Al iste basroldeki geldi kim oldugunu ogrenmesse catlar fesatindan ! ben onlardan biri demedim sadece konuyu ortaya yazdim
- sen mutlu oldun
- onlar kendilerinden suphe eder oldu
- herkes mutlu
- ama kazen gene kotu kazen
175.000 kisi ayni dusunse ne olurdu burasi ? Yapmayin Allah askina kac kisi empati yapabilecek ?
Konu : 16 yasinda kizcagiz erkek arkadasi ile kiyafetler uzerindeyken sevismisler, adeti 3 gun gecikmis ve burada konu aciyor. Acaba hamilemiyim ?
- 16 yasinda bir genc kiz, boyle hamile kalacagini saniyorsa hadi buna empati yapin !
Saldirilar
- Inanclara aykirilik,
- Bunlari yasamali diyenlerin tepkileri
- Tekstil ureticiler birligi urunlerinin kalitesine olan guvensizlik
- doktorlarin tepkisi bu dunyada ilk kez Turkiye'de yasandi !
sunu unutmayin size cok normal gelen bir olay digerine cok buyuk sevinceler verebilir. Bu ceyizi icin aldigi 50 TL'lik Pike takimi veya dugununde takilan 1000 Lot VKING hisse senedi. bunlari ise gorsuzluk olarak kabul eden kisiler. Belki bunlar aimkani yok belki gercekten gorgusuzluk ama bu kisi icin bunlarin onemli oldugunu anlayacak kapasitesi olmayanlar....
Merak edenlere de aciklama yapayim 16 yasinda ki kiz hamile degil ! Stresten adeti gecikti !
kazen amca da bize benzemiş.
buraya erkek olarak sadece siz mi yazabiliyorsunuz?
Merak edenlere de aciklama yapayim 16 yasinda ki kiz hamile degil ! Stresten adeti gecikti !
pardon amca derkenkazen amca da bize benzemiş.
buraya erkek olarak sadece siz mi yazabiliyorsunuz?
pardon amca derken
kazen bir empatide bu cevaba lazım
bu taktik iyidir bende severim laf kaynatma taktiğidogru yazmis orada ki da ayri yazilir : )
ZATEN ÖYLE OLACAK ŞIMARIK VE APTAL İNSAN.
NEYSE CEHENNEMİN DİBİNE KADAR.
APTAL SİZSİNİZ............ BÖYLE BİR BANLANMA KURALI MI VAR SERSEMLER......BAŞINIZA ÇALIN SİTENİZİ AŞAĞILIK, ŞIMARIK SAYGISIZ GÜRUH......
Uyelerimizden gelen latifeler....
Bu kisilere empati yaptimda kocalarina cok acidim !
bu taktik iyidir bende severim laf kaynatma taktiği
tarih meselesine gelince sen bizi bırakamazsın gibi düşünüyorum
hem 28 şubat sevimsiz bir tarih ertelemelisin bence
Konu dışına çıkılmamasını rica edicem arkadaşlar , konu kapanmasın !
acıma acınacak hale düşersin demiş sevgili atalarımızUyelerimizden gelen latifeler....
Bu kisilere empati yaptimda kocalarina cok acidim !
Konu dışına çıkılmamasını rica edicem arkadaşlar , konu kapanmasın !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?