Dün bende denk geldim böyle bi olaya
Kız evden kacmıs nisanlısına fln sanırım öyle biseydi
bikac kisi baslamıs iste allahım sen koru böyle evlattan bnmde kızım var kınamak istemyrm ama bu nası iş fln gibi yorumlar yapılmıs
bende karsı cıktm bu yaptığnz yanls gibisinden biseyler yazdm
ama sonradan bakmadım
kesin banada yapılmstr yorumlar ne yani iyi yapmıssınmı deseydk gibisinden fln
hersey insanlar icin.. kimin ne olacağı hic belli değil..
insan öyle seyler yasıyoki asla yapmam dediği seyi gün geliyo kendisi yapıyo..
bazılarımız bunları göremiyo iste..
1.Çok acımasız yorum yapanlara karşındaki insana bir kötekde ben vurayım mantığında yorum yapanlara bende karşıyım...
2.Her konu açanın sırtını sıvazlayamazlar sanırım kk bayanları..Konu sahibi yer geliyor olmayacak ieyler yazabiliyor..Aferin sana iyi yapmışsın arkadaşım denmez sanırım..(Kendi adıma böyle düşünüyorum)
Bence söyleyiş tarzı, asıl önemli olan.Konu sahibine arka çıkacak halleri yok tabi ama daha iyi bir üslupla kırmadan,kavga çıkarmaya yönelik şeyler söylemeden yorum yapsalar daha iyi olur.Ama bazı konu sahipleri de "iyi yapmışın" sözünü duymak istiyorlar sürekli ve beklediği tepkiler de gelmeyince atar yapıyorlar böylece kızışıyor ortalık tek taraflı değil yani.
Katılıyorum.Konu açarken hadi beni eleştirin diye açılmıyor.Lütfen bana yardım edin diye açılıyor.Mümkün olduğunca yardımcı olmak,yol göstermek lazım.Tabii ki yanlış yapmışsa hata etmişsin,böyle yapmamalıydın denir.Ama devamında mutlaka çözüm getirilmesi taraftarıyım.
Ben bir de yoruma yorum yapılmasına kızıyorum.Ben veya başkası yorum yapmış.Birisi kalkıp yoruma cevap yazıyor.Kardeşim ben kendi fikrimi yazdım,sen de kendi fikrini yaz.Bana cevap vereceğine sen kendin bir çözüm üret.Yoruma değil,konu sahibine cevap yaz,bir işe yarasın
tebrikler arkadaşım binlerce kez katılıyorum sana..bence bunun bir çaresi olmalı böyle çok acımasız yorumlar yapanları siteden uzaklaştırsalar çok sevinirim...adminler duysun lütfen..hele geçende bir konu vardı arkadaşın biri nişan takılarının resmini eklemiş heves etmiş biriside "görgüsüzlüğün daniskası falan yazmış....bunun gibi milyonlarca örnek var sitede bence....insan derdini açıyor derdine mi yansın bu tarz insanlara mı laf çıkıştırsın..gerçekten adminlerin bu konuyu duyması lazım...kimse kimseyi bu şekilde aşağalayamaz kimsenin haddine düşmez "senden de bu beklenir" gibi sözler....hep önyargılı konuşmalar hep bu konu fake iftiraları konu sahibinin bir lafını uzatıp değiştirip taaa nerelere götürmeler.......admin duymalı buna bir çare bulmalı
teşekkür ederimmm , dediğinizde doğru belki sakince basitçe yazılmış ama okunurken sert anlaşılıyor işte malesef...Kesinlikle forum da böyle bir durum var.Hepimizin yazma diline biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor.sakin söylense dahi yazıyı okurken yanlış anlaşılabiliyor.gerçekten de çok yerinde bir konuya değinilmiş.kutluyorum
biri de bebişinin odasının kıyafetlerinin fotosunu çekmiş nasıl güzel nasıl şirin . Gene görgüsüzlük demişler ..
admine bildirdim bu konuyu inşallah gerekeni yapacaklar artık kimse ahkam keserek burnu havada konuşamaz inşallah
burada kimse kimseyi tanimiyor gercek hayatta ve burada derdini acan herkes biraz teselli veya disaridaki gözden bir yorum bekliyor,hatalar biz insanlar icin var.ve insan HIC AMA HIC bir zaman büyükte konusmamali.
hepimiz insaniz,herkesin basina hersey gelebilir,önemli olan burada derdini acana yol göstereniliniyorsa yorum yapmak,yok ama eger positif birsey yazamiyacaksak,hic birsey yazmayip susalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?