evet bu kiza kimse aferin iyi yapmissin demek zorunda degil,ama ögüt verceginde git balkondan at kendini denmesi tamamen yanlis.
önemli olan öyle sirf corbada tuzum olsun diyerek sacma seyler yazmak degil,o insana tesselli verebilmek ve farkli bir görüs acisi sunabilmek.
ego tatmini yapıyolar diyosunuz da, peki şunu sorgulayalım.
bayanlar biz burda napıyoruz, neden yatmak uyumak veya başka faydalı bir iş yapmak varken burdayız? biri bunun cevabını versin dürüstçe. iyi vakit geçirmek mi mesela? ee, başkasının derdini okuyarak nasıl eğleniyor olabiliriz, o zaman mazoşist falan mıyız, yoksa başkalarının dertlerini okuyarak sadist ruhumuzu mu dinlendiriyoruz? buyrun empati bayanları.
ego tatmini yapıyolar diyosunuz da, peki şunu sorgulayalım.
bayanlar biz burda napıyoruz, neden yatmak uyumak veya başka faydalı bir iş yapmak varken burdayız? biri bunun cevabını versin dürüstçe. iyi vakit geçirmek mi mesela? ee, başkasının derdini okuyarak nasıl eğleniyor olabiliriz, o zaman mazoşist falan mıyız, yoksa başkalarının dertlerini okuyarak sadist ruhumuzu mu dinlendiriyoruz? buyrun empati bayanları.
slm konuyla alakası yok ama dün bana oriflame sayfasından yazmıştınız yardımcı olabilir misiniz
iyi bir soru,ben kendimce söyle cevaplayabilirim ki,yardim edebildigim konularda fikrimi kirmayici bir sekilde sunmak isterim.ama eger diyorsam ki bu konuda fikrim yok,birsey diyemem,o zamanda susarim.
ama öyle sirf laf olsun diyede her konuda yazmam!!!
bi de uzun uzun yazıp kendini öven üyeler var
şurayı bitirdim,şu toplantıya katıldım hadi yaabiz okula gitmedik hatun kişi bi tek üniversiteye gitmiş sanki...
hazır bu konu varken,söylemeden geçmeyeyim
sizin kaç tane okul biitirdiğiniz,kocanızın ya da pardon kocişinizin sizi ne kadar şımartığı burdaki kimsenin umrunda değil!..
Kimseye sataşmayan ama benim de gıcık olduğum şu tip üyeler var mesela..
Konu sahibi üzgün veya parasız veya aldatılmış veya aşık veya dayak yemiş ..
Cevaplar...
Oyy balımm benim kocam beni asla aldatmaz
hep mıncırır
kocam bana asla vuramaz kıyamaz
ben ayda 3400 lira harcarım
konu sahibine ne ???
bu tipler bence sert yorum yapanlardan daha itici
bencil kendini beğenmiş adam asmaca oynuyorduk değil mi burada
ben bunlarda asılsın istiyorum tüüü kakaaaaa
onu sormadım. burada yazı yazmanızın size faydası ne? bunu soruyorum.
Kızlar okudum tek tek tüm yorumlarınızı , açtığım konu için tebrik ediyorum diyenlere teşekkürlerimi belirteyim öncelikle ve ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama tekrarlıyıyorum , kimseye hakaret etmeye , aşalamaya , küçük düşürücü laflar söyleme hakkımız yok ! Ve bende bu konuyu bu düşüncelerim üzerinden açtım , o yüzden konu saptırılmasın lütfen ... Benimle aynı düşüncede olan arkadaşlarıma teşekkürler ...
İşte bu. Demek benim gibi düşünenler varmış çok rahatladım şu an
Kesinlikle böyleleri en itici bulduklarımın başında geliyor. Kaldı ki sadece dert konusunda değil her topikte rastlayabiliyorum bunlara. Oram güzel buram güzel , şunu yedim bunu içtim şöyle zenginim böyle aşk yaşıyorum vs..
Konuya dönersem bazılarınada açıkçası gerekiyor sert sözler şöyle bir silkelemek için, ki herkesin uslubu farklıdır. Mıç mıç sevgi yumağı oluşturmaya gerek yok bence her an. Bazı insanlar oluyor ki tahammül sınırlarını zorluyolar, söylenen yardım fikirlerini kabul etmeyip bi süre sonra kocam melek moduna geçiyorlar. Nabza göre şerbet verilmesi gerekiyor her durumda.
Geçen hangi topicte gördüm bilmiyorum makyajlardan biriydi galiba..
kk'nın en güzel kızı benim diyor
şimdi Allah aşkına bu kızla dalga geçmeden nasıl durabilir insan ..
Eee durdum ama bir alkışı hakkettim .
Sanırsın ki terapi sitesi,doktor var psikolog var terapist var kaldı ki forumda da doktor var.
açarsın oraya konunu doktor hanım ne diyorsa alırsın bilimsel cevabını..
senin benim yazdığım mıc mıc da olsa sertte olsa boş ..
herkes benim gibi sevgi böceği yazsın,sert yazacaksa yazmasın,eleştirmesin
oldu canımmmmm başka ne yapalım üyeliği de sildirelim mi..
herkes hükmetme sevdasında
Çok kızıyorum bnde arkadaşım sana çok teşekkür ederim böyle bir konu açtığın için insan başına gelmeyince karşıdan ahkam kesmek çok kolaydır.. Mesala bir örnek link vereyim acayip kızmıştımmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...belik-korkusu-yardim-edin-4.html#post14040921
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?