Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

İşte böyle en güzeli oluyor aslında dur bakalım nasip
Bişi sorcam kardeşim boynumda altın kolye var ama benim altına alejim yok boynumda küçük küçük sivilcelenme oldu 3-4 gündür kolyele alakası yoktur dimi yoksa hamilelik belirtisiyle alakası varmıdır tam göğsümün üstünde

Canım bu bir belirti sayılmaz sanmıyorum kolye mi alerji yaptı acaba sana altında pek yapmaz aslında ama

Canım bu bir belirti sayılmaz sanmıyorum kolye mi alerji yaptı acaba sana altında pek yapmaz aslında ama
Biyerde okumuştunda sivilcelenmeyi oyüzden sordum kuzum yine olmazsa diye çok korkuyorum şuan sana söylüyorum belirtileri başka kimseyle paylaşmıyorum eşime bile söylemiyorum
Karnımın alt bölgesi gece yatarken yan yatıyordum sızladı öksürdüm öksürken acıdı o bölge sonra bi sıcak bastı ama ayağım buzgibi vucudum sıcak bi terleme yaşadım dün gece onun ardından göğsimin biri çok hafif sızladı anlık kendimi grip gibi hissediyorum halsizim uyumak istiyorum üşüttüm mü acaba karnımda sert seyirmelerde oldu 2-3kere beyaz akıntım oldu süt gibi adetime 10 kala bi geldi akıntı bide dün 7 gün kala bugun 6 gün kaldı ha son olarakta adet olcam hissi var afedersin alttarafım adet olcakmışım gibi arada sızlıyır bi ağrı giriyor ama çok değil sonra diyorum daha adetime çok var normal 10 gün kala 1 hafta kala adet olcam hissi olmazdı 1 yada 2 gün önce en fazla olurdu akıntımda 1 yada 2gün önce gelirdi hiç 10 gün önceden olmazdı bide bu sefer gerçekten hissediyor gibiyim ama korkuyorumda ya değilsem diye ağlıyorum dua ediyorum rabbime

Adet oldum kardeşim 19 gün önce adetim bitmişti şimdibidaha oldum endişelenmem gerekiyor mu? Son adetdimin bitişi 29 şubat ve şuan 19 marttayız adet oldum ((
Canım kaç gün olmuş oluyor arasında 28 ise normal hayırlısı olsun üzülme lütfen
eminim bebeğin sağlıkla gelecek sana

Canım kaç gün olmuş oluyor arasında 28 ise normal hayırlısı olsun üzülme lütfen
eminim bebeğin sağlıkla gelecek sana
27 günde olmuş oldu kuzum ama 30 gündü döngüm ilk kez böyle oldu erken regl oldum allahıma hergün dua ediyorum hayırlı bir evladım olsun diye her ay üzülüyorum ağlıyorum

27 günde olmuş oldu kuzum ama 30 gündü döngüm ilk kez böyle oldu erken regl oldum allahıma hergün dua ediyorum hayırlı bir evladım olsun diye her ay üzülüyorum ağlıyorum
Yok kardeşim ağlama bak zamanı var ben eminim cuma saatinde dualarımdasın sen de hep dua et sakın üzüntüye kapılma bebeğin sağlıkla gelsin sana inşallah tez zamanda

Kasık ağrıları göğüs hassasiyeti ve kokuya duyarlılık bunlar yoğundu onun dışında kusma bulantı 7. Haftada başladı hala da devam ediyor
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim gece kusmalarim ve bulantılarım var midem çok fena yaniyo goguslerime dokunamiyorum sütyen dahi takamiyorum adet belirtilerinde sadece bel ve kasık ağrısı olurdu onlar yine var ama daha adetime bı hafta var beklesem mi test mi yapsam bilemedim

Canım öyle oldu zaten hamileyim şuan şükürler olsun ben de
Öncelikle hayirli olsn cnm bnde bu ay klomen kullandım gunde 2 tane olmak sartiyla bugun yumurtalarima bakmak icin doktor randevum vardi malum virus nedeniyle doktorum randevuleri hep iptal etti bnm sorum su canm peki klomen kullanimin bittikten sonra esinle iliski duzenin nasil oldu hergun mu 1 gun iliski 1 gun arami verdinz

Amin Allah razı olsun sizinde gönlünüzdekini Rabbim tez zamanda versin inşallah. Bence en önemli belirti göğüs hassasiyeti ben hemen ordan anlıyorum adetine bir hafta varsa test yap bence yaklaşana kadar koyulaştıkça emin olursun ben hep yapıyordum hemen dayanamıyordum

Çok sağ ol canım ben klomene başladım ve hep gün aşırı ilişki yaşadık bir gün durup bir gün ilişki yani ama çatlatma iğnesi olduktan 36 saat sonra o 3 gün hep ilişki oldu arka arkaya sonra yine gün aşırı oldu benim hamileliklerim hep gün aşırıyla oldu bence siz de öyle deneyin. Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin size de inşallah

Amin canim tsekkur ederim ins olur ben igne kullanmadım ne zman catladiginida bilemiyecegim hersey sansa kaldi bakalm Rabbim nasip ederse olur insallah

Amin canim tsekkur ederim ins olur ben igne kullanmadım ne zman catladiginida bilemiyecegim hersey sansa kaldi bakalm Rabbim nasip ederse olur insallah
Nasip canım gerçekten biz sadece elimizden geleni yapıyoruz ama Rabbim bize zamanı gelince veriyor zaten inşallah bu ay istediğiniz olur sizin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…