Kızmayın, Yargılamayın.. Bi dinleyin.. Yardım Ediiinnn...

Pardon da senle evlense sihirli degnek degecek tozpembe bulutlarda mutlu mu olacagini saniyorsun? Kendini kandirma

canım bak bu adam çocuk değil 40 yaşında eğer niyeti ciddi olsa zaten çoktan evlenmiştiniz kusura bakma tatlım ama bu adam seni resmen yedekte tutuyor yani:26:

Bu nedir ya........yazdiklarini bir oku kardesim, bu adam adam degil, yuva kurmaya niyeti olsaydi 6 yilda 60 kere kurardi...... kesinlikle bu isi daha fazla zaman kaybetmeden kesmeli ve bitirmelisin.

canım bak bu adam çocuk değil 40 yaşında eğer niyeti ciddi olsa zaten çoktan evlenmiştiniz kusura bakma tatlım ama bu adam seni resmen yedekte tutuyor yani:26:

Haklısın canım biliyorum. Sevgimden o kadar emin ki. Onunla evlenmeyi çocuğumuz olmasını istediğimi o kadar iyi biliyor ki.
Bu yüzden işte. Ben yaptım böyle. Kendimi bu hale getirdim. Ama 1 aydır hiçbir şekilde görüşmedim onunla. Sessiz kaldım. Ve böyle olmayada devam edicem. O ne yaşarsa yaşasın.

Bu nedir ya........yazdiklarini bir oku kardesim, bu adam adam degil, yuva kurmaya niyeti olsaydi 6 yilda 60 kere kurardi...... kesinlikle bu isi daha fazla zaman kaybetmeden kesmeli ve bitirmelisin.

Evet.. İstemiyo. Anladım artık. Bu yüzden de olmayacağını anladım artık bizim bir sonumuz yok diye mesaj atmıştım. O günden beri de hiç sesim çıkmadı. Tabi patlayacak gibiyim ama.

tamamen bırak sil at onu hayatından daha 28 yaşındasın rabbim senin karşına öyle birini çıkartsın ki bu masum duygularına aynı masumiyette karşılık versin ve bir ömür mutlu olun ..allahtan hayırlı kimseleri dile canım

Aminnn canım Allah razı olsun amin. zaten dualarla ruh sağlığımı koruyabilirim.

ben bunu anlamıyorum,adam aldatıyor hem de defalarca,çocuk yapmaya güveniyor ama miras için güvenmiyor,size güvenmek yerine çevresinin lafına inanıyor,ne kendinden emin ne de sizden,aşığım diyor,sonra değilim diyor,tutarsızlık ötesi,....ama siz bu kadar şeye rağmen,iyi ama seviyorum,içimden atamıyorum diyosunuz...aşk sevgi bu kadr mı herşeyin üstünde ve ötesinde????
BAĞLILIK ve BAĞIMLILIK farkını algılayamıyorsunz sanırım...siz bağımlı olmuşsunuz ,saplantılı olmuşsunuz ama adına AŞK SEVGİ diyorsunuz...

Haklısınız. Buraya yazdığım yazıyı dün ilişki uzmanı serhat yabancıya mail attım. O da gizli bağımlılık&saplantı olabilir dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seviyorsun. Ama affedip güveniyorsun. Hayatta kimse vazgeçilmez değildir.

Bu sende saplantı olmuş resmen. Kendine güven ve tekrar dönme. Onunla hayl kurmak güzeldir belki ama hiç mutlu olamayacaksın.Seni sevmiyor siz sadece birbirinizin ilgisini ve kavgasını seviyorsunuz. Cevap veriyorsun her msjına belki . arkasının dönüp gittiğinde geri geldiğinde kapını açacağını biliyor.

Senin ki sanıyorum alışkanlığa dönmüş. Sürekli hayatına giriyor çıkıyor yani hep o var hep onu düşünüyorsun. Lütfen bir daha aradığında uzak dur direk reddet hatta tel. İnternet hiçbir şekilde sana ulaşamasın. Sana o adamsız bir hayat diliyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim. Umarım..

valla, denge-dengesizlik konusunu çok iyi bilmiyorum. ama adam gidip başkasıyla evlendi evet. ama onların ilişkilerinde ne ondurur ne öldürür tarzga gidip geliyodu.
mesele kendini ezdiren- ezilen olup olmamak değil. bazen insanlar bu tür ilişkilere takılıp kalabiliyor işte.
ama insanın kendine değer vermesi gerektiğine son derece katılıyorum. insan önce kendi gözünde değerli olmalı ki, başkalarından da değer görsün. tabii küçük büyük dağları yarattım havalarına girmeden :)
kısaca demem o ki, sen ne yapmak istediğini bil yeter. gerisi öyle ya da böyle geliyor.

konunuza cevap vereceğim birazdanda bu 28 yaşındaki ergen olayını tam anlamadım.

konunuza cevap vereceğim birazdanda bu 28 yaşındaki ergen olayını tam anlamadım.

28 yaşında ergen gibi davrandığımı anlatmaya çalıştım. Yani yaşım gibi yaşayamadığımı, hareket edemediğimi..

Aynen öyle. İlk başlarda değerli oluyorum. Ne desem o oluyor filan. Sonra onu ön plana alıyorum. O nasıl istiyorsa o da öyle oluyor. Az önce İlhan Uçkanın b yazısını okudum. Çok haklı

Evlenme teklifi bir erkeğin dilinden ancak sizin hayatında garantili olarak bulunmanızı istediği zaman dökülür. Kaybedeceğini düşünmedikçe değerinizi fark etmez

kangren olan uzuva ne yapılır o uzuv kesilir.
yoksa bütün vücut iflas eder. yapacağınız şey o uzvu kesmek.
belki keserken acıyacak zorlanacaksınız ama hayatınız kurtulacak.
o yüzden artık bitirin. cevap vermeyin aramalarına,takip etmeyin . yok sayın.

Ya evet kesmem gerek de.. Ben genel itibari ile meraklı bi insanım. Cevap vermeme olayı tamam da gizliden gizliye ne yapıyo ne ediyo takip ediyorum elimde olmuyor ki Onu da zamanla öğreneceğim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…