• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Çok şükür canım benim evde dinleniyorum bol bol birkaç gün önce bir gece hastanede yattım şimdi daha iyiyim şükür sen nasılsın ne var ne yok kuzu❤
Çok şükür kardeşim iyisin 🙏 bende evdeyim çıkmıyorum evden gğnümü bekliyorum ama pek ümidim yok :( 7 gün kaldı adetime kuzum 3 gün öncede akıntı geldi beyaz süt beyazı gibi anlamadım normalde olur bende ama adetime 1-2gün kala olurdu akıntı şimdi 10gün öncesinde bu oldu göbeğimin altı seyiriyor bazen sağ yada sol ağrıyor karışık duygular içindeyim bide kardeşim 2-3gündür adet olcam gibi anlık sızlama giriyor daha 10gün varken 2gün öncesinde başlar adet belirtim buda 10gün öncesinden sinyal veriyor bilmiyorum çok karşığım🥺:(

Çok şükür kardeşim iyisin 🙏 bende evdeyim çıkmıyorum evden gğnümü bekliyorum ama pek ümidim yok :KK43: 7 gün kaldı adetime kuzum 3 gün öncede akıntı geldi beyaz süt beyazı gibi anlamadım normalde olur bende ama adetime 1-2gün kala olurdu akıntı şimdi 10gün öncesinde bu oldu göbeğimin altı seyiriyor bazen sağ yada sol ağrıyor karışık duygular içindeyim bide kardeşim 2-3gündür adet olcam gibi anlık sızlama giriyor daha 10gün varken 2gün öncesinde başlar adet belirtim buda 10gün öncesinden sinyal veriyor bilmiyorum çok karşığım🥺:KK43:
Canım benim sana tavsiyem çok dinleme kendini vücudunu serbest bırak ki olsun asıl istediğin ❣️
belli olmaz inşallah mucizen gelir ama sen çok dinleme kendini ve testini adet gününde hemen yap gecikirsen de kan testine gidersin inşallah 😍

Canım benim sana tavsiyem çok dinleme kendini vücudunu serbest bırak ki olsun asıl istediğin ❣
belli olmaz inşallah mucizen gelir ama sen çok dinleme kendini ve testini adet gününde hemen yap gecikirsen de kan testine gidersin inşallah 😍
İnşallah kardeşim 🙏 afedersin gaz sancımda çok oluyor 2 gündür onun gibi sancım var

Kuzum valla hamilelik belirtileri bunlar umutlandırmak istemiyorum ama sen iyice dinlen adet günün yaklaşsın bir test yap inşallah
İnşallah 🙏🥺 şimdi tuvalete girdim daha 1 hafta var adetime beyaz kokusuz süt gibi gene akıntım olmuş adet oldum sandım belim yine ağrıyor

Kuzum valla hamilelik belirtileri bunlar umutlandırmak istemiyorum ama sen iyice dinlen adet günün yaklaşsın bir test yap inşallah
Bugun 4 e kadar uyudum sabah kahvaltı yaptım halsizdim eşim dedi sen hastaysan yat dinlen dedi halsizlik var bi yazdım saat 4de kalktım ve bel ağrım var şuan beyaz kokusuz süt gibi akımtımda var

İşte böyle en güzeli oluyor aslında dur bakalım nasip
Bişi sorcam kardeşim boynumda altın kolye var ama benim altına alejim yok boynumda küçük küçük sivilcelenme oldu 3-4 gündür kolyele alakası yoktur dimi yoksa hamilelik belirtisiyle alakası varmıdır tam göğsümün üstünde

Bişi sorcam kardeşim boynumda altın kolye var ama benim altına alejim yok boynumda küçük küçük sivilcelenme oldu 3-4 gündür kolyele alakası yoktur dimi yoksa hamilelik belirtisiyle alakası varmıdır tam göğsümün üstünde
Canım bu bir belirti sayılmaz sanmıyorum kolye mi alerji yaptı acaba sana altında pek yapmaz aslında ama

Canım bu bir belirti sayılmaz sanmıyorum kolye mi alerji yaptı acaba sana altında pek yapmaz aslında ama
Biyerde okumuştunda sivilcelenmeyi oyüzden sordum kuzum yine olmazsa diye çok korkuyorum şuan sana söylüyorum belirtileri başka kimseyle paylaşmıyorum eşime bile söylemiyorum
Karnımın alt bölgesi gece yatarken yan yatıyordum sızladı öksürdüm öksürken acıdı o bölge sonra bi sıcak bastı ama ayağım buzgibi vucudum sıcak bi terleme yaşadım dün gece onun ardından göğsimin biri çok hafif sızladı anlık kendimi grip gibi hissediyorum halsizim uyumak istiyorum üşüttüm mü acaba karnımda sert seyirmelerde oldu 2-3kere beyaz akıntım oldu süt gibi adetime 10 kala bi geldi akıntı bide dün 7 gün kala bugun 6 gün kaldı ha son olarakta adet olcam hissi var afedersin alttarafım adet olcakmışım gibi arada sızlıyır bi ağrı giriyor ama çok değil sonra diyorum daha adetime çok var normal 10 gün kala 1 hafta kala adet olcam hissi olmazdı 1 yada 2 gün önce en fazla olurdu akıntımda 1 yada 2gün önce gelirdi hiç 10 gün önceden olmazdı bide bu sefer gerçekten hissediyor gibiyim ama korkuyorumda ya değilsem diye ağlıyorum dua ediyorum rabbime

Adet oldum kardeşim :KK43: 19 gün önce adetim bitmişti şimdibidaha oldum endişelenmem gerekiyor mu? Son adetdimin bitişi 29 şubat ve şuan 19 marttayız adet oldum :KK43:((
Canım kaç gün olmuş oluyor arasında 28 ise normal hayırlısı olsun üzülme lütfen 😞❤️
eminim bebeğin sağlıkla gelecek sana

Back