• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Bayanları Neden Acımasız ?

canım bence saygı duymak gerek yine de.o arkadaşımızın bu konuyla ilgili bir problemi olmasa böyle şeyler yazmaz.onu da anlamak lazım.belki çok ezildi,belki görünüşü onu mutlu etmiyor,belki de çok eleştiriye uğradı.bu şekilde kendini rahatlatmaya çalışıyor olabilir.o yüzden bazen bazı şeyleri de görmezden gelmek gerek....

o zaman "acımasız" yorum yapanı da görmezden gelmek gerek, o da üniversite mezunu, o da nişantaşı çocuğu onu da alın aranıza. :27: niye pozitif ayrımcılık yapıyosunuz ki bu insanlara, herkese aynı şekilde davranılsın madem.

canım bence saygı duymak gerek yine de.o arkadaşımızın bu konuyla ilgili bir problemi olmasa böyle şeyler yazmaz.onu da anlamak lazım.belki çok ezildi,belki görünüşü onu mutlu etmiyor,belki de çok eleştiriye uğradı.bu şekilde kendini rahatlatmaya çalışıyor olabilir.o yüzden bazen bazı şeyleri de görmezden gelmek gerek....

Tamam kesinlikle katılıyorum..Kk'nın en güzel kızıyım yazması zaten beyincikte bir sorun olduğunun kanıtı.
katılıyorum övgü istiyor,ahh bebeğim burnun harika falan densin istiyor.doğru tespit etmişsin bende senin gibi düşünüyorum.
ama işte ben aa deli mi ne diyorum ,sen de belki hıı ne cici bir kızsın diyorsun..
sonra yorumlarımız farklı oluyor elbette.
ama burada herkesi hoş edemeyiz ki,benim öyle bir misyonum yok yani
hipokrat yemini falan da etmedim :74:

o zaman "acımasız" yorum yapanı da görmezden gelmek gerek, o da üniversite mezunu, o da nişantaşı çocuğu onu da alın aranıza. :27: niye pozitif ayrımcılık yapıyosunuz ki bu insanlara, herkese aynı şekilde davranılsın madem.

kim kime,ne ayrımcılığı yapıyor arkadaşım?ben şu ana kadar ne ayrımcılık yaptım,ne kırıcı eleştirdim...biz kimiz ki onu alalım aramıza,bunu almayalım diyelim.böyle bir şey yok...sanırım yanlış anlıyorsunuz ...

Bahsi geçen acımasız yorum örneklerinden biriyle benimki eşleşti o yüzden yazma gereği duydum.
Ben yorumlarımın acımasız olduğunu düşünmüyorum belki biraz olumsuz olabilirler .. :76:
Nedenine gelince KK'nın Simon Cowell 'i olmak istiyorum :89:

Şaka bir yana , bence eleştirinin olumlu yada olumsuz olmasından öte samimi olması daha önemli.

Tamam kesinlikle katılıyorum..Kk'nın en güzel kızıyım yazması zaten beyincikte bir sorun olduğunun kanıtı.
katılıyorum övgü istiyor,ahh bebeğim burnun harika falan densin istiyor.doğru tespit etmişsin bende senin gibi düşünüyorum.
ama işte ben aa deli mi ne diyorum ,sen de belki hıı ne cici bir kızsın diyorsun..
sonra yorumlarımız farklı oluyor elbette.
ama burada herkesi hoş edemeyiz ki,benim öyle bir misyonum yok yani
hipokrat yemini falan da etmedim :74:

Bizim konumuzun ne olduğun farkındamısınız merak ediyorum gerçekten , hani yanlış mı anladınız acaba , biz hakaret etmesin kimse diyoruz siz kalkıp "beyincikte sorun" var diyorsunuz ... Ayrıca herkesi hoş edin demiyoruz , sadece hakarete varan şeyler söylenmesin istiyoruz...

Ben sadece böyleleride lazım diyorum :68:
onlar olmasa nasıl farkedilirdi kadife yürekli anlayışlı,anlamaya çalışan insanlar..

Son düzenleme:
Ne oldu şimdi konuyu açan ona destek veren 20 25 kişi vicdanlı geri kalan 10000 kişi vicdansız mı oldu..?
Kim bu kk bayanları konu sahibi de kk bayanı..
içimizdeki irlandalıya döndü muhabbet..
kim kime şikayet ediliyor yani
herkes eşşek kadar olmuş,çoğumuz eğitimli..
eğitimli olmayanlar alaylıdır diye umuyorum..
kimi adam edeceğiz yani ?
birinin diğerindne üstünlüğü yok ki...
yok ki onu parmakla gösterip adam etsin.. belki sende hata dön bir kendine bak.
derler adama ,ben şahsen bu kadar ağır yük altına giremem.

Bizim konumuzun ne olduğun farkındamısınız merak ediyorum gerçekten , hani yanlış mı anladınız acaba , biz hakaret etmesin kimse diyoruz siz kalkıp "beyincikte sorun" var diyorsunuz ... Ayrıca herkesi hoş edin demiyoruz , sadece hakarete varan şeyler söylenmesin istiyoruz...

Bence sizin söylememeniz kafii.
çünkü siz sizden sorumlusunuz..
benden ondan bundan değil..
siz naif harika muhteşem olun parlayın bu hepimize yeter diye düşünüyorum.
sizin bir başkasına müdahele hakkınız yok .
hakarete gelince emin olun banlanıyorlar hakaret edenler..
deneyin görün hatta rahatsız olduğunuz biri üstünde hakaret ediyorsa

hepimiz kadiniz diye, burasi bir kadin sitesi diye, acilan her konu empati yapmamiz mümkün degil...
cünkü bu asla gercekci olmaz bence...
evli bir kadinin kocasiyla ilgili actigi bir konuya bekarlarda cevap yaziyor ve o bekarin ne kadar empati yapabilecegide tartisilir...
yani bu yüzden bazen sacma yorumlarda yapiliyor...
hani diyorsunuz ya acimasizca yorumlar yapiliyor, evet dogru cünkü bazen o yorumlarda gercekler oluyor buda haliyle vicdanini rahatlamak isteyen konu sahibesinin canini yakiyor...
ben ilk üye oldugum zamanlarda ayni sizin gibi düsünüyordum...
o tür yorumlari okudugumda sinir oluyordum...
ama acilan konularin yalan oldugu ortaya cikinca, yada dayak yemis aldatilmis bir kadina bunu cekmek zorunda degilsin diyip, nasil kendine saglikli yeni bir yasam kurabilecegini anlatan yardimci olan kadinlara, "aaa ben asla bosanmam kocami seviyorum" diyorsa, bir saatden sonra empati yapmak sacma oluyor...
birde eger buraya bir konu actiysaniz gelebilecek her yoruma acik olmalisiniz, eger kendini derdini birakip onu döven kocasini, aldatan sevgilisini savunmaya basliyorsa konu sahibi, aslinda anlattigi gibi cokta mutsuz ve cok dertli olmadigini anliyoruz haliyle...

Bence sizin söylememeniz kafii.
çünkü siz sizden sorumlusunuz..
benden ondan bundan değil..
siz naif harika muhteşem olun parlayın bu hepimize yeter diye düşünüyorum.
sizin bir başkasına müdahele hakkınız yok .
hakarete gelince emin olun banlanıyorlar hakaret edenler..
deneyin görün hatta rahatsız olduğunuz biri üstünde hakaret ediyorsa

ilk olarak , kırmızı ile belirttiğim ilk cümlenizi anlamadım ??????

ikincide , banlanmayanlar görüyoruz ki bu kadar kişi bu konudan şikayet etti ...

son olarak savunduğunuz şeyi anlamış değilim.

bazılarıda sırf laf olsun torba dolsun diye yorum yapıyor.

bende dün şahit oldum namaz kılmayanlara dinsiz terimini kullanmış birisi. üzüldüm...

insanoğlu işte acımasız, zalim. kadınlar daha da zalim olabilir nedense hem cinsine karşı.

ben bazı mesajları görmezden geliyorum. cahile ak gösterip bu ak desende onun için karadır. anlatamazsın.

en iyisi görmezden gelmek bence.
:51:

175.000 kisi ayni dusunse ne olurdu burasi ? Yapmayin Allah askina kac kisi empati yapabilecek ?

Konu : 16 yasinda kizcagiz erkek arkadasi ile kiyafetler uzerindeyken sevismisler, adeti 3 gun gecikmis ve burada konu aciyor. Acaba hamilemiyim ?

- 16 yasinda bir genc kiz, boyle hamile kalacagini saniyorsa hadi buna empati yapin !

Saldirilar

- Inanclara aykirilik,
- Bunlari yasamali diyenlerin tepkileri
- Tekstil ureticiler birligi urunlerinin kalitesine olan guvensizlik
- doktorlarin tepkisi bu dunyada ilk kez Turkiye'de yasandi !

sunu unutmayin size cok normal gelen bir olay digerine cok buyuk sevinceler verebilir. Bu ceyizi icin aldigi 50 TL'lik Pike takimi veya dugununde takilan 1000 Lot VKING hisse senedi. bunlari ise gorsuzluk olarak kabul eden kisiler. Belki bunlar aimkani yok belki gercekten gorgusuzluk ama bu kisi icin bunlarin onemli oldugunu anlayacak kapasitesi olmayanlar....

bes kere yazdigim yorumlardan bir kerede ikinci uyelikten banlandim
dolayisiyla hangi grupta oldugumu bilmiyorum
"ego tatmini" kabul etmiyorum tatmin olanlar cok daha havalilar :)
hmm "iyilik melegi" olamam cunku sevgi pitircigi degilim
uslubun sert veya yumusak olmasindan cok
cunku her iki usluplada dogrular soylendigi vakit benim kabulum
derdim var kosesinde yazanlarin asagilanmasi ve yargilanmasi
soz konusu bu topicte
alay edilmesi
dogru alay edilesi konular var alay etmek isteyenler zaten ediyorlar
ama karsimizdaki insanin ruh halini dusunmek bizim isimiz degilse
empati yapamayacaksak
yada konuyu cok aptalca salakca goruyorsak "ben anlamam alay ederim arkadasim"
tarzi onunda bir sorunu oldugunu gosteriyor
yazmak zorunda degiliz
ama simdi -sanami soracaz olayina donecek :)
haa bu arada yumusak uslup kullanan arkadaslara "iyilik melegi" diye alay etmekte bir sorun
hani yazan hasta ama biz doktor degiliz diyende var
psikolog degilsen hasta oldugunu ne biliyorsun da diyebiliriz

Son düzenleme:
bes kere yazdigim yorumlardan bir kerede ikinci uyelikten banlandim
dolayisiyla hangi grupta oldugumu bilmiyorum
"ego tatmini" kabul etmiyorum tatmin olanlar cok daha havalilar :)
hmm "iyilik melegi" olamam cunku sevgi pitircigi degilim
uslubun sert veya yumusak olmasindan cok
cunku her iki usluplada dogrular soylendigi vakit benim kabulum
derdim var kosesinde yazanlarin asagilanmasi ve yargilanmasi
soz konusu bu topicte
alay edilmesi
dogru alay edilesi konular var alay etmek isteyenler zaten ediyorlar
ama karsimizdaki insanin ruh halini dusunmek bizim isimiz degilse
empati yapamayacaksak
yada konuyu cok aptalca salakca goruyorsak "ben anlamam alay ederim arkadasim"
tarzi onunda bir sorunu oldugunu gosteriyor
haa bu arada yumusak uslup kullanan arkadaslara "iyilik melegi" diye alay etmekte bir sorun
hani yazan hasta ama biz doktor degiliz diyende var
psikolog degilsen hasta oldugunu ne biliyorsun da diyebiliriz

sana katılıyorum canım.empati yapamayız her konuda tabi ama dediğin gibi konu saçma geliyorsa alay etmeye gerek yok,okumazsın,çıkar başka konuya girersin.yüzlerce konu var bu forumda......

Misal

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...ydinin-cotanak-kizlari-2529.html#post17902741

burada cok mu sert yazmisim ? empati yapamadim ?

neden bir arakdaslari ile sayfalar once dalga gecmisler ama dalga gecenlerden birinin 2. uyeligi var ve kimseye soyluyemiyor. Operasyon gecirmis yemin ediyorum japon cizgi filmlerinden firlamis gibi burun yapmis doktoru. Ameliyat oldugunu kimseye soyluyemiyor 2. uyeligi var bunu da sadece ben biliyorum ama diger uyeligi ilede toz kondurmuyor fizigine. Bu kisilik bolunmesi mi ?

hadi empati yapin ....

Konuya bakin geri gelin orasi zaten karismis cok kotu : )

Merak edenlere de aciklama yapayim 16 yasinda ki kiz hamile degil ! Stresten adeti gecikti !

ayyy hangisi kazen merak ettim şimdi

Al iste basroldeki geldi kim oldugunu ogrenmesse catlar fesatindan ! ben onlardan biri demedim sadece konuyu ortaya yazdim

- sen mutlu oldun
- onlar kendilerinden suphe eder oldu
- herkes mutlu
- ama kazen gene kotu kazen

Back