakkında bilgisi olan yok mu
Canım öyle oldu zaten hamileyim şuan şükürler olsun ben deBende beş gün ginde bir tane kullandım ve çatlatma iğnesine gerek duymadılar insallah seninde öyle olur iğne olcak diye bir sey yol illa belki yunurtaların kendiliğinden çatlar
merhaba hamilelik belirtilerin neler oldu biraz bahsedebilir misinCanım öyle oldu zaten hamileyim şuan şükürler olsun ben de
Ay süper allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım öyle oldu zaten hamileyim şuan şükürler olsun ben de
Amin inşallah Allah razı olsunAy süper allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kasık ağrıları göğüs hassasiyeti ve kokuya duyarlılık bunlar yoğundu onun dışında kusma bulantı 7. Haftada başladı hala da devam ediyormerhaba hamilelik belirtilerin neler oldu biraz bahsedebilir misin
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKasık ağrıları göğüs hassasiyeti ve kokuya duyarlılık bunlar yoğundu onun dışında kusma bulantı 7. Haftada başladı hala da devam ediyor
Öncelikle hayirli olsn cnm bnde bu ay klomen kullandım gunde 2 tane olmak sartiyla bugun yumurtalarima bakmak icin doktor randevum vardi malum virus nedeniyle doktorum randevuleri hep iptal etti bnm sorum su canm peki klomen kullanimin bittikten sonra esinle iliski duzenin nasil oldu hergun mu 1 gun iliski 1 gun arami verdinzCanım öyle oldu zaten hamileyim şuan şükürler olsun ben de
Amin Allah razı olsun sizinde gönlünüzdekini Rabbim tez zamanda versin inşallah. Bence en önemli belirti göğüs hassasiyeti ben hemen ordan anlıyorum adetine bir hafta varsa test yap bence yaklaşana kadar koyulaştıkça emin olursun ben hep yapıyordum hemen dayanamıyordumAllah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbenim gece kusmalarim ve bulantılarım var midem çok fena yaniyo goguslerime dokunamiyorum sütyen dahi takamiyorum adet belirtilerinde sadece bel ve kasık ağrısı olurdu onlar yine var ama daha adetime bı hafta var beklesem mi test mi yapsam bilemedim
Çok sağ ol canım ben klomene başladım ve hep gün aşırı ilişki yaşadık bir gün durup bir gün ilişki yani ama çatlatma iğnesi olduktan 36 saat sonra o 3 gün hep ilişki oldu arka arkaya sonra yine gün aşırı oldu benim hamileliklerim hep gün aşırıyla oldu bence siz de öyle deneyin. Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin size de inşallahÖncelikle hayirli olsn cnm bnde bu ay klomen kullandım gunde 2 tane olmak sartiyla bugun yumurtalarima bakmak icin doktor randevum vardi malum virus nedeniyle doktorum randevuleri hep iptal etti bnm sorum su canm peki klomen kullanimin bittikten sonra esinle iliski duzenin nasil oldu hergun mu 1 gun iliski 1 gun arami verdinz
Amin canim tsekkur ederim ins olur ben igne kullanmadım ne zman catladiginida bilemiyecegim hersey sansa kaldi bakalm Rabbim nasip ederse olur insallahÇok sağ ol canım ben klomene başladım ve hep gün aşırı ilişki yaşadık bir gün durup bir gün ilişki yani ama çatlatma iğnesi olduktan 36 saat sonra o 3 gün hep ilişki oldu arka arkaya sonra yine gün aşırı oldu benim hamileliklerim hep gün aşırıyla oldu bence siz de öyle deneyin. Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin size de inşallah
Nasip canım gerçekten biz sadece elimizden geleni yapıyoruz ama Rabbim bize zamanı gelince veriyor zaten inşallah bu ay istediğiniz olur sizin de.Amin canim tsekkur ederim ins olur ben igne kullanmadım ne zman catladiginida bilemiyecegim hersey sansa kaldi bakalm Rabbim nasip ederse olur insallah