- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.751
- 37
- Konu Sahibi Arslan5858
naptin rahimfilmi ckeildinmiİdare eder sen kuzum?
Hamdsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naptin rahimfilmi ckeildinmiİdare eder sen kuzum?
Yok kuzum çekilmedim nisana kadar ara verdik doktoranaptin rahimfilmi ckeildinmi
Hamdsun
Ckeildim buay korundum digeeay denixm inşallahYok kuzum çekilmedim nisana kadar ara verdik doktora
Sen çekildin mi kuzum?
Ne çıktı kuzum sonucun rahim filminde bide acı oldu mu anestezili mi değilmi bide doktor bu ay korunun mu dediCkeildim buay korundum digeeay denixm inşallah
anestezi yaptim hicbirsey hissetmiyrosun anestezi gecince cok hafif oluyor sıkıntı yok tuplerde buay korun dediNe çıktı kuzum sonucun rahim filminde bide acı oldu mu anestezili mi değilmi bide doktor bu ay korunun mu dedi
Çok mutlu oldum kuzum inşallah öbür ay hamiş olcaksınanestezi yaptim hicbirsey hissetmiyrosun anestezi gecince cok hafif oluyor sıkıntı yok tuplerde buay korun dedi
amin hepimİZeÇok mutlu oldum kuzum inşallah öbür ay hamiş olcaksın
Kuzum nasılsın yarın kontrol var sanırım :)İnşallah canım benim ❤
sen de yaşayacaksın Allahın izniyle az sabır sadece ❣
Çok şükür canım benim evde dinleniyorum bol bol birkaç gün önce bir gece hastanede yattım şimdi daha iyiyim şükür sen nasılsın ne var ne yok kuzuKuzum iyimisin yazmıyorsun kaç gündür inşallah bi sorun yoktur Arslan5858
Çok şükür kardeşim iyisin bende evdeyim çıkmıyorum evden gğnümü bekliyorum ama pek ümidim yok 7 gün kaldı adetime kuzum 3 gün öncede akıntı geldi beyaz süt beyazı gibi anlamadım normalde olur bende ama adetime 1-2gün kala olurdu akıntı şimdi 10gün öncesinde bu oldu göbeğimin altı seyiriyor bazen sağ yada sol ağrıyor karışık duygular içindeyim bide kardeşim 2-3gündür adet olcam gibi anlık sızlama giriyor daha 10gün varken 2gün öncesinde başlar adet belirtim buda 10gün öncesinden sinyal veriyor bilmiyorum çok karşığımÇok şükür canım benim evde dinleniyorum bol bol birkaç gün önce bir gece hastanede yattım şimdi daha iyiyim şükür sen nasılsın ne var ne yok kuzu❤
Canım benim sana tavsiyem çok dinleme kendini vücudunu serbest bırak ki olsun asıl istediğinÇok şükür kardeşim iyisin bende evdeyim çıkmıyorum evden gğnümü bekliyorum ama pek ümidim yok 7 gün kaldı adetime kuzum 3 gün öncede akıntı geldi beyaz süt beyazı gibi anlamadım normalde olur bende ama adetime 1-2gün kala olurdu akıntı şimdi 10gün öncesinde bu oldu göbeğimin altı seyiriyor bazen sağ yada sol ağrıyor karışık duygular içindeyim bide kardeşim 2-3gündür adet olcam gibi anlık sızlama giriyor daha 10gün varken 2gün öncesinde başlar adet belirtim buda 10gün öncesinden sinyal veriyor bilmiyorum çok karşığım
İnşallah kardeşim afedersin gaz sancımda çok oluyor 2 gündür onun gibi sancım varCanım benim sana tavsiyem çok dinleme kendini vücudunu serbest bırak ki olsun asıl istediğin ❣
belli olmaz inşallah mucizen gelir ama sen çok dinleme kendini ve testini adet gününde hemen yap gecikirsen de kan testine gidersin inşallah
Kuzum valla hamilelik belirtileri bunlar umutlandırmak istemiyorum ama sen iyice dinlen adet günün yaklaşsın bir test yap inşallahİnşallah kardeşim afedersin gaz sancımda çok oluyor 2 gündür onun gibi sancım var
İnşallah şimdi tuvalete girdim daha 1 hafta var adetime beyaz kokusuz süt gibi gene akıntım olmuş adet oldum sandım belim yine ağrıyorKuzum valla hamilelik belirtileri bunlar umutlandırmak istemiyorum ama sen iyice dinlen adet günün yaklaşsın bir test yap inşallah
Bugun 4 e kadar uyudum sabah kahvaltı yaptım halsizdim eşim dedi sen hastaysan yat dinlen dedi halsizlik var bi yazdım saat 4de kalktım ve bel ağrım var şuan beyaz kokusuz süt gibi akımtımda varKuzum valla hamilelik belirtileri bunlar umutlandırmak istemiyorum ama sen iyice dinlen adet günün yaklaşsın bir test yap inşallah
Kuzum varsa adetine yakın da çıkar zaten hadi inşallah alalım güzel haberiBugun 4 e kadar uyudum sabah kahvaltı yaptım halsizdim eşim dedi sen hastaysan yat dinlen dedi halsizlik var bi yazdım saat 4de kalktım ve bel ağrım var şuan beyaz kokusuz süt gibi akımtımda var
İnşallah kardeşim ara verdik bu ay diyede hiç kasmadık kendimizi zorunlu gibi olmadı ilişki fakat 5-6kere olduKuzum varsa adetine yakın da çıkar zaten hadi inşallah alalım güzel haberi❤
İşte böyle en güzeli oluyor aslında dur bakalım nasipİnşallah kardeşim ara verdik bu ay diyede hiç kasmadık kendimizi zorunlu gibi olmadı ilişki fakat 5-6kere oldu