How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tecavüz mü?

Bazı polisler askerler sapık. Mesleğinden olsaydı keşke bunu hak etmiş. Pislik herif seni uyuturken foto çekmiş bir de mesajlaşmis kim bilir napti... Ama bu fotoğraflarin atama durumunu etkileyeceğini hiç sanmıyorum.Bu şer.fsizin elinde fotoğraf olması senin mesleğine engel olmaz diye biliyorum.

Ayrıca anlattıklarına bakılırsa çok tecavüzde değil. Sadece fotograf kısmı etik değil.
Sevgilin, daha önceden birlikte olmuşsun, yine evine gitmişsin. Soyunmussun. İsteyip istemediğinden emin değilsin. Belkide sen hatırlamayınca pişman olup , üzülürsün diye inkar etti. Belki sende ona karşılık verdin , hatirlamiyorsun ki.
Ya da ilk defa alkol aldığın için bilinç altında varılan böyle bir korku senaryosunu yaşamış gibi bir oyun mu oynadı zihnin sana ?
Yok çok iyi hatırlıyorum bu olaylar net bi şekilde oldu sadece o anlarda kendi tepkilerimi hatırlıyamıyorum. Tecavüze girmiyorsa neden inkâr etsin ki... Üstelik ben bunu ona sorarken tepkisini ölçmek için önce tatlı dille sordum ona rağmen yok dedi hadi diyelim yok neden telefonuna bakmak isteyince sinirlensin panik olsun

Mülakatlar da sizin buradaki konularınız bulurlar mı ? (!)
Karşıdaki kişi polismiş kendi mesleğini riske atmaz yayarak ve evet sizi uyutarak yaptığı şey tecavüz. Resimlerinizi yayarsa onun yaptığını bilirsiniz zaten bu riski göze alır mı? Çünkü telefonuna bakmak istediğinizi söylemişsiniz.

Sevmediğiniz,güvenmediğiniz biriyle neden bir ev ortamında yalnız kalırsınız ki.Üstelik belinde silah olan ve ya beni öldürürse diye düşündüğünüz biriyle.Evet rızanız dışında olmuş bir şey maalesef tecavüz.Geçmiş olsun umarım toparlayabilmişsinizdir.
Biraz daha iyiyim sağolun ama o dönem kendimde olmadığım bir dönemdi yani sevmediğiniz biriyle niye eve gidersiniz dediniz ya kendimde değildim çok ağır bir depresyon geçiriyordum öyleki hafıza kaybı bile yaşadım

Aslında yapma dediğimi hatırlıyorum 1defa.. ama sessiz kaldığım anlarda oldu yani içimden napıyo bu diyip bekledim sanki buni hatırlıyorum. Evet mesleği hayatının merkezinde şikayet etseydim hayatı biterdi beni öldürürdü çok net
Tam net olarak tavır koyacak halin bile yokmuş ağır depresyon döneminde yaşanmış. Üstelik daha önce cinsellik olduğu için tepkini,hayır demeni anlamadı mi acaba diye düşündüm ilk okurken. Fakat yazının devamında bana alkol verdi sızıp kalmışım üstüme çıktığını hissettim fotoğraf çekme sesi duydum yazmışsın. O an ne olursa olsun sen bilinçli değilsin ve rızan olamaz

Nasıl ben anlamadım
Dışarıda buluşmak için plan yapıp eve gidelim dediğinde hayır diyemeyecek kadar kötü durumda mıydınız?
İstemiyorum bitti gitti bunun psikolojik problemle ne alakası var, ikna olmuşsunuz siz kötüydüm falan demeyin şimdi.
Tekrar okucam konuyu.
Bence tekrar okuyun. Kötüyüm falan demeyin demek ne kolay ben çok ağır şeyler yaşadım konuda yazmadım ama başını okursanız anlarsınız ağır bir depresyon geçirdim aklım başımda değildi ne denirse kabul ettiğim bir hâl.. Kendime zarar vermek istediğim bir hâl...Anlatabildim mi bilmiyorum ama öyle kolay değil. Ayrıca herkesin yapısı farklı herkes herşeyi kaldıramayabilir bu kadar ön yargılı olmayın siz belki güçlü bir insansınız ama ben değilim meselâ kısacası yıkıldığım bir dönemdeydim

Bu tecavüze giriyor değil mi kızlar

Evet giriyor. Sizin o an içinde bulunduğunuz zayıf durmadan yararlanmış daha doğrusu yararlanmak için elimden gelen her şeyi yapmış. Ayrıca İsteyip istemeniz hiç önemli değil sarhoş yada bilinci tam yerinde olmayan biriyle birlikte olmak direkt tecavüzdür.

Bence tam da psikolojik destek alıp toparlandığın süreçte burda bu konuyu açman iyi olmadı gibi . Çünkü bu olayları tekrardan hatırlamana sebep olur

Evet maalesef geçenlerde fark ettim ve üstelik polis. Şaka gibi ama polis Polislere de güvenemeyeceğiz demek ki
Her polis öyle diyemeyiz tabiki genelleme yapmamak lazım. Ama benim daha önce tanıştığım polis vardı onun da tek amacı cinsellikti internetten tanıştık sonra görüşme teklifini reddettim .

Evet maalesef geçenlerde fark ettim ve üstelik polis. Şaka gibi ama polis Polislere de güvenemeyeceğiz demek ki
Siz en iyisi hesabınızı kapatın farklı isimde bir kullanıcı adıyla yeni hesap açarsınız ama bir süre sosyal medyadan uzak durmak bu şahsı görmemek daha iyi olur

Korkmayın bi halt yapmaz sizin hayatınızı etkileyemez korkusundan
Yarı aygın yarı baygındım yani birşeyler oluyor anlıyorsun ama ne oluyor tanımlayamıyorsun öyle anlatiyim. Elbette net olarak o an yaptığı şeyin ne olduğunu anlasaydım tepki verirdim ki o an bağırabilecek bir tepki bile veremezdim ama biraz ittirdiğimi fln da hatırlıyorum. Masum değilsin diyorsunuz.. ben de yıllarca kendimi suçladım bu konuda tedavi gördüm terapi aldım. Ben kendimi affettim hanfendi çünkü çok ağır bir dönemde ne yaptığımı bilmez bir haldeydim yazımda da belirttim. Size söylemesi kolay alkol almış,sevişmiş... Yazımı tekrar okuyun bunları yaparken mutluluktan ölmüyordum ağır bir depresyon geçiyordum. Gerçekten ne kolay yargıladınız hayat bazılarımıza çok kötü davranıyor bazılarımız için çok ağır geçiyor. Ben hiç yapmam dediğim şeyleri yapmış bulundum meselâ. Bence kimse kimseyi kınamamalı...

Ayrıca polis olduğu için bu herif mesleğini tehlikeye atmaz en başta kendisi korkar merak etmeyin

Bence tam da psikolojik destek alıp toparlandığın süreçte burda bu konuyu açman iyi olmadı gibi . Çünkü bu olayları tekrardan hatırlamana sebep olur
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için gerçekten hâlden anlıyorsunuz🙏🏻 ben aslında içimi dökmek istedim biraz iyi geldi diyebilirim. Bir de bu mülakat olayına çok takıldım herşeyi arastırıyorlarmıs onu sormak için yazdım

Sizin engellefiginix hesap başka bir hesap acsada profilinizi göremez önce bunu netlestrelim.fake hesap dan baktiysa o ayrı.O fotolar yayilsaydi onun başı yanardı korkmyin sizin mülakatı etkilemez.Dort koca yıl geçmiş artık şikayet etsenizde birşey çıkarmı bilmem ama terapiye devam edin tam anlamıyla bu travmayi atlatabilmk icin

Mülakatlarda karşınıza neden çıksınki? Asla çıkmaz.
Zaten o kişi de fotonuzu kullanmaz heleki işine sadık biriyse. Kendisi için korkar kullanmaz. Merak etmeyin. Kendisini yakmaz kimse.
Unut gitsin bu olayı. İşine gücüne odanlan. 🤍

Bazı polisler askerler sapık. Mesleğinden olsaydı keşke bunu hak etmiş. Pislik herif seni uyuturken foto çekmiş bir de mesajlaşmis kim bilir napti... Ama bu fotoğraflarin atama durumunu etkileyeceğini hiç sanmıyorum.Bu şer.fsizin elinde fotoğraf olması senin mesleğine engel olmaz diye biliyorum.
İdari yargı hakimliği sınavına girmeyi istiyordum😔

Back