Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Doktor umreye gönderemem seni dedi kesin düşer dedi bürsürü ilaç yazdı bunları kullanmazsan yine kesin düşer dedi o kadar içim karardı ki çok kötüyüm canım 😔😔
Mesajı anca gördüm kuzum riskliyse ertele kuzum umreyi :KK43: içini karartma hemen üzüntü yok bu saatten sonra sağlıklı hamilelik geçirmen lazım ilaçlarını düzenli kullan aksatma kuzum stres yapma kötü oluncak birşey yok canım benim tedbirsiz olursan ilaçları kullanmazsan düşer demiş ne olur üzülme bak mutlu ol ol ki bebiş sağlıklı olsun

Mesajı anca gördüm kuzum riskliyse ertele kuzum umreyi :KK43: içini karartma hemen üzüntü yok bu saatten sonra sağlıklı hamilelik geçirmen lazım ilaçlarını düzenli kullan aksatma kuzum stres yapma kötü oluncak birşey yok canım benim tedbirsiz olursan ilaçları kullanmazsan düşer demiş ne olur üzülme bak mutlu ol ol ki bebiş sağlıklı olsun
Kuzum eski doktorum vardı ona da gittim şimdi bir tahlil daha verdim bakalım ne diyecekler tamam şuan sakinim üzülmeyeceğim Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah🤲

X