Kızmayın, Yargılamayın.. Bi dinleyin.. Yardım Ediiinnn...

Sizin o romatizim dediğiniz benim 6 yılım. Ergen dediğiniz antropoz adamı da maalesef hayatımın içine eden adam.
Ama haklısınız.
Ne onu suçlamaya yüüzm var artık ne başkasını. ne de bahane bulmaya.

Bakınn..
Tüm bu yazdıklarım ve yaşadıklarım benim eserim aslında..

:))) İnşallah canım.. Zaten o annelik isteğim olmasa yani ergen olsam oynar dururdum sıkılanaca.
Ama bi baktım 28 olmuşum. Gerçekten de 2. yi yaptı çoğu arkadaşım... Annem torun diye sayıklar olmuş

Allahımmm.. İnşallah..

Yoo çok güzel yazmışsın. Ben dedim ya ben bu tokatları yemek için yazdım buraya.
Çok doğru bana vereceği maddiyatla değil değerle hava atsın

Son bir söz daha, o adam tam bir hödük, senin iyi niyetini iyi kalbini haketmiyor, kalbinin iyiliğinide şuna göre söylüyorum, yazdıkların ve yaptığın fedakarlıkların yarısını hatta çeyreğini bir başka adama harcasaydın şuan mutlu bir birlikteliğin, yada evli mutlu veyahutta kafanda ruhunda sıkıntıları olmayan mutlu bekar olurdun canım. Ona birşey yazma, yoluna çıkmasına fırsat bırakma, hayatından sil at, hatta geçmişinden, ortak paylaştıklarınızı, örneğin o pinti sana bi hediye eşya almışsa iade et, yada at çöpe ve kendini hazır hissettiğin an telefon no nu değiştir, sosyal paylaşımlarında engelle.. Kısacası onu hayatından engelle, ilişkiyken böyleyse, kazara evlenirsen kesinlikle mutlu olamazsın canım.

Çok tatlısın. Annem hep der ki. Sen ne zaman bu adamla görüşmeye başlasan dua ederim Allahım hayırlısını ver diye. Ve hep bozulur o zaman. Hiç düşündün mü diye sorar... Benim beynimle kalbime aynı kan gitmiyor sanırım. O kadar farklılar ki.
Ama kararlıyım. Aşkından ölsem de, en zayıf anımda gelse de hepinizin huzurunda söz veriyorum bir daha kanmayacağım ona.
Ona o zevki yaşatmayacağım..

Ben onu öyle güzel sevmiştim ki. Her dediğini yaptım, alttan aldım, güldüm eğlendirdim, aşkı en güzel haliyle yaşattım...
Aslında onu unutmakda değil isteğim. Sadece yeniden sevebilmek isterdim. Onu sevdiğimden daha daha daha çok daha fazla. Hem de korkmadan sevebilmek....

Hala diyorsun ki o bnm evleneceğim adamsa die dualar ediyorsun canım kendine bunu yapma.
O bu duayı etmeni bile hak etmiyor.
Artık onla kaderinde evlemek varsa bil ki senin kötü bir imtihanın olur.
Allaha ondan seni kurtarması için dua et.
Kötü bir evlilik bir insan için en ağır imtihanlardandır Allah muhafaza.

(( tamam artık öyle söylemem.. Ağız alışkanlığı olmuş artık..

DENENMİŞ DENENMEZ!!!!!!! Sen 6 kez denemişsin, birdaha bırak sevmeyi aklından geçirmemen lazım canım.

Eeeeee ona sağlama yaptım desek

Baya sağlam oldu ama

Üzme canını, geçmişte bırak.. İnan ileride ben bunları nasıl yaşamışım diye kendine kızacaksın, o yüzden bi tatile çık, yada uzak bir akraba ziyareti yap, arkadaşlarınla daha çok zaman geçir.. Ama şunu düşünme ya, Vallahi sana yazık..

Bişey olsa da onunla ilgili iyi kötü tüm hafızam silinse.
Onu hiç tanımasam.
Yolda görsem tanımasam..
Yada o tanıştığım güne dönsem 17.08.2008
Bana gösterseler bak bunları yaşayacaksın.
Allah belasını versin der kaçardım.

Ahh kaderim..
Kimbilir ne yazılı..

Eh yine dersin,geçmişe dönmeye ne gerek var, Allah kahretmesin şu yaşadıklarıma bak, hödük herif beni çok pis üzdün de,

Son düzenleyen: Moderatör:
İlişkiniz yap-boza dönmüş.

6 yıl az zaman değil.Bir çocuk anne rahmine düşüp 5 yaşına geliyor 6 senede

Bu saatten sonra nereden tutsanız elinizde kalır bu ilişki

ablam sen naptın yaa ay yüreğim sıkıştı okurken bağıracaktım neredeyse allah aşkına bir daha dönme bu adama bu ilişki midir yaa dediğin gibi hastalık resmen :84:

Eh yine dersin,geçmişe dönmeye ne gerek var, Allah kahretmesin şu yaşadıklarıma bak, hödük herif beni çok pis üzdün de,

Evet. Öyle hayıflanıyorum maalesef. O kadar yıldım ki ruhum yorgun sanki 40 ında olan benimm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlişkiniz yap-boza dönmüş.

6 yıl az zaman değil.Bir çocuk anne rahmine düşüp 5 yaşına geliyor 6 senede

Bu saatten sonra nereden tutsanız elinizde kalır bu ilişki

Tutulacak yeri kalmadı ki. Ben utanıyorum artık

ablam sen naptın yaa ay yüreğim sıkıştı okurken bağıracaktım neredeyse allah aşkına bir daha dönme bu adama bu ilişki midir yaa dediğin gibi hastalık resmen :84:

(((( belki de bu bana bi günahımıb bedelidir. Hangi günahım. Nasıl bi günah. Bilmiyorum bu kadar büyük ne yaptım. Ya da sınavımdı benim. Tek dileğim Allahım artık son versin buna da yardım etsin.

Ayni ben gibisin burcun balikmi yoksa.bende asik oldummu boyle kor kutuk oluyorum.insan sevince boyle oluyor ama sorun ne biliyomusun seni o kadinla aldatmasi.lutfen duygularina yenilme ve mantikli ol.seni gercekten seven el ustunde tutanla ol.telini degis ve onu tamamen hayatindan cikar.icip icip sana donen adamdan hayir gelmez.cok pisman olursun.sevse sozlesme yapalim demezdi.seni anliyorum ama asik olunca mantikli bakamiyoruz:-(lutfen harcatma kendini...

Burcum balık gibi bişey canım. Yengeç.

O kadar çok şey var ki aslında. Düşündükçe. Ben hep iyi tarafından bakmışım. Genel anlamda da öyleyim. Ama iyi birşey değilmiş ;(

Lutfen uzulme sana bunlari yasattigi icin kizdim.anliyorm seni..ama degmiyo inan....bunu vakit gecince anliyosun.benden sana tavsiye civi civiyi sokermis.hayatina baskalarini kat.belki gercek aski o gormeyip ezdigin papatyalarda bulacaksin.....sans ver kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…