KK Bayanları Neden Acımasız ?

Dediğiniz gibi , düşünceler kötü olumsuz kırıcıda olsa , en iyisi hiç cevap yazmamak daha iyi bencede...

Amacım konuyu hatırlatmaktı :)

Peki hatırladık da nolduu :44:

Ay vah vah çok acımasız herkes kmse düşünmyor birbirni diye ağıtlar mı yakmalıyız :26:

Burada binlerceee kadın vaaar farkında mısınız bilmiyorum herkesin yapısı düşünceleri farklı kmse kmseye benzemezzz, kimse kimseyi kırmak istemez ama biz kadınız ağzımıza geleni söylüyoruz

Kusura bakmayın ama 1 yıl sonra gelip konuyu hortlatmanız hiçte hoş değil

Mesela ben!
Az önce bi konu açtım. Ağzımdan girdiler burnumdan çıktılar.
Konuyu çarpıttılarda çarpıttılar.
Kooooskoca konunun içinde bir cümleye takılıp kalıyorlar. Ne fesatlığım kaldı, ne ruh hastalığım.

Bende napıyorum baktım iyice yorumlr çığrından çıktı OKUMUYORUM. Okonumu ziyaret etmiyorum.
Milletin ağzı torba değil ki büzesin. Ben ne anlatıyorum onlar ne yazıyor.
Yok konumla alakalı yorum yapılsa amenna, iyi kötü eleştiri için yazıyoruz zaten ama mesele konu çarpıtılıyor. Dediğiniz gibi acımasız ve saçma sapan yorumlar.

Önce dedeleriyle çekirdek çitleyen arkadaşınızı çekiştiriyorsunuz ve şimdide konunuza yorum yapanları.
Hoş değil.

Son düzenleme:
burda konu sahıbı her yönüyle haklı dahi olsa,
onunla ters düşerek,sıtede sıvrılmeye calısan tıplerde yok degıl..
cok cool oluyolar ya öyle

Yakında millet zaten konu açamaz hale gelecek :) Ağır yorum yapan üyeler artık birbirleriyle uğraşacaklar bu gidişle :)) bende çok görüyorum bu şekilde ağır yorum yapan üyeleri.Zaten genelde bu şekilde ağır yorum yapanların profiline bakarsanız kendilerinin dertlerini yazmıyorlar.Sanırım başkalarınn derdiyle dalga geçmekten kendi dertlerinin unutuyorlar olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…