- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
- Konu Sahibi Arslan5858
Endişelenme kuzum :) tatlı ağrılar inşallah bu ay hamiş olucaz inanıyorum umutluyum :)ay bneim bugun basladi ve fena haldeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Endişelenme kuzum :) tatlı ağrılar inşallah bu ay hamiş olucaz inanıyorum umutluyum :)ay bneim bugun basladi ve fena haldeyim
ay inşallah cnmEndişelenme kuzum :) tatlı ağrılar inşallah bu ay hamiş olucaz inanıyorum umutluyum :)
Sabah hemen gideceğiz inşallah canımYarın doktoruna sor kuzum mutlaka yarın git doktora
Nasıl hissediyorsun kendini :)Sabah hemen gideceğiz inşallah canım
EndişeliNasıl hissediyorsun kendini :)
Danıştım canım aynen benim için yeterli doz buymuş zatenbelki de yumurtayı yeterli derecede gördüğünden azaltmıştır, doktorunuza danışmadınız mı ?
Şuan hamileyim canım hamdolsunsüper canım. İnşallah sonuçların çok çok güzel olur :)
Amin inşallah canım benim darısı sana olsun istiyorsan inşallahişte bu harika haber. Allah tamamına erdirsin canım. Çok sevindim.
Doktor umreye gönderemem seni dedi kesin düşer dedi bürsürü ilaç yazdı bunları kullanmazsan yine kesin düşer dedi o kadar içim karardı ki çok kötüyüm canımNasıl hissediyorsun kendini :)
önceden düşüğün varmiydiDoktor umreye gönderemem seni dedi kesin düşer dedi bürsürü ilaç yazdı bunları kullanmazsan yine kesin düşer dedi o kadar içim karardı ki çok kötüyüm canım
İçini ferah tut kuzum :) ne yaptımin geldin mi doktordan haberlerini alalım tatlı hamiş hanım :)Endişeli
Doktora geldim sabah şansıma ameliyatı vardı bekliyorum hala bakalım bu sefer her şey çok farklı ilerliyor sonu hayr olsun
Mesajı anca gördüm kuzum riskliyse ertele kuzum umreyi içini karartma hemen üzüntü yok bu saatten sonra sağlıklı hamilelik geçirmen lazım ilaçlarını düzenli kullan aksatma kuzum stres yapma kötü oluncak birşey yok canım benim tedbirsiz olursan ilaçları kullanmazsan düşer demiş ne olur üzülme bak mutlu ol ol ki bebiş sağlıklı olsunDoktor umreye gönderemem seni dedi kesin düşer dedi bürsürü ilaç yazdı bunları kullanmazsan yine kesin düşer dedi o kadar içim karardı ki çok kötüyüm canım
Kuzum eski doktorum vardı ona da gittim şimdi bir tahlil daha verdim bakalım ne diyecekler tamam şuan sakinim üzülmeyeceğim Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahMesajı anca gördüm kuzum riskliyse ertele kuzum umreyi içini karartma hemen üzüntü yok bu saatten sonra sağlıklı hamilelik geçirmen lazım ilaçlarını düzenli kullan aksatma kuzum stres yapma kötü oluncak birşey yok canım benim tedbirsiz olursan ilaçları kullanmazsan düşer demiş ne olur üzülme bak mutlu ol ol ki bebiş sağlıklı olsun
Evet iki taneönceden düşüğün varmiydi
Kuzum kaç haftalıkmış doktor başka bişi dedi mi bide adet günün ne zamandı kaç gün önce öğrenmiş oldun :) ve şuan belirtilerin neler :)Amin inşallah canım benim darısı sana olsun istiyorsan inşallah
Amin kuzum benimKuzum eski doktorum vardı ona da gittim şimdi bir tahlil daha verdim bakalım ne diyecekler tamam şuan sakinim üzülmeyeceğim Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
insallahh tutunurEvet iki tane