Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Çok şükür canım benim evde dinleniyorum bol bol birkaç gün önce bir gece hastanede yattım şimdi daha iyiyim şükür sen nasılsın ne var ne yok kuzu❤
Çok şükür kardeşim iyisin 🙏 bende evdeyim çıkmıyorum evden gğnümü bekliyorum ama pek ümidim yok :KK43: 7 gün kaldı adetime kuzum 3 gün öncede akıntı geldi beyaz süt beyazı gibi anlamadım normalde olur bende ama adetime 1-2gün kala olurdu akıntı şimdi 10gün öncesinde bu oldu göbeğimin altı seyiriyor bazen sağ yada sol ağrıyor karışık duygular içindeyim bide kardeşim 2-3gündür adet olcam gibi anlık sızlama giriyor daha 10gün varken 2gün öncesinde başlar adet belirtim buda 10gün öncesinden sinyal veriyor bilmiyorum çok karşığım🥺:KK43:

Çok şükür kardeşim iyisin 🙏 bende evdeyim çıkmıyorum evden gğnümü bekliyorum ama pek ümidim yok :KK43: 7 gün kaldı adetime kuzum 3 gün öncede akıntı geldi beyaz süt beyazı gibi anlamadım normalde olur bende ama adetime 1-2gün kala olurdu akıntı şimdi 10gün öncesinde bu oldu göbeğimin altı seyiriyor bazen sağ yada sol ağrıyor karışık duygular içindeyim bide kardeşim 2-3gündür adet olcam gibi anlık sızlama giriyor daha 10gün varken 2gün öncesinde başlar adet belirtim buda 10gün öncesinden sinyal veriyor bilmiyorum çok karşığım🥺:KK43:
Canım benim sana tavsiyem çok dinleme kendini vücudunu serbest bırak ki olsun asıl istediğin ❣️
belli olmaz inşallah mucizen gelir ama sen çok dinleme kendini ve testini adet gününde hemen yap gecikirsen de kan testine gidersin inşallah 😍

Canım benim sana tavsiyem çok dinleme kendini vücudunu serbest bırak ki olsun asıl istediğin ❣
belli olmaz inşallah mucizen gelir ama sen çok dinleme kendini ve testini adet gününde hemen yap gecikirsen de kan testine gidersin inşallah 😍
İnşallah kardeşim 🙏 afedersin gaz sancımda çok oluyor 2 gündür onun gibi sancım var

Kuzum valla hamilelik belirtileri bunlar umutlandırmak istemiyorum ama sen iyice dinlen adet günün yaklaşsın bir test yap inşallah
İnşallah 🙏🥺 şimdi tuvalete girdim daha 1 hafta var adetime beyaz kokusuz süt gibi gene akıntım olmuş adet oldum sandım belim yine ağrıyor

Kuzum valla hamilelik belirtileri bunlar umutlandırmak istemiyorum ama sen iyice dinlen adet günün yaklaşsın bir test yap inşallah
Bugun 4 e kadar uyudum sabah kahvaltı yaptım halsizdim eşim dedi sen hastaysan yat dinlen dedi halsizlik var bi yazdım saat 4de kalktım ve bel ağrım var şuan beyaz kokusuz süt gibi akımtımda var

X