evet okadar kırıcı yorumlarını okudum ki aynı şey onun başına gelincede bunu yazmadan duramadım...o kırıcı yorumlar karşısında ben etme bulma dünyası demişim çok mu.....az bile ama susuyoz biz işte
cevabi kendiniz vermissiniz su anda !
iste digerlerininde yaptigi bu !
bunun cozumu kolay gunde 22.000 mesaj yazilmakta ve bunlarin kontrolu mumkun degil tek yapmaniz gereken konun sol altinda yer alan kotu icerik butonuna basmaniz.
Arkadaşlar lütfen ama lütfen tartışmayalım , bari bizim konumuzda sakinlik olsun lütfen tartışmayalım...
Tartışma gerektiren bir durum yok ki arkadaşım..
Sadece hem bir durumu eleştirip hem de o şekilde davranmak,
biraz çelişkili..
................. sonrada yiyip banı oturuyorum.....................
pişman mıyım ? hayır haddini aşana haddini bildirmek gerek
Teşekkürler , peki merakımdan soruyorum sonra o üyeye ne oluyor , uyarı mı alıyor noluyor ?
Eskiden once uyari aliyordu artik uyariyi da vermiyoruz direk ceza zira cezalarin bir yaptirimi yok. Amaca sinirlerine hakim olamayn uyeleri siteden uzaklastirmak ! (cok acik oldu ama huzur istiyorsak probelmli uyelerden arinamliyiz, zira bu site kimsenin kulhanbeyligi taslayacagi, klavyesine guvenip kabadayilik yapacagi bir ortam degil daha da onemlisi bir Kadin sitesi )
benimde zaman sert çıkışıp tartışmaya girdiğim forumlar oldu cezada aldım ama bazıları gercekten sınır zorluyo bende dayanamıyorum sonrada ceza alıyorumacımasız eleştirilere gelincede konusuna göre değişik yorumlar yapılabilir mesela evliyim ve evli bir insanla beraberliğim var onu seviyorum ne yapabilrim falan bu durumda asla iyi niyetli yorum yazamam kimseninde yazacağını düşünmüyorum
canım biz herrrrrzaman iyimser olalım demiyoruz zaten , demek istediğimiz üslup ... çok çirkin sözlerle karşılaşıyoruz bunun yanlış olduğunu söylüyoruz , mesela verdiğin örnekteki bayana kalkıp hakaret etme hakkı kimsede yok !
canım biz herrrrrzaman iyimser olalım demiyoruz zaten , demek istediğimiz üslup ... çok çirkin sözlerle karşılaşıyoruz bunun yanlış olduğunu söylüyoruz , mesela verdiğin örnekteki bayana kalkıp hakaret etme hakkı kimsede yok !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?