şimdi durduk yerde bi üyenin öyle bi cevap yazacağını düşünmüyorum ben. kendisine bişi denmiş ki, o da cevap olarak "ben senin yaptığını yapmam" demiş.
olay şöyle olabilir mi?
birisi konu açmıştır. evli adamla beraberim demiştir.
cevaben başka birisi "ay çabuk ayrıl öyle şey olmaz" demiştir.
konu sahibi "ama ben onu seviyorum, sen bana kötü kadın demek istedin, sensin kötü kadın" demiştir. (yorumlarda direkt geçmediği halde, bu mevzuda konu açanlar fazlasıyla alıngan olup kendilerine kötü kadın damgası vurulmuş gibi esip gürlemeye başlar çünkü)
cevapçı diğer abla da "ben senin yaptığını yapmam" demiştir.
varsayım ama, durum bu olabilir mi? bu cevabı bu tür konularda çok gördüm de?
kusura bakmayın da yani, eğer konu buysa, cevapçıya hak veren çok olacaktır.
ben pek rastlamadım ama belliki olmuş.bu konuda hak veryorum size.bende bir bayanım sizler gibi ama yaşadıklarımı anlatsam tepkileri bileceğimden susuyorum. takip etmek daha güzel.
senelerdir kk uyesiyim en cok sasırdıgım 2 konu oldu
birinde sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkimiz oldu acaba hamile kalırmıyım diyen 15 yasında bi kıza olmazsın canım ama git test yap ama bu tarz seyler için daha küçüksün demek yerine daha olgun olamamıs yardım isteyen bir ÇOCUĞA bu işi yapmayı biliyorsun ailenin yuzune nasıl bakıyorsun kendini evinizin balkonundan at diye nasihat vermişlerdi ve o kızcağız hüngür hüngür ağlayarak benden yardım istedi
birinede gecen gunlerde rastgeldim kız arkadasının sevgilisiyle öpüşmüş ama cok pişmanım vicdanım rahatsız arkadsıma nasıl söylemeliyim diyor biride yazmıs arkadasınında kendininde hayatını kararttın senin gibi arkads olmaz olsun
ya elbette böyleleri de var,katılıyorum...mesela bi tanesi vardı kollayın kendinizi hepinizin kocasını ayartcam gibi bişey zırvalıyordu...ben de hodri meydan diip onunla yağlı güreşe geçmiştim burdanBazen insanın aklının hayalinin alamayacağı, mantık kefesine konulamayan şeyler oluyor.
Kısa bir süre önce vardı "1.70 boyundayım, yaşadığım şehrin en uzun boylu kızıyım, sokağa bile çıkamıyorum, keşke bu kadar uzun boylu olmasaydım". Bu bir dert işte(!).Bu dert sayfalarca gitti, kimse kişiyi ikna edemedi.Yaşadığı şehir de Türkiye'nin en kalabalık ilk 10 şehrinden birisiydi.Daha sonrasında bir çok kişi konuyu ve sahibesini makaraya aldı.Alınmayacak gibi de değildi.
Bir de sürekli "günde beş posta dayak yiyorum" mesajları var ki insanı çileden çıkartıyor.Kimse kimsenin yuvasını bozmak için burada değil, birçok çözüm sunuluyor.Sonra "kocişim de kocişim o beni seviyor ben de onu seviyorum".Ne koca tedavi oluyor, ne kadın onu düzeltmeye çalışıyor, ne çocukların ruh sağlığı toparlanıyor.Bir de çözüm yolu sunuldu diye yazan kabahatli oluyor.
Bir de Türk değilmişçesine yazanlar var."mrb bnm sornm erk. arkla ilgl,bna ddiki sni svmyrmk kzlar herkezzz bna fkr wersn pleaseeee".Bu tarz cevaplara "Türkçe yazın lütfen, anlamadık, düzeltin " diyenlere de "vayy efendim kız derdini anlatmış, sen diline takılıyorsun" serzenişleri! Arkadaşım ben derdini anlamıyorum ki fikir vereyim.
Bu arada hiç ceza falan almadım.Bunlar ,benim görüp "Ya sabır" diyerek terkettiğim konular, çok nadir kendimi tutamayarak esprili bir dille cevap yazarım, baktım konu sahibesi farklı fikirlere açık değil, allah yardımcısı olsun der konudan çıkarım.
.
Yalnız konu ego sahibi acımasız üyelerdi.
Acımasız olmayan empatik üyeler kendilerini yüceltmekten ana konuya bir türlü geçemedi.
Hangi grubun egosu yüksek çözemedim.
Herkes kendini seviyor..Kendi üslubunu..
O da benim gibi olsun,benim ki doğru..
Benim ki mükemmel..
15 yaşındaki kıza "oyyy balım sevgilinle mi yattın,olur olur hepimiz kimlerle yattın uuvvvvv bir bilsen kırdığımız cevizleri "desin istiyor
diyemiyor öteki insan o nasıl öyle tatlı anlayışlıysa beriki de "tühhh gittin yattın mı yazıklar olsun sana" diyor..
Hangisi ideal bu cidden tartışılır.. Kaldı ki buraya konu açanlar ne hasta ne de yorum yazanlar terapist!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?