• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Bayanları Neden Acımasız ?

aldığım cezaların çoğu hakaret,konuyu saptırmaktandır

ama yapmayınn yahu!

hatun konu açmış kocam beni sevmiyor,aldatıyor ayrıl bacım ayrılmaz
ee neden konuyu açtın fikir verin demedin mi sen?
peki neden fikrime saygı duymuyorsun?

heee bi de kknın son modası :28: erkek peşinde koşan,teklif eden,erkek esaretine giren kızlarla dolmuş taşıyor.uyarınca vay efendim sen beni kırdın.aşğım seviyorum felan
ama benim amacım yardımsa doğrularımı söylerim

ha bi üye var konu açmış kayınpederim taciz ediyo.tüm gelinleri hatta kızımı bile
herkes öneriler sunmuş .hatun yazmış yok atamam ona kıyamam
ses çıkarmıyorum felan.bunu yazanda okul müdürü bi hanım
bende giriştim tabi...sebep hakaret.evet biraz sert çıktım.ama yazdıklarımın arkasındayım
evladına tacize göz yuman bi anne her şeyi hakeder gözümde.

şimdi bana burda kızma patron:3:

Son düzenleme:
evet bu kiza kimse aferin iyi yapmissin demek zorunda degil,ama ögüt verceginde git balkondan at kendini denmesi tamamen yanlis.
önemli olan öyle sirf corbada tuzum olsun diyerek sacma seyler yazmak degil,o insana tesselli verebilmek ve farkli bir görüs acisi sunabilmek.

Şimdi o konuyu ilginçtir hiç okumadım.
Aferin diyen de çıkıyor ama mesela benim genelde patlama noktam konu sahibi değil.
Üyelerdir.. üyelere laf edemem ki kesinlikle bir başka yoruma yorum yazılmasına karşıyım.
sen nasıl böyle dersin diye mesela.
sanırım konu sahibine patlıyorum.
balkondan at diyen cehaletin son noktasındadır ama o kadında bu forumda?
ne yapalım tespit edelim attıralım mı kazene?
bu çözüm değil ki..
sosyal hayatta da 5 kişi masaya oturursunuz.
biri derdini anlatır 4 kişi 4 farklı yorum yapar..
herkes kendi kapasitesine göre yorum yapar..
ki kk binlerce farklı kadının buluştuğu bir yer.
bazı bir derdim var konuları var mesela "Allah'ım bu konuyu açan hangi uyuşturucuyu kullanıyor acaba "diyorum..
ama var öyle bir kadın içimizde var..bende o atılsın isterim bu forumdan var mı ki öyle bir hakkım ,yok..

ego tatmini yapıyolar diyosunuz da, peki şunu sorgulayalım.
bayanlar biz burda napıyoruz, neden yatmak uyumak veya başka faydalı bir iş yapmak varken burdayız? biri bunun cevabını versin dürüstçe. iyi vakit geçirmek mi mesela? ee, başkasının derdini okuyarak nasıl eğleniyor olabiliriz, o zaman mazoşist falan mıyız, yoksa başkalarının dertlerini okuyarak sadist ruhumuzu mu dinlendiriyoruz? buyrun empati bayanları.

arkadaşlar bu forumda kaç bin farklı kişilik var herkesin düşüncesi tavrı aynı olmayabilir kimi yumuşak kimi sert olur kimi anlatmak istediğini kırmadan söylemeye calısırken kimi kırarak söyler bunlarıda biz yargılayamayız hepimiz olaya farklı pencerelerden bakıp farklı şekillerde dile getiriyoruz benim görebildiğimi bir başkası göremeyebilir ya da tam tersi tamamen üslup ve bakış açısı diye düşünüyorum buraya bende dahil derdini açan arkadaşların bunları göze alması gerekir

bayanlar biz burda napıyoruz, neden yatmak uyumak veya başka faydalı bir iş yapmak varken burdayız? biri bunun cevabını versin dürüstçe. iyi vakit geçirmek mi mesela? ee, başkasının derdini okuyarak nasıl eğleniyor olabiliriz, o zaman mazoşist falan mıyız, yoksa başkalarının dertlerini okuyarak sadist ruhumuzu mu dinlendiriyoruz? buyrun empati bayanları.

kk'nın yarısı gönüllü yardım meleği yarısı da ruh hastası ego tatmini yapan klavye delikanlıları..

kk'da terkedilmiş afrika kıtası ...

iyi bir soru,ben kendimce söyle cevaplayabilirim ki,yardim edebildigim konularda fikrimi kirmayici bir sekilde sunmak isterim.ama eger diyorsam ki bu konuda fikrim yok,birsey diyemem,o zamanda susarim.
ama öyle sirf laf olsun diyede her konuda yazmam!!!

iyi bir soru,ben kendimce söyle cevaplayabilirim ki,yardim edebildigim konularda fikrimi kirmayici bir sekilde sunmak isterim.ama eger diyorsam ki bu konuda fikrim yok,birsey diyemem,o zamanda susarim.
ama öyle sirf laf olsun diyede her konuda yazmam!!!

onu sormadım. burada yazı yazmanızın size faydası ne? bunu soruyorum.

bi de uzun uzun yazıp kendini öven üyeler var

şurayı bitirdim,şu toplantıya katıldım hadi yaa:60: biz okula gitmedik hatun kişi bi tek üniversiteye gitmiş sanki...

hazır bu konu varken,söylemeden geçmeyeyim

sizin kaç tane okul biitirdiğiniz,kocanızın ya da pardon kocişinizin sizi ne kadar şımartığı burdaki kimsenin umrunda değil!..

bi de uzun uzun yazıp kendini öven üyeler var

şurayı bitirdim,şu toplantıya katıldım hadi yaa:60: biz okula gitmedik hatun kişi bi tek üniversiteye gitmiş sanki...

hazır bu konu varken,söylemeden geçmeyeyim

sizin kaç tane okul biitirdiğiniz,kocanızın ya da pardon kocişinizin sizi ne kadar şımartığı burdaki kimsenin umrunda değil!..

hayır zebani, gerçekten bununla ilgilenenler var. bunu diyen insan mesela, sizin kocişiniz tarafından ne kadar şımartıldığınızı merak ediyor. anlatabildimmi :27:

Kimseye sataşmayan ama benim de gıcık olduğum şu tip üyeler var mesela..

Konu sahibi üzgün veya parasız veya aldatılmış veya aşık veya dayak yemiş ..

Cevaplar...

Oyy balımm benim kocam beni asla aldatmaz

hep mıncırır

kocam bana asla vuramaz kıyamaz

ben ayda 3400 lira harcarım

konu sahibine ne ???

bu tipler bence sert yorum yapanlardan daha itici
bencil kendini beğenmiş adam asmaca oynuyorduk değil mi burada
ben bunlarda asılsın istiyorum tüüü kakaaaaa :37:

Kızlar okudum tek tek tüm yorumlarınızı , açtığım konu için tebrik ediyorum diyenlere teşekkürlerimi belirteyim öncelikle ve ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama tekrarlıyıyorum , kimseye hakaret etmeye , aşalamaya , küçük düşürücü laflar söyleme hakkımız yok ! Ve bende bu konuyu bu düşüncelerim üzerinden açtım , o yüzden konu saptırılmasın lütfen ... Benimle aynı düşüncede olan arkadaşlarıma teşekkürler ...

Kimseye sataşmayan ama benim de gıcık olduğum şu tip üyeler var mesela..

Konu sahibi üzgün veya parasız veya aldatılmış veya aşık veya dayak yemiş ..

Cevaplar...

Oyy balımm benim kocam beni asla aldatmaz

hep mıncırır

kocam bana asla vuramaz kıyamaz

ben ayda 3400 lira harcarım

konu sahibine ne ???

bu tipler bence sert yorum yapanlardan daha itici
bencil kendini beğenmiş adam asmaca oynuyorduk değil mi burada
ben bunlarda asılsın istiyorum tüüü kakaaaaa :37:

İşte bu. Demek benim gibi düşünenler varmış çok rahatladım şu an :27:
Kesinlikle böyleleri en itici bulduklarımın başında geliyor. Kaldı ki sadece dert konusunda değil her topikte rastlayabiliyorum bunlara. Oram güzel buram güzel , şunu yedim bunu içtim şöyle zenginim böyle aşk yaşıyorum vs..
Konuya dönersem bazılarınada açıkçası gerekiyor sert sözler şöyle bir silkelemek için, ki herkesin uslubu farklıdır. Mıç mıç sevgi yumağı oluşturmaya gerek yok bence her an. Bazı insanlar oluyor ki tahammül sınırlarını zorluyolar, söylenen yardım fikirlerini kabul etmeyip bi süre sonra kocam melek moduna geçiyorlar. Nabza göre şerbet verilmesi gerekiyor her durumda.

Son düzenleme:
onu sormadım. burada yazı yazmanızın size faydası ne? bunu soruyorum.

bende diyorumki benimde gecmiste veya suan yasadigim bir sorun varsa bir baskasinda,ona diyebilmek icin-yanliz degilsin,veya ben böyle yapmistim,ben böyle hisediyorum bu konuda,yani bütün dünyayi degistiremeyiz ama burada böyle bir forum varsa ve insanlarin sorunlari varsa yardim edebildigim yerde yardim etmek isterim.cünkü benimde derdime yorumlar yapiliyor ve yardimci olmaya calisiliyor,egoist olmamak icinde sadece kendi dertlerime cözüm sunulmasini istemiyorum.

Kızlar okudum tek tek tüm yorumlarınızı , açtığım konu için tebrik ediyorum diyenlere teşekkürlerimi belirteyim öncelikle ve ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama tekrarlıyıyorum , kimseye hakaret etmeye , aşalamaya , küçük düşürücü laflar söyleme hakkımız yok ! Ve bende bu konuyu bu düşüncelerim üzerinden açtım , o yüzden konu saptırılmasın lütfen ... Benimle aynı düşüncede olan arkadaşlarıma teşekkürler ...

seni bir kez daha tebrik ediyorum canım.ve sabrım içinde kendimi,sabreden diğer arkadaşları da....

İşte bu. Demek benim gibi düşünenler varmış çok rahatladım şu an :27:
Kesinlikle böyleleri en itici bulduklarımın başında geliyor. Kaldı ki sadece dert konusunda değil her topikte rastlayabiliyorum bunlara. Oram güzel buram güzel , şunu yedim bunu içtim şöyle zenginim böyle aşk yaşıyorum vs..
Konuya dönersem bazılarınada açıkçası gerekiyor sert sözler şöyle bir silkelemek için, ki herkesin uslubu farklıdır. Mıç mıç sevgi yumağı oluşturmaya gerek yok bence her an. Bazı insanlar oluyor ki tahammül sınırlarını zorluyolar, söylenen yardım fikirlerini kabul etmeyip bi süre sonra kocam melek moduna geçiyorlar. Nabza göre şerbet verilmesi gerekiyor her durumda.

Geçen hangi topicte gördüm bilmiyorum makyajlardan biriydi galiba..
kk'nın en güzel kızı benim diyor :27:
şimdi Allah aşkına bu kızla dalga geçmeden nasıl durabilir insan ..
Eee durdum ama bir alkışı hakkettim .

Sanırsın ki terapi sitesi,doktor var psikolog var terapist var kaldı ki forumda da doktor var.
açarsın oraya konunu doktor hanım ne diyorsa alırsın bilimsel cevabını..
senin benim yazdığım mıc mıc da olsa sertte olsa boş ..
herkes benim gibi sevgi böceği yazsın,sert yazacaksa yazmasın,eleştirmesin
oldu canımmmmm başka ne yapalım üyeliği de sildirelim mi..
herkes hükmetme sevdasında

Geçen hangi topicte gördüm bilmiyorum makyajlardan biriydi galiba..
kk'nın en güzel kızı benim diyor :27:
şimdi Allah aşkına bu kızla dalga geçmeden nasıl durabilir insan ..
Eee durdum ama bir alkışı hakkettim .

Sanırsın ki terapi sitesi,doktor var psikolog var terapist var kaldı ki forumda da doktor var.
açarsın oraya konunu doktor hanım ne diyorsa alırsın bilimsel cevabını..
senin benim yazdığım mıc mıc da olsa sertte olsa boş ..
herkes benim gibi sevgi böceği yazsın,sert yazacaksa yazmasın,eleştirmesin
oldu canımmmmm başka ne yapalım üyeliği de sildirelim mi..
herkes hükmetme sevdasında

canım bence saygı duymak gerek yine de.o arkadaşımızın bu konuyla ilgili bir problemi olmasa böyle şeyler yazmaz.onu da anlamak lazım.belki çok ezildi,belki görünüşü onu mutlu etmiyor,belki de çok eleştiriye uğradı.bu şekilde kendini rahatlatmaya çalışıyor olabilir.o yüzden bazen bazı şeyleri de görmezden gelmek gerek....

Çok kızıyorum bnde arkadaşım sana çok teşekkür ederim böyle bir konu açtığın için insan başına gelmeyince karşıdan ahkam kesmek çok kolaydır.. Mesala bir örnek link vereyim acayip kızmıştımmmm :47:

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...belik-korkusu-yardim-edin-4.html#post14040921

Okudum konuyu.. modern bir aileden geliyorum demiş.
orada kopmuş galiba ipler..
hani hatanın verdiği bir utanma olur ya..
vazo kırarsınız o gün bütün gün mahçupsunuzdur annenize
işte bu olmayınca yükleniliyor benim anladığım kadarıylaa

Back