KK Bayanları Neden Acımasız ?

yok artık nası bi grupmuş o ya , fark etmemiştim daha önce , aman tanrım ne insanlar var !

hiç öylelerine denk gelmedim daha.. forumda cok fazla dolasmadıgım için sanırım... ama insanlar bi konuyu acıp dertlesmek istiyorsa,yadırgamak gerekmez.. belliki pişman yada rahtsız oldugu bi konuyu dile getiriyor... Allah bilmeden yargılayanlara akıl fikir versin.. konuyu acan kişinin yerinde bizde olabilirz...

kesinlikle öyle,ben yardimci olamiyacagim konuda susup geciyorum,simdi esimle ayrilik asamasindayken,iki kat daha dikkatli olmaya özen gösteriyorum,cünkü olur ya istmeden icinde bulundugum problemler yüzünden belki birisinin canini yakabilirim,ayip günah.

evet gruplar benimde dikkatimi çekiyor biri bişey diyor hemen arkadaşlarıyla şamataya alıyorlar tabi şamata konusu konu sahibinin derdiyazık günah yaa

Benim gibi düşünen arkadaşlarım olduğu için ve duyarsız kalmadığınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar....

Güzel bir konuya el atmışsın.
Sebebinin sadece şu olduğunu düşünüyorum: Kendini başkasının aciz kaldığı nokta üzerinden ispatlama çabası.
Burası bir site evet ama kendine ait gerçekten ciddi bir başarısı olmayan insanların karşılarındaki çaresiz insanları maşa yaparak üstlerinden 'başarı, ödül, rant' elde etmeye çalışmaları yüzünden forum şu anda bu kada acımasız insanlarla doldu.
Empati yapan kaç kişi var acaba şu forumda birbirine?
Bir elin parmaklarını geçeceğini sanmıyorum, kendileri aynı durumda kalsalar eminim ki bu kadar rahatlıkla 'vurun düşüne de bir tekme benden' tarzı yorumlardaki önerdikleri sözüm ona çözümleri yapamazlar...

süpersin arkadaşım...bunun bir örneğine şahit oldum..bir üye var sitede isim veremem tabiki...çok ağır berbat yorumlar yapıyordu bir ara derdi olan üyenein bir dediği lafa on katıp polemik yaratıyordu...daha sonra bir dert konusu açmış ki sormayın halini....o ukala cevap yazan üyeden eser yok...pamuk pamuk yorum yazıyor ki onuda birraz haşlayan oldu şimdi sesi çıkmıyor etme bulma dünyası yaa

çok mantıklı ve yerinde bir konu olmuş bu..
benim de dikkatimi çekmişti.
bazı bayanların üslupları öyle garip ki okurken şaşıyorum doğrusu.
hiç tanımadığımız insanlara nasıl bu kadar öfke duyabiliyoruz ve acımasız olabiliyoruz aklım almıyor.

bir de bi konuda denk gelmiştim.
iki bayan konu sahibi hakkında özelden msjlaşırken msjı yanlış kişiye mi ne göndermişler de ortaya çıkmıştı..
biri evlenirken bekaretiniz var mıydı diye sormuş.
bunlar da bak bu kesin bi haltlar yedi ondan soruyo diye dedikoduya girişmişler özel msjla..
çok çok şaşırmıştım.
nasıl bir azimdir yarabbimmm :26:

ya insanlar zaten caresiz olmasalar burada fikirleerini sormazlar baskalarinin ve,yardimci olamiyorsan,git isine bak kardesim,kimsenin kalbini kirip sinirlerini bozma,cok mu güzel yani patavatsizca bir lafinla belki bu insanin hayatinin büyük bir kismini etkiliyorsun.
ooooh oh yazmak iki üc kötü satir cok kolay ama.
Arkadaslar biraz ufkumuzu genisletelim ve insanlarin sorunlari üzerinden kendi egomuzu tatmin etmeyelim.

kk kadınları acımasız ama hayat daha acımasız şaka bir yana ben de katılıyorum bu duruma.öncelikle empati yapmalıyız tabiki kınamak zaten basit insanların işidir.
zaten en çok, kendi yapmak istediğini başkasının yaptığını gören kınarmış ya o hesap.
bunun yanında ufak tefek sorunlarla konu açanlara "hadi gidip boşanın hemen"diyen "boşanıncılar" gurubu var ki o daha da fena.

Genel olarak dert sahibinden yanayım ve aşağı yukarı neler yaşadığını empati kurarak biliyorum yani artık yaşta 43 olunca yazma gereği duyuyorum ve sorun genel olarak erkeklerden kaynaklandığını şu erkekleri yetiştiren annelerin daha dikkatli olmasından yanayım, sevgilim ile ilgili bölümden uzak duruyorum,genç kızlarada hiç akıl vermek gelmiyor içimden her an sevgili değişimi olabilir,bana ne

ha arkadaşlar dert beğenmeyenler de var bu da dertmi?
neden konu açıp siteyi meşkul ediyosun?
ben buna dert demem?
şaka gibiler yaaaaaaa

biz burada iyiki tartisiyoruz bu konulari ama milletin agzi torba degil ki.
ama yinede susmak yok haksizliklar karsisinda.

Konulara cevap verilirken üsluba dikkat edilmesi konusu evet,mantıklı ama..!

Ben açıkçası bunu savunan bir arkadaşın bu mesajı yazmasına da çok şaşırdım..
İnsanları ağır bir şekilde ve hatta haksız yere eleştirenlerden bahsediyorsunuz.
Fakat siz de burda resmen "etme bulma dünyası" dercesine yazıyorsunuz..
Yalnızca dikkatimi çektiği için paylaşmak istedim!

yüzyüzeyken söylenemeyecek bi çok şey burda konuşulabildiği için belki de herkes ağzına geleni yazıyor. ancak her tepkiyi göze alarak zaten konu açıyoruz. her türlü insan var ve herkesin bakış açısı farklı. ben her konuya yorum yaparken kendi hayatımla kıyaslamaya, ben olsam ne yapardım diye düşünmeye çalışıyorum. ama yanlış anlaşıldığımız ya da yazı dili olduğu için sert ifade kullanıyormuşuz gibi algılalan durumlar dışında empati yaparsak bence sorun da çıkmaz diye düşünüyorum

evet okadar kırıcı yorumlarını okudum ki aynı şey onun başına gelincede bunu yazmadan duramadım...o kırıcı yorumlar karşısında ben etme bulma dünyası demişim çok mu.....az bile ama susuyoz biz işte

Son düzenleme:
Çoğunluk olarak vatanımın bayanlarını seviyorum iyiki varsınız her birimiz bir zenginlik teşkil ediyorsunuz çok yaşa kk

cevabi kendiniz vermissiniz su anda ! (yani elestirinize sizde ayak uydurmussunuz 175.000 ayri kisilik var bu sitede)

iste digerlerininde yaptigi bu !

bunun cozumu kolay gunde 22.000 mesaj yazilmakta ve bunlarin kontrolu mumkun degil tek yapmaniz gereken konun sol altinda yer alan kotu icerik butonuna basmaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…