- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
- Konu Sahibi Arslan5858
Beklemedeyim kuzum adetime 8 gün varcnm nptin sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklemedeyim kuzum adetime 8 gün varcnm nptin sen
Maalesef canm hiç buyumemis aynı 10mm dedi doktor . Pzrtesi tekrar gitcem bakalım sanırım kiste donusecekKuzum doktoe ne dedi hastanedeydin en son :)
ayniyizBeklemedeyim kuzum adetime 8 gün var
Yaa şuan ne dicemi bilemiyorum allah razı olsun allahım dualarını kabul etsin allahın izniyle sen hamişsin bende hamiş olcam peşpeşe doğurcaz :)
İnşallah kardeşim inşallahYaa şuan ne dicemi bilemiyorum allah razı olsun allahım dualarını kabul etsin allahın izniyle sen hamişsin bende hamiş olcam peşpeşe doğurcaz :)
Sende sıkma canını kardeşim allahın izniyle olumsuz birşey olmucak duaşarın seninle hep ne zaman dönceksinizİnşallah kardeşim inşallah
Çok iyi belirtiler var mı sende kuzum :)ayniyiz
herzamanki kasik agrimvar arada belagrisi bida artik son 6aydir hepvarÇok iyi belirtiler var mı sende kuzum :)
Haftaya Medine sonra gideceğiz inşallah canımSende sıkma canını kardeşim allahın izniyle olumsuz birşey olmucak duaşarın seninle hep ne zaman dönceksiniz
Geçen ay bende her belirti var gibiydi hamileyim sanmıştım değilmişim şimdi bu ay da hiçbir belirti yok arada karın ağrısı oluyor o kadar 6 gün kaldı bakalım inş. Hamiş oluruzherzamanki kasik agrimvar arada belagrisi bida artik son 6aydir hepvar
İnsalah cnkGeçen ay bende her belirti var gibiydi hamileyim sanmıştım değilmişim şimdi bu ay da hiçbir belirti yok arada karın ağrısı oluyor o kadar 6 gün kaldı bakalım inş. Hamiş oluruz
Anladım kuzum gelince kan tahlili yaptır dicektimde baya var dönmenizeHaftaya Medine sonra gideceğiz inşallah canım
Allah dualarımızı kabul etsinInşallah
İnsalah cnk
Canım merhaba merak ettim bi kaçgündür yazmıyorsun sonuç nasılTekrar yazdım canm
Son 5 gün var mı bi belirtiler kuzum ben dün göğüsümde mavi damarların belirginleştiği gördüm fakat araştırdım 2 aylıktan itibaren damarlar belirirmiş bende şüpheheye düştüm bide adet yaklaşırken belirirmiş ama bugine kadar hiç olmamıştı adet yaklaşırken çok gerginim yaInşallah
İnsalah cnk
benim kasik ağrımvarCanım merhaba merak ettim bi kaçgündür yazmıyorsun sonuç nasıl
Son 5 gün var mı bi belirtiler kuzum ben dün göğüsümde mavi damarların belirginleştiği gördüm fakat araştırdım 2 aylıktan itibaren damarlar belirirmiş bende şüpheheye düştüm bide adet yaklaşırken belirirmiş ama bugine kadar hiç olmamıştı adet yaklaşırken çok gerginim ya
Ben çok gerildim bu sefer yabenim kasik ağrımvar
benim umudum yok rahim filni cekilck buayda olmazsa sanırım ona kaldimBen çok gerildim bu sefer ya
Gelcek aya kaldı canm. Bu ay büyüme olmadı.Canım merhaba merak ettim bi kaçgündür yazmıyorsun sonuç nasıl
Son 5 gün var mı bi belirtiler kuzum ben dün göğüsümde mavi damarların belirginleştiği gördüm fakat araştırdım 2 aylıktan itibaren damarlar belirirmiş bende şüpheheye düştüm bide adet yaklaşırken belirirmiş ama bugine kadar hiç olmamıştı adet yaklaşırken çok gerginim ya