KK Bayanları Neden Acımasız ?

Tam cevap yazacaktım ki..

cevabi kendiniz vermissiniz su anda !

iste digerlerininde yaptigi bu !

Gerek kalmadı..
Teşekkürler Kazen!

bunun cozumu kolay gunde 22.000 mesaj yazilmakta ve bunlarin kontrolu mumkun degil tek yapmaniz gereken konun sol altinda yer alan kotu icerik butonuna basmaniz.

Teşekkürler , peki merakımdan soruyorum sonra o üyeye ne oluyor , uyarı mı alıyor noluyor ?

Arkadaşlar lütfen ama lütfen tartışmayalım , bari bizim konumuzda sakinlik olsun lütfen tartışmayalım...

binbir türlü insan var herkes sizin gibi düşünceli olamıyor konu açarken bunları göze açıp eleştirilere açık olmak lazım
ben bi nevresim takımımı koydum cevaba bakarmısın çok kötü ama ?? sonrada yiyip banı oturuyorum..
pişman mıyım ? hayır haddini aşana haddini bildirmek gerek

kizlar keske her insan birazcik olsa bu dünyada her an herkesin basina herseyinde gelebilecegini anlasa.
ama yoook bazilari saniyor ki bana birsey olmaz,onun yerine dua edip denilmeliki beterin beteri var.

Kazen bey'e soralım rep'ler ebeddiyen kaldırıldı mı?

................. sonrada yiyip banı oturuyorum.....................
pişman mıyım ? hayır haddini aşana haddini bildirmek gerek

Siz de bizi sucluyorsunuz degil mi sonrasinda beni tahrik etti ama ben ceza aldim. Siz site kurallarini bilmiyorsaniz bu bizim sucumuz mu ? Siz o kisiyi bize rapor etmesseniz biz nereden bilecegiz sizi tahrik ettigini ?

Her had bildirdiginizde ceza puaniniz artar toplamda 100 oldumu uyeliginiz tamamlanir ama gordugum kadari ile bu da sizin umrunuzda degil.

Genel olarak yorumların sert bulunur.
Yapı olarak bende öyleyim. Böyle mıc mıc değilim ne yapayım yani.
Dalga geçmem ,yani binde bir geçtiğimde olmuştur bazen sizi temin ederim hakediyorlar.
Konulara eleştirel açıdan bakıyorum.
Samimiyetlerini baz alıp ona göre cevap yazıyorum.
Samimiyetsiz bulduklarımı,yalanlarını yakaladıklarımı,sorunun çözümünden çok kendilerini pohpohlamak için konu açmış olanları evet tahrik edici de davranabiliyorum..
İnsanlar yorumlarında hürdür,hayat buradan çok daha acımasız.
Konu sahibinin beni üzmeyin,bana kızmayın bana şunları şunları yazın diyenlere dayanamıyorum.
Bende konu açarım ama konunun başına ne yazarsanız kabulüm,beni özgürce eleştirebilirsiniz diye notumu eklerim.Amacım zaten göremediğim noktları görmektir.Acıma rağmen yoksa girersiniz sohbet topiğine dostlarınıza beni pohpohlayın dersiniz olur biter.
Üstelik birinin yüzüne karşı yanlışını söylemek açılan bir konuda dedikodu yapıp "eden bulur" diye seviyesizce arkasından konuşmaktan daha onurludur diye düşünüyorum.
Bu konuya yorum yapıp şirinlik yapan biri bile içindeki gerçek yüzünü nasıl gösteriyor alenen örneğini gördünüz.
Öyle biri olmaktansa net olmayı tercih ederim.

Teşekkürler , peki merakımdan soruyorum sonra o üyeye ne oluyor , uyarı mı alıyor noluyor ?

Eskiden once uyari aliyordu artik uyariyi da vermiyoruz direk ceza zira cezalarin bir yaptirimi yok. Amaca sinirlerine hakim olamayn uyeleri siteden uzaklastirmak ! (cok acik oldu ama huzur istiyorsak probelmli uyelerden arinamliyiz, zira bu site kimsenin kulhanbeyligi taslayacagi, klavyesine guvenip kabadayilik yapacagi bir ortam degil daha da onemlisi bir Kadin sitesi )

Haklısınız tabiki çok doğru bir çözüm olduğunu düşünüyorum , teşekkürler...

ben bunun sadece ego tatmini olduğunu düşünüyorum

gerçek hayatta yapamadıkları bir çok şeyi burda -mış- gibi yapıyorlar. ben de yorum yapmaktan çok okuyup gözlemleme taraftarıyım şimdilik ve gördüğüm bir çok kişi sahte sanal bir hayat yaşıyor burada.

bir tanesine de ben denk gelmiştim

-öyleyse konu açmayacaksın- gibi bir ifade vardı kimin hakkı ya da haddi hiç tanımadığı insanla bu şekilde konuşmak.

benimde zaman sert çıkışıp tartışmaya girdiğim forumlar oldu cezada aldım ama bazıları gercekten sınır zorluyo bende dayanamıyorum sonrada ceza alıyorum acımasız eleştirilere gelincede konusuna göre değişik yorumlar yapılabilir mesela evliyim ve evli bir insanla beraberliğim var onu seviyorum ne yapabilrim falan bu durumda asla iyi niyetli yorum yazamam kimseninde yazacağını düşünmüyorum

canım biz herrrrrzaman iyimser olalım demiyoruz zaten , demek istediğimiz üslup ... çok çirkin sözlerle karşılaşıyoruz bunun yanlış olduğunu söylüyoruz , mesela verdiğin örnekteki bayana kalkıp hakaret etme hakkı kimsede yok !

burada amaç derdi olana yardımcı olabilmek ve kendini onun yerine koyabilmek ne olursa olsun ne yaşarsa yaşasın demekki pişman ve akıl danışıyor buradan alacağı kötü yorumlar zaten bozuk olan psikolojısını dahada bozar .. yardımcı olamayacaksak hırpalayacaksak hiç cevap yazmamak daha mantıklı bence

aynen herkesin hayatı yaşadığı kendini bağlar

tabiki kimseye hakaret etmeye hakkımz yok ama öyle bir konu acan konu sahibide öyle şeyler yazıyoki pişkinliğin danıskası ben öyle durumlarda dayanamıyorum hatta yanımda olsa boğabılecek kadar sinirleniyorum evet bende denk geliyorum bazen öyle acayip şeyler yazanlara ama kişi kendı basına gelmeyınce bilmez kii belki bende aynı hatalara düşmüş olup sert çıkıştıgım konular olmustur sanırım o an ki ruh haliyle alakalı olsa gerek

bir süredir üyeyim, son 2-3 gündür sitede aktifim ve bazı yazılanların cok sert ve seviyesiz oldugunu gördüm ama int. ortamı oldugu için bir çok farklı kültür ve seyiyenin aynı ortamda buluşmasının getirdiği bir dezavantaj sanırım. hayatta maddi- manevi beklediklerini bulamayan bazı kişiler sanki buraya gelmişte, acısını cıkartır gibi öfkelerini kusuyorlar.... ama dediğim gibi çok büyük bir site ve bu tarz insanlar tabiki karşımıza cıkıcak. gerçek hayatta karşılaştırmaması dileğiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…