Kızmayın, Yargılamayın.. Bi dinleyin.. Yardım Ediiinnn...

Nasıl yaptın?
Bunu diyenlere nasıl gıpta ediyorum. Nasıl yapabiliyorsunuz?
Ya benim için çok geçse. Ya artık bu illetten kurtulamayacaksam..

Asla gec degildir
Ben hayatimi degistirdim kitaplar aldim evde surekli kitap okudum kutuphaneye uye oldum oraya gittim avmlere gittim gezdim bos bos dizi dvdleri aldim izledim kafa dagittim kisacasi
Sonra bir arkadasim vardi erkek ona takildim zamanla isler degisti sevgili olduk ve evlendik o kadar kolay olmadi belki ama destekle basardim

değer mi en güzel yaşlarını böyle geçirmeye.
bırak kurtar kendini belliki adamın dengesi şaşmış.
zararın neresinden dönersem kardır de vazgeç, engelle her yerden, sana ulaşamasın. seni kaybettiğini anlasın. kafasına dank eder belki. sen ona çantada keklik olmuşsun. kaç, kurtul.

Başkasıyla olduğumda yapamıyorum. Denedim bende çok görüştüm tanıştım ayrılığımızda. Olmadı. Yada karşıma doğru kişi çıkmadı. Sanırım biraz zamana ihtiyacın var. Önce onunla yaşadıklarımdan uzaklaşmaya hafızamın hafiflemesini ihtiyacım var. Çünkü düşünceler beynimde cirit atıyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah canım ne güzel. Ben zaten kitap okurum. Ama işte. Onun benden daha güçlü olması belki de beni böyle güçsüz yapan. Katlanamıyorum mutlu olmasına. Yada beni bu kadar yok saymasına.

Kafasına hep dank ediyo zaten. Ne değişiyo ki. Hep bu sefer farklı olacaklarla geliyo. Vs vs. Evet. Her seferinde burnumu dik tutsam da çok iyi biliyor ki bi iki mesaja bakar. Yüreğimi öyle kullandı ki :)

Allah yanına bırakmasın inş.

Hikayenize çok üzüldüm ama aslında bence anlattıklarınızdan bazı şeyler çok net anlaşılabiliyor. Onun psikolojisini de anlayabiliyorum sanırım. Sizin yanınıza yakıştıramıyormuş kimse, inanmıyormuş sizin duygularınıza ya.. Düşünsenize yanı başında tüm yakınları dır dır ediyor aklına giriyor o kız seni sevmiyor diye.
Ben onun sizi sevdiğini düşünüyorum ama çok yalnız bir insan ve kendine güveni yok. Herkes etkilenir en yakınlarının sözlerinden. Siz etkilenmez miydiniz? Bir de kendine güveni yoksa, kaçınılmaz maalesef Yaptığı her şey bunlardan kaynaklanıyor bence. Biraz kendi üzüntülerinizi kenara bırakıp onun açısından da düşünün.

şimdiye kadar olmuş izin vermişsin, bundan sonra sana bunları yapmasına izin verme, dimdik dur, geri adım atma. anlasın artık dengeni bozamayacağını,
herşeyin değiştiğini. kullandırtma kendini, bir başlasan zaten devamı gelir. sana ulaşmasına izin verme.
değermi kendini heder etmeye
değermi hayatını heba etmeye
ailen seni böyle adamlar hırpalasın diyemi büyüttü. izin verme, hayatına sahip çık.

Evet. Zaten o yüzden hep gittim ona. Yalnız Çok yalnız. Annesi 10 yıl vefat etmiş. 4 Ablası var hepsi kendi hayatında umurlarında değil. Babası zaten yaşlı. Çevresindeki herkes evli barklı. Çevresinin bana ve evliliğimize saygı duyması için istemiş sözleşmeyi. Ama başlarken, biz kimseye gitmeyeceğiz, bizi sevenler bize gelecekler demişti. Kimse umrumda değil, herkes kendi hayatında bir bakıyorum kendi hayatım akıp gidiyor demişti. Zamanla ne değişti yada değişiyor bilmiyorum. Ablalarıyla filan öyle sık da görüşmüyor. Barıştığımızı söylediğinde hiç kötü bişey dememişlerdi. Ama sonradan dediler mi bilmiyorum. Çünkü o akşam içki içip yine eski nişanlılık sorunlarını açması da değişikti.

Evet yalnız. Birlikte yaptırdığımız evde yalnız yaşıyor. Eve her girdiğinde "hoşbulduk canım" diyormuş.
Dışardan bakıldığında çok gaddar çok dik biri. Ama içinde birşey var sanki. Bir yara bir boşluk.
Nişanlılık zamanıyla ilgili beni çok suçluyor. O hataları yapmayacaktın diye. Evet çok hata yaptım. Kapris yaptım. Kavga ettim. Yapma dediklerini yaptım.
Ama geri getiremedim zamanı. O da cozuttu iyice. Saçma sapan siteler, saçma sapan tatiller..

Gerçekten acınacak halde olan o aslında.
Ama ben ona takılıp kaldığım için, daha acınacak haldeyim.

Sana birsey diyecegim belki manyak misin diyeceksin bana
Ben o kadar saglam atlattim ki su an o kisi icin dua ediyorum Allahim insallah benden cok cok daha iyisini versin de cok mutlu olsun diyorum
Onun senden daha guclu olmasi iyi birsey
Zamaninda sevdigin insan ayrilmis olabilirsiniz o belki cok iyi bir insan da olabilir kesinlikle seni de kotulemiyorum onu da yasananlari bilemem hem de iki iyi insan bir arada iyi olacak diye bir kural yok
O guclu ise bu daha iyi birsey bence gozun arkada kalmaz

Tabi ki de kötülüğünü istemiyorum onun. Ama ne bileyim yurtdışına gitmesi, hiç üzülmüyormuş gibi tavırları.
İnsan biraz da aynı dönemi aynı şekilde atlatmayı bekliyor.
Ama en son whatsapptan engelledim onu. Ertesi gün sildi whatsapp programını mesela ve yurtdışına gideceğini duyurdu.

Gitsin yolu acik olsun sen de bak keyfine tatlim bul yenisini bak isine gucune iki sene icinde evlenmis bile olursun o kadar dusunmeye degmez inan

arkadaşım, kaçmak değil mesele. aslında tam olarak olduğun yerde kalıp kendine gelebilmek.
böyle bir şey hiç yaşamadım, ama anlattıklarını, son yorumlarınla birlikte okuyunca neredeyse birebir yaşamış çok yakın bir arkadaşımın ızdırabına şahit oldum.
yıllarca süren iniş-çıkışlar, ayrılıp barışmalar.. unutamamalar.. işin ilginci, sizin kendinizi ve sevdiğinizi tarifiniz ile onun durumu bile aynen oturuyor...
yakıştırmama değil mesele. ben hiç yakıştıramıyordum, o ayrı.. bunu da arkadaşımı sakinleştirmek için bir zaman kullandım. ama onun umurunda değildi. hiçbir zaman bunu dert etmemişti ve etmeyecekti. bizim ne dediğimiz, onun o adamdan kurtulmak için nerelere kaçtığı çok da önemli değildi. önemli olan, onun kendini bulmasıydı. zamanla düzeldi her şey. "düzeldi" diyorum, çünkü hayatı o hale gelmişti ki, sürekli acı çekiyordu. adam gidip başkasıyla evlendi, arkadaşım üzerinden yıllar geçmesine rağmen ağlama krizine girmiş bir şekilde beni aradı. adamın çocuğu oldu, yine aynı şekilde... ama sonunda kendi yolunu çizdi. şimdi dönüp bakıyor ve "geçti" diyor. senin için de aynı durum olacak. bugün değil, yarın da değil. acı da çekeceksin, ama bitecek. o yüzden kendine eziyet etme derim. yaşanacak şeyleri yaşayacaksın. ama maalesef bu zamana kadar yaşadıkların, sağlıklı bir ilişkiye benzemiyor bence.

Teşekkür ederim. Dengesiz davranan biri gidip başkasıyla mı evlenmiş.
Tabi kendini üzdürmeyen ezdirmeyen bi kadına denk gelmiştir.

Ben ve benim gibiler bu yüzden kaybediyoruz belki de.. Onları uğrunda acı çekmeye değer görüdğümüz için, Kendimizi değersiz gördüğümüz için

asla seninle evlenmeyecek adam gelmiş 40 yaşına bal gibi de eğleniyor senle sen daha ne bekliyorsun güzelim 28 yaşındasın tren kaçıyor ona göre

:44::44::44::44:

oyuncak etmiş kullandırtmasana güzelim kendini koca kadın olmuşsun dik dur yenilme eğilme kimseye gençsin bırak peşinde koştursunlar seninle evlenebilmek için ama sen böyle birinin kulu kölesi olursan olmaz yapma bunu hayata karşı bir duruşun bir ağırlığın olsun ..bırak kaderin sana hayırlını getirsin sürünüp durma bir hayırsızın peşinde

Güzel diyorsun canım. Valla aynen. Ben de buraya yazdığımdan beri dbi dışardan bakıyorum da kendime. Sürünüyorum resmen ya.
Vereceği 2 aşk kırıntısına sürünüyorum.
Ben çok çabalıyorum ama o hep çabalarımın ortasında gelip içine ediyo tüm emeğimin

Yani elbette bi yerinden tutuncam da, olurda bana ulaşırsa yine zayıf düşmekten korkuyorum

ben bu ilişki için konuşmak istemiyorum çünkü bu bir ilişki değil bana göre sana tavsiyem peşinden koşan değil koşulan ol eğer bir erkeğin peşinden koşarsan üç kuruşluk değerin olmaz ama peşinden koşulan olursan senin için yapmadığı şey kalmaz

Haklısın canım. Zaten hep bunu yaşadım. Anlam veremedim. Seviyorum dedim, değer verdim, hep gitti. Ama ne zaman kendimi çektim, hayatıma baktım. O zaman döndü hep bişeyleri anlatmaya çalıştı.

Ben buna anlam veremiyorum. O kararlılığı o isteği ben mi köreltiyorum. Çok mu emin olmasını sağlıyorum.
Şimdi yaz geldi hayatını yaşamaya başladı. Kışa doğru aklına düşerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…