Kızmayın, Yargılamayın.. Bi dinleyin.. Yardım Ediiinnn...

resmen çöpe giden 6 sene, içim acıdı yahu.. en güzel zamanlarınızı bu adama vermişsiniz, kendisi yaşlanırken sizi de yaşlandırmış.. ne demek anlaşma imzalatmak, ne demek Ruslarla takılmak.. adam biliyor her gelişinde onu kabul edeceğinizi, yapmayın arkadaşım size yazık.. bırakın kendi pisliğinde boğulsun, 28 yaşındasınız.. 6 seneniz gitmiş bari kalan seneleri kurtarın.. 40 yaşınıza geldiğinizde elinizde kalacak olan şey "0"

o kadar istiyosanız imzalayıverin yani ne var kendinz çalışmıyomusunuz. bu kadar hayal kurduğunuz bi adamla sırf evlilk sözleşmesi diye 50 kere ayrılıp barışılırmı.
adam mantıksız bişey dememiş ki itibarın için bunu yapman lazım yapasan da ölürüm senin için demiş.
bencce siz bu adam da parayıda seviyosunuz bu sebeple ne yar ne ser olayındasınız..

adam gününü gün etsin sonra sana gelsin sonra gene gününü gün etsin sonra gene gelsin bu adamlar evlenirsen yaşayacağın şey gene bu (sözleşme muhabbetine girmiyorum bile ) sen evde bekliceksin o nerelerde takılacak kim bilir değer mi

Aynı hatayı tekrar tekrar yapıyorsunuz, hatanız ayrılmak değil, barışmak, seven insan bu sebeplerden ayrılmaz ki kuzum, bu sevgi değil takıntı olmuş

seninki aşktan geçmiş takıntı saplantı olmuş
gercekten zor durumdasın

Aynı hatayı tekrar tekrar yapıyorsunuz, hatanız ayrılmak değil, barışmak, seven insan bu sebeplerden ayrılmaz ki kuzum, bu sevgi değil takıntı olmuş

Hatam çok evet. Onu suçlamaya yüüzm bile yok. Suçlu benim çünkü aslında.

Ya ben onun için bunca yıl didindim. Önce iki yıl be dedim. Sonra 3 yıl az değil emeğim var dedim. 4 yıllık emeklerim 5 yıllık zamanıma yazık artık kimi sevicem kime bağlanıcam dedim. 6 yılll.. Biri bana başlarken söylese kahrımdan ölürdü. 6 Yıl emeklerim sevgim gözyaşlarımm..

Yazık..Gencecik bir kızın geldiği noktaya bak..
Bulmuş safı, enayiyi oynayıp duruyor işte kedinin fareyle oynadığı gibi.

Bu ne saygısızlık, ne bencillik? Sözleşme imzalamak, eğer imzalarsan ölürüm senin için demek, tek taş almıcam ama teneke olsa takarım demek, başka kadınlarla yatıp kalkmak, evlenince en ufak hatanda koyarım seni kapının önüne diye tehdit etmek v.s..

Derdi imanı para ve kendi bişeyinin keyfi..Sana zerre kadar değer verdiği yok, üzgünüm ama sen onun için istediği zaman kendini tatmin edeceği, canı sıkılınca oynayabileceği bir hiçsin..nasıl göremiyorsun bunu anlamış değilim.

Bırakalım böyle "bu bir hastalık, kurtulamıyorum" laflarını..kocaman insansın..
Bugün evlensen, yarın canı istediğinde kapının önüne koyacak seni..diğer yılların da bunun acısıyla geçecek.
Bi kendine gel yahu.

Ayrıca bu durumun onda da hastalık olduğu ya da senden kurtulamama durumu falan yok..Zerre kadar sevse şu anlattıklarının tekini bile yapmaz..yaşı 40..ergen de değil..

Ben de böyle canım sıkılınca oynayabileceğim, istediğimde dönebileceğim, gel dediğimde gelen git dediğimde giden bir oyuncak bulsam ben de bırakmam onu..

oynatma artık kendinle..

Benim onun parasında pulunda zaten gözüm yok. Daha doğrusu babasının. Nişan zamanında konu olmuştu bu olay. İçim yanmıştı.
Ve başlarken ben annem karşı çıkıyor dediğimde, sevdiklerimizi bize gelecek bizi kabul edecekler. Biz bunun için bişey yapmayacağız demişti. Şimdi ne oldu da ben onun ailesine sevgimi ıspat etmek için böyle bi şey yapayım ki. Kendisi bana güveniyormuş, sevgime inanıyormuş. Ne oldu da herkes kendi hayatında herkes mutlu, ben seninle bi aile istiyorum derken birden bu dönüş.

İmzalarım. Ama adam karşıma geçecek. Diyecek ki Burcu bak böyle böyle bi durum var. O zaman efendilikle konuşur imzalarız.
Ya konu sözleşme de değil aslında. O ertelemeye başlamıştı.

29 Haziran doğumgünümde evlenme teklifi edecekti. Benim yaptığım bi kaç ani çıkıştıdan dolayı erteliyorum dedi durdu. Eninde sonunda evlencez ama. Ne demek ki bu. Şimdi tek başına yurtdışına gidiyor nispet için.

Haklısınız. Diyorum ya ben kendime yaptım hep işte. Ben kendime bu eziyeti yaptıktan sonra o da yapar tabi.
Onu her seferinde affetmek, döktüğü dillere kanmak..
Ben de böyle canım sıkılınca oynayabileceğim, istediğimde dönebileceğim, gel dediğimde gelen git dediğimde giden bir oyuncak bulsam ben de bırakmam onu..

şimdi sen ounun kçına tekme atmazsan sonra o seninkine atacak.inşlh o seninkine atınca yanında bide çocuğun olmaz.

yılan hikayesi olmuş artık sizinki ne uzar nede kısalır cinsten. acımasız konuşmak istemem ama adam gününü gün edip boşta kalınca size geliyor gibi geldi. sizin nasılsa ona döneceğinizi bildiği için umursadığınıda sanmıyorum. bence bu saplantınızdan vazgeçmelisiniz. yoksa mutluluk yolu zor gözüküyor.
sonuçta çocuk değilsiniz 28 yaşında koca insansınız ve hayatınız elinizden akıp gidiyo farkında değilsiniz.

Farkındayım O kadar farkındayım ki ben sadece sevdiğim ve beni seven bi insanla mutlu olmak ve hayalimi gerçekleştirip anne olmak istiyorum.
Onun için burdayım onun için çırpınıyorum çabalıyorum.. Bi çıkış yolu arıyorum..

ayrıldın ama dönme ihitmali kafandaki bu konuyu açtın. kafandan çıkarıp onunla ilgili nefrette dahil hiç bir şey düşünmeyene kadar görüşme asla.

Evet. Çünkü hep döndü. Tamam.

Kararlıyım artık..
Sizlerin sayesinde.
Artık dönmeyeceğim, affetmeyeceğim..
Acımı yaşicam.. Hafızamdan ve kaldimden hiç izi kalmayana dek uzak durcam ondan.
Ondan sonra belki severim yine birini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…