bende cok rahatsizim bu konuda, bazen cok fena halde sinirim bozuluyor.
her acilan konuya hak vermek zorunda degiliz elbette,
ama gün icinde yasadigim stresi veya asagilik kompleksini burdaki insanlari ezerek, azarlayarak, dalga gecerek gidermeninde bi anlami yok.
bence bu internetin verdigi gizlikten kaynaklaniyor.
Insanlar beni nasilsa tanimiyor diye verip veristiriyor herkes.
Kadinin en büyük düsmani yine kadindir sözünün en acik örnegidir bu site.
Bu aralar yine iyi, bi süre önce bi grup vardi ki akillara zarar. hep birlik bi basliga dalar, baslik sahini yerden yere vurar sonrada ne yaptin, ne oldu diye merak edip insani sinir krizlerine sokarlardi.
evet evet evet bende böyle düşünüyorum, madem sinir oldun kapa konuyu geç , ille neden ters yorum yapıyorsun neden o kişi karşındaymış gibi cvp verme zorunluluğu hissedip kırıyorsun kişileri , ayıp ve günah bence ya...
bende cok rahatsizim bu konuda, bazen cok fena halde sinirim bozuluyor.
her acilan konuya hak vermek zorunda degiliz elbette,
ama gün icinde yasadigim stresi veya asagilik kompleksini burdaki insanlari ezerek, azarlayarak, dalga gecerek gidermeninde bi anlami yok.
bence bu internetin verdigi gizlikten kaynaklaniyor.
Insanlar beni nasilsa tanimiyor diye verip veristiriyor herkes.
Kadinin en büyük düsmani yine kadindir sözünün en acik örnegidir bu site.
Bu aralar yine iyi, bi süre önce bi grup vardi ki akillara zarar. hep birlik bi basliga dalar, baslik sahini yerden yere vurar sonrada ne yaptin, ne oldu diye merak edip insani sinir krizlerine sokarlardi.
Güzel bir konuya el atmışsın.
Sebebinin sadece şu olduğunu düşünüyorum: Kendini başkasının aciz kaldığı nokta üzerinden ispatlama çabası.
Burası bir site evet ama kendine ait gerçekten ciddi bir başarısı olmayan insanların karşılarındaki çaresiz insanları maşa yaparak üstlerinden 'başarı, ödül, rant' elde etmeye çalışmaları yüzünden forum şu anda bu kada acımasız insanlarla doldu.
Empati yapan kaç kişi var acaba şu forumda birbirine?
Bir elin parmaklarını geçeceğini sanmıyorum, kendileri aynı durumda kalsalar eminim ki bu kadar rahatlıkla 'vurun düşüne de bir tekme benden' tarzı yorumlardaki önerdikleri sözüm ona çözümleri yapamazlar...
kk kadınları acımasız ama hayat daha acımasızşaka bir yana ben de katılıyorum bu duruma.öncelikle empati yapmalıyız tabiki kınamak zaten basit insanların işidir.
zaten en çok, kendi yapmak istediğini başkasının yaptığını gören kınarmış ya o hesap.
bunun yanında ufak tefek sorunlarla konu açanlara "hadi gidip boşanın hemen"diyen "boşanıncılar" gurubu var ki o daha da fena.
[/COLOR]
süpersin arkadaşım...bunun bir örneğine şahit oldum..bir üye var sitede isim veremem tabiki...çok ağır berbat yorumlar yapıyordu bir ara derdi olan üyenein bir dediği lafa on katıp polemik yaratıyordu...daha sonra bir dert konusu açmış ki sormayın halini....o ukala cevap yazan üyeden eser yok...pamuk pamuk yorum yazıyorki onuda birraz haşlayan oldu şimdi sesi çıkmıyor etme bulma dünyası yaa
sanırım bende gördüm onu , pespembe hani omuydu acaba , güpgüzel dizilmişti mini mini elbiseler , falan gördüm bende ama okumamıştım yorumları , demek öyle demişler , yok artık pes...
Konulara cevap verilirken üsluba dikkat edilmesi konusu evet,mantıklı ama..!
Ben açıkçası bunu savunan bir arkadaşın bu mesajı yazmasına da çok şaşırdım..
İnsanları ağır bir şekilde ve hatta haksız yere eleştirenlerden bahsediyorsunuz.
Fakat siz de burda resmen "etme bulma dünyası" dercesine yazıyorsunuz..
Yalnızca dikkatimi çektiği için paylaşmak istedim!
[/COLOR]
süpersin arkadaşım...bunun bir örneğine şahit oldum..bir üye var sitede isim veremem tabiki...çok ağır berbat yorumlar yapıyordu bir ara derdi olan üyenein bir dediği lafa on katıp polemik yaratıyordu...daha sonra bir dert konusu açmış ki sormayın halini....o ukala cevap yazan üyeden eser yok...pamuk pamuk yorum yazıyorki onuda birraz haşlayan oldu şimdi sesi çıkmıyor etme bulma dünyası yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?