seni bir kez daha tebrik ediyorum canım.ve sabrım içinde kendimi,sabreden diğer arkadaşları da....
canım bence saygı duymak gerek yine de.o arkadaşımızın bu konuyla ilgili bir problemi olmasa böyle şeyler yazmaz.onu da anlamak lazım.belki çok ezildi,belki görünüşü onu mutlu etmiyor,belki de çok eleştiriye uğradı.bu şekilde kendini rahatlatmaya çalışıyor olabilir.o yüzden bazen bazı şeyleri de görmezden gelmek gerek....
canım bence saygı duymak gerek yine de.o arkadaşımızın bu konuyla ilgili bir problemi olmasa böyle şeyler yazmaz.onu da anlamak lazım.belki çok ezildi,belki görünüşü onu mutlu etmiyor,belki de çok eleştiriye uğradı.bu şekilde kendini rahatlatmaya çalışıyor olabilir.o yüzden bazen bazı şeyleri de görmezden gelmek gerek....
o zaman "acımasız" yorum yapanı da görmezden gelmek gerek, o da üniversite mezunu, o da nişantaşı çocuğu onu da alın aranıza.niye pozitif ayrımcılık yapıyosunuz ki bu insanlara, herkese aynı şekilde davranılsın madem.
Tamam kesinlikle katılıyorum..Kk'nın en güzel kızıyım yazması zaten beyincikte bir sorun olduğunun kanıtı.
katılıyorum övgü istiyor,ahh bebeğim burnun harika falan densin istiyor.doğru tespit etmişsin bende senin gibi düşünüyorum.
ama işte ben aa deli mi ne diyorum ,sen de belki hıı ne cici bir kızsın diyorsun..
sonra yorumlarımız farklı oluyor elbette.
ama burada herkesi hoş edemeyiz ki,benim öyle bir misyonum yok yani
hipokrat yemini falan da etmedim
Bizim konumuzun ne olduğun farkındamısınız merak ediyorum gerçekten , hani yanlış mı anladınız acaba , biz hakaret etmesin kimse diyoruz siz kalkıp "beyincikte sorun" var diyorsunuz ... Ayrıca herkesi hoş edin demiyoruz , sadece hakarete varan şeyler söylenmesin istiyoruz...
Bence sizin söylememeniz kafii.
çünkü siz sizden sorumlusunuz..
benden ondan bundan değil..
siz naif harika muhteşem olun parlayın bu hepimize yeter diye düşünüyorum.
sizin bir başkasına müdahele hakkınız yok .
hakarete gelince emin olun banlanıyorlar hakaret edenler..
deneyin görün hatta rahatsız olduğunuz biri üstünde hakaret ediyorsa
bes kere yazdigim yorumlardan bir kerede ikinci uyelikten banlandim
dolayisiyla hangi grupta oldugumu bilmiyorum
"ego tatmini" kabul etmiyorum tatmin olanlar cok daha havalilar :)
hmm "iyilik melegi" olamam cunku sevgi pitircigi degilim
uslubun sert veya yumusak olmasindan cok
cunku her iki usluplada dogrular soylendigi vakit benim kabulum
derdim var kosesinde yazanlarin asagilanmasi ve yargilanmasi
soz konusu bu topicte
alay edilmesi
dogru alay edilesi konular var alay etmek isteyenler zaten ediyorlar
ama karsimizdaki insanin ruh halini dusunmek bizim isimiz degilse
empati yapamayacaksak
yada konuyu cok aptalca salakca goruyorsak "ben anlamam alay ederim arkadasim"
tarzi onunda bir sorunu oldugunu gosteriyor
haa bu arada yumusak uslup kullanan arkadaslara "iyilik melegi" diye alay etmekte bir sorun
hani yazan hasta ama biz doktor degiliz diyende var
psikolog degilsen hasta oldugunu ne biliyorsun da diyebiliriz
Merak edenlere de aciklama yapayim 16 yasinda ki kiz hamile degil ! Stresten adeti gecikti !
ayyy hangisi kazen merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?