KK Bayanları Neden Acımasız ?

Kazen site sahibi sizsiniz dilediginizi yapmakta ozgursunuz :)
bu ozgurlugunuzu kullanincada gozumuze sokarsiniz
tehtit edersiniz "kizdirmayin beni" diye
kadinlari nerden vuracaginizi bilirsiniz
kocalarina acirsiniz cunku kadinlarin birtek kocalari vardir

Evimin erkegi olacagim mavi panjurlu bir yesil evim olacak....

Herkesi Assos'a beklerim....
assos harika bir fikir ülkemizin en güzel yerlerinden biri
fakat mavi panjur yeşil ev fikri onu biraz düşünmelisin
gerçi zevk meselesi ama yinede düşün
ne diyelim herşey gönlünüze göre olur inşallah
bizi ararsınız ama o sessizliğin içerisinde

yapiyorum bunu degil mi ? Ben gercekten cok kotu biriyim ! Olecekmiyim ne !

Sizin esleriniz 1 tanesinin dirdirini (af buyurun) cekerken ben 175.000 tanesinin yok kahve fali, yok sevgilisi aldatmis, yok kocasi face book ta eski sevgilisini durtmus. Daha liste uzarda uzar. Ben ne esler gordum baba sana allah sabir versin diyen ...

Inan hic sanmiyorum arayacagimi 10 senedir bu gunu cekiyordum .....

Dön bak dünyaya..

Cafenin Adi Kadinlar Kulubu Fal Merkezi

Yemekhanemin adini Cotonok Kizlar Mutfakta

Odalarin isimleri Ceyiz kosemiz

diye verdim ....

kazen bukadar yakındığın bir işi neden yapıyorsun?

Bu site hobi ! olarak basladi !

Sonra oglum olunca diyete dondu !

Sitenin en yogun bolumu yasasin diye devam etti !

Tabi ki Tup Bebek ! Yani bir diyet odedim....

Ben az su okani izleyerek uyuyayim yarin kisa bir gun olacak !

Konuyu dagittigim icin ozur dilerim (aslinda konuyu da dagitmadim, konunun populer olmasini sagladim, isterseniz sorun herkese)

Guzel bir gece dilerim....

yapiyorum bunu degil mi ? Ben gercekten cok kotu biriyim ! Olecekmiyim ne !

Inan hic sanmiyorum arayacagimi 10 senedir bu gunu cekiyordum .....

aman ölmeyin ALLAH sağlıklı güzel bir yaşam versin ve inşallah bizi çoook arayın
biz sizi arıyacağız bunu biliyorum
bakın farkımız bu bizler yani kadınlar geleceği sizden iyi görürüz ve bunu sürekli vıdı vıdı söyleriz

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadaşı tebrik etmek isterim.
Yıllardır KK'dayım ve beni en fazla irrite eden şeylerden biridir bu.

Şu sıralar eskisi kadar konuları takip edemedim fakat çok değişeceğini sanmıyorum.

Dört senelik sevgilisinden ayrıldığını ve çok acı çektiğini yazan bir kız arkadaşımıza
(detay olarak erkek arkadaşıyla birlikte olduklarını da yazmıştı konuda) "gör şimdi gününü, ailen bakire olmadığını duysa ne derdi?" demeler. Kızı kirli görmeler, hissettirmeler...

Evli bir adamla beraber olduğunu ama kurtulmak istediğini yazan başka bir arkadaşa, "senden bir şey olmaz senin kocan da seni aldatır inşallah", "sen evdeki kadının tırnağı olamazsın, seni bir mendil gibi atar" demeler...

Bilmiyorum arkadaşlar, size bu empati yapamamak gibi gözükebilir ama bana sığlık, cehalet olarak gözüküyor.

Kendiniz kadına saygı duymuyorsunuz ki saygı bekleyesiniz toplumda.

Bekaretini verdi diye ailesine hesap vermesini bekleyen bir güruh var. Kime, niye, kimin vücudu için hesap versin bu kız?

Bunu tez zamanda değiştirebileceğimizi çok sanmıyorum, burada yargılayan kadınlar çoklukta.

Belki ileride eğitim düzeyimiz arttıkça, kadına saygıyla hoşgörü de artar. Doğru yol gösterilir; hakaretten, düşenin üzerine basmaktansa..

Günaydın!
Acımasızlardan biri de benim sanırım..
Yani aldığım eleştiriler bu yönde devamlı...
Evet "boşanın" kelimesini çok kullanırım.. Çünkü insanların değişmeyeceğini gördüm,yaşadım..
Karşımdaki insana "sabret canım değişir" dersem kendimle çelişeceğime inanıyorum..
Bekar kızlarımızın da erkek arkadaşları uğruna yanıp tutuşup gururlarını ayakları altına almalarına ise hiç tahammül edemiyorum..
Evet sert yazıyorum kabul ediyorum,ancak inanmadığım hiç bir şeyi yazmam ben!
Özel hayatımda nasılsa burada da aynıyım..
Allahım herkese huzur versin inşallah!

bekara karı boşamak kolaydır hesabı oluyor çoğu zaman ........ha insanı çileden çıkaranlarda oluyor bile bile hataya devam edenler var kimi tatlı dille anlıyor kimi ısrar ediyor anlamamakta insan doğruyu görsün istiyor bu yüzden bazen kırıcı olabiliyor sözler...birde yazıyla duyguyu ifade etmek gerçekten zor yanlış anlaşılma daha fazla oluyor doğal olarak...
benim en garibime giden burda bebeğini aldırmak zorunda olanlara verilen aşırı tepki ! biz çocuk diye ölüyoruz burda sen kıyıyorsun o cana v.s ..........herkesin hayatı ayrı ,yaşadıkları ayrı zaten okadar zor durumda olmasa aldırmayı oda istemez herkesteki akıl onda yokmu ?birilerinin çocuğu olmuyor diye bukadar ağır lafları hakediyomu?kim ne yaşarsa kendinedir sevabıda günahıda yapılan çok yanlış bile olsa olmuştur birkere zaten üzgün,çaresiz olan insanın üstüne bukadar gitmeye gerek yok destek bekliyor hakaret değilhayat malesef herkese adil davranmıyor:26:
birde bekar kızlara evli olanların ahkam kesmesi var oda ayrı bir olay yanlışı yapmış bir şekilde önemli olan onu anladığınızı ama bu hatadan nasıl dönüleceğini düzgün bir uslupla ifade etmek, aşağılamak değil ...biraz daha anlayış diyorum en azından karşınızdakinin yerine kendimizi koymaya çalışırsak daha kolay olur herşey unutmayalım kimin başına ne geleceği belli olmaz hayat bu ...kendimizde olmasada kızımız,torunumuz olabilir dikkatli konuşmak lazım herzaman ...

konuyu açan arkadaşa helal olsun.... bu benimde çok dikkatimi çekti...

geneli resmen azarlıyo derdini yazanları

bu sebepten dolayı yazmaktan çekinenler olduğuna adım gibi eminim...

bi bayan gelio cinsellik köşesine derdini yazıo... diğeride gelio bu kadarda açık anlatılırmı, millette hiç terbiye kalmamış die atar yapıo...
:26:

kızın teki derdini anlatıo... ohh iyi olmuş sana diye yorum yapılıo :26:

konuyu açan arkadaşı tekrar tebrik ediyorumm

Bence konu açan insan her türlü yoruma açık olmalı.
Herkesin yapısı farklı, okuduğu konu karşısında tepkisi farklı.
Bu konuda herhangi bir ortak karara varmak mümkün değil bana göre.
Mesela ben gururunu ayaklar altına alıp kendisine ilgi göstermeyen erkeğe kul köle olan, terkedilmişse yalvar yakar geri dönmesini bekleyen bir kıza tahammül edemiyorum.
Bu bence zavallılık. Ve bunu aynen bu şekilde belirtip karşımdakinin bir nebze de olsa gözünün açılmasını istiyorum.
Ama açılıyor mu? Hayır. Herkes kendi bildiğini okumaya devam ediyor.
Burada kafa yorup yorum yazan pek çok insanın da yazdığı hiç oluryor.

Bu arada ben de farkettim çocuğu olmayan kadınların çocuk aldırmak isteyenlere aşırı tepkisini.
Kınıyorum öylelerini ama insanlar çeşit çeşit ne diyebiliriz ki?

İnsanlar kendi bildiği, yaşadığı şeylere dayanarak yorum yapmaya devam edecek, kimimiz o görüşe ortak olurken, kimimiz ayıplayacağız belki de.

bu konu boşuna açılmış bence herşey kaldığı yerden devam ediyor

ablacım neden buna zavallılık diyorsun... zavallı deme daha kibar daha anlayışlı kelimeler söyleyerek ikna etmeye çalış...

ayrıcada empati kur kimseyide kınama... Peygamber efendimizin bir lafı var... kimse kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş...

ha sen şimdi bu lafada sinirlenip banada kızarsın ama iyiliğine söylüyorum... yaşım genç ama ben zamanında çok kınadım, kınadığım herşeyide yaşadım...

Yeni nesil çok şanslı derdim köşesi var ama yanıltma payıda var geçen bir bayanın itiraf ettiği gibi nişanlısının onu aldattığı hissine kapılmış ama kk derdini dinleyen yoktur öyle bir şey demiş tabi evlendikten sonra aldatıldığının kanıtlarını bulmuş yazdıklarımızda yanılma payımız vardır ,maksat ne karşındakini rahatlatmak yada uykudaysa gözünü açmak alice diyarını terketmesini sağlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…