- 25 Haziran 2016
- 7.408
- 13.102
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel bir gün olacağı için sizin karar vermeniz daha doğru olurMerhaba hanımlar bir konu hakkında sizden fikir almak istiyorum lütfen eleştirmeden yorum yapar mısınız rica etsem :) Şuan nişanlıyım 6 ay solugrk şuandan itibaren gelinlik bakmaya başladım istediğim modeller daha çok Helen tarzı yani prenses model sevemiyorum pek neyse denedim hem gelinlik hem de kınalık fotoğraf çektim beğendiklerim de oldu.. Akşam eve geldim fikir paylaşmak amacıyla görümceme de attım hani uzak olduğumuz için onların da bakmasını istedim sonra görümcem aradı konuştuk dedi ben pek beğenemedim daha güzelleri olabilir falan sonrasında dedi gel buraya bizim yanımızda bak sonra dedi dolap var gardrops var dedi ordan da bakabilirsin direk satın alabilirsin vs ondan sonra denediğim gelinlik kınalık fiyatlarını sordu ki muhtemelen yüksek geldi sonrasında onları söyledi yani iyi bir şey mi öneriyor yoksa altından başka bir şey mi aramalıyım bilmiyorum sanki bana alttan alttan bakma etme diyor konuşması bana onu anımsattı bilemiyorum ben mi yanlışım.. Kapatırken de dedi senin için bakacağım dolaptan gardropstan beğendiğin modelleri bana söylemen yeterli dedi bende dedim ki öncelikle burada bakacağım edeceğim beğendiğim model olursa alacağım eğer ki bulamazsam oraya gelip bakacağım..
Bu şekilde yani teşekkür ederim sonuna kadar okuduğunuz için
Sen hoşnut olanı yapmışsın gorumcenize sorarak ama bizim insanımız yani " görümce " evlenicek değil ki siz kendi bildiğinizi yapın fakat gorumcenize de diyin ki ben öylesine baktım daha erken bakarız sonra diyin. Sonrasında siz kendi bildiğinizi yapip bu hoşuma gitti bunu istiyorum diyin. Kapansin gitsin.Tesaduf misali olsun. İstediğiniz gelinlik tarihe yakın bir zamanda.Merhaba hanımlar bir konu hakkında sizden fikir almak istiyorum lütfen eleştirmeden yorum yapar mısınız rica etsem :) Şuan nişanlıyım 6 ay solugrk şuandan itibaren gelinlik bakmaya başladım istediğim modeller daha çok Helen tarzı yani prenses model sevemiyorum pek neyse denedim hem gelinlik hem de kınalık fotoğraf çektim beğendiklerim de oldu.. Akşam eve geldim fikir paylaşmak amacıyla görümceme de attım hani uzak olduğumuz için onların da bakmasını istedim sonra görümcem aradı konuştuk dedi ben pek beğenemedim daha güzelleri olabilir falan sonrasında dedi gel buraya bizim yanımızda bak sonra dedi dolap var gardrops var dedi ordan da bakabilirsin direk satın alabilirsin vs ondan sonra denediğim gelinlik kınalık fiyatlarını sordu ki muhtemelen yüksek geldi sonrasında onları söyledi yani iyi bir şey mi öneriyor yoksa altından başka bir şey mi aramalıyım bilmiyorum sanki bana alttan alttan bakma etme diyor konuşması bana onu anımsattı bilemiyorum ben mi yanlışım.. Kapatırken de dedi senin için bakacağım dolaptan gardropstan beğendiğin modelleri bana söylemen yeterli dedi bende dedim ki öncelikle burada bakacağım edeceğim beğendiğim model olursa alacağım eğer ki bulamazsam oraya gelip bakacağım..
İşte burasını anlayamıyorum gerçekten bazen öyle hissediyorum sanki annesi ablası ona bir şeyler diyormuş gibime geliyor ama öyle bir insana da benzemiyor bir taraftan çok kez şahit oldum onların yanında nasıl konuştuğuna ama aile içinde davranmak farklı benimle konuşurken tabiki farklı olacak.. olumlu düşünmeye çalışıyorum ki öyle bir şey olsa bile nasıl bir tavır takınmalıyım nişanlıma nişanlıma ve ailesine karşı bilemiyorum önceden konusunu açsam mı acaba senin ablan şöyle şöyle söyledi bana diye ama kötü bir niyetle değil tamamen doğal yani o da bilsinSen hoşnut olanı yapmışsın gorumcenize sorarak ama bizim insanımız yani " görümce " evlenicek değil ki siz kendi bildiğinizi yapın fakat gorumcenize de diyin ki ben öylesine baktım daha erken bakarız sonra diyin. Sonrasında siz kendi bildiğinizi yapip bu hoşuma gitti bunu istiyorum diyin. Kapansin gitsin.Tesaduf misali olsun. İstediğiniz gelinlik tarihe yakın bir zamanda.Birde nisanliniz ailesinin ağzından hareket ediyorsa bu sizi ilerde de sıkıntıya sokabilir.Buna dikkat edin yoksa mutlu olamazsınız.
![]()
Valla bilemem içinden ne geçiyor ama 1 senelik taze gelin olarak en önemli tavsiyem çok iyi niyetli olmayın. Mesafe mükemmel bi şey. Teşekkürler.Merhaba hanımlar bir konu hakkında sizden fikir almak istiyorum lütfen eleştirmeden yorum yapar mısınız rica etsem :) Şuan nişanlıyım 6 ay solugrk şuandan itibaren gelinlik bakmaya başladım istediğim modeller daha çok Helen tarzı yani prenses model sevemiyorum pek neyse denedim hem gelinlik hem de kınalık fotoğraf çektim beğendiklerim de oldu.. Akşam eve geldim fikir paylaşmak amacıyla görümceme de attım hani uzak olduğumuz için onların da bakmasını istedim sonra görümcem aradı konuştuk dedi ben pek beğenemedim daha güzelleri olabilir falan sonrasında dedi gel buraya bizim yanımızda bak sonra dedi dolap var gardrops var dedi ordan da bakabilirsin direk satın alabilirsin vs ondan sonra denediğim gelinlik kınalık fiyatlarını sordu ki muhtemelen yüksek geldi sonrasında onları söyledi yani iyi bir şey mi öneriyor yoksa altından başka bir şey mi aramalıyım bilmiyorum sanki bana alttan alttan bakma etme diyor konuşması bana onu anımsattı bilemiyorum ben mi yanlışım.. Kapatırken de dedi senin için bakacağım dolaptan gardropstan beğendiğin modelleri bana söylemen yeterli dedi bende dedim ki öncelikle burada bakacağım edeceğim beğendiğim model olursa alacağım eğer ki bulamazsam oraya gelip bakacağım..
Nisanliniz ailesi ile ilgili bir konuşma yaptiginda kendi aralarinda saklarlar.Dugun var sana pek yansitmazlar ki bunları nerden bileceksin ancak bu gibi şeyleri nisanlindan ogrenebilirsin daha çok konuşmaya görüşmeye giderek taniyabilirsin nisanlini sen ablasinin dediğini sor bakalım sökülecek mi nişanlın ne diyecek.İşte burasını anlayamıyorum gerçekten bazen öyle hissediyorum sanki annesi ablası ona bir şeyler diyormuş gibime geliyor ama öyle bir insana da benzemiyor bir taraftan çok kez şahit oldum onların yanında nasıl konuştuğuna ama aile içinde davranmak farklı benimle konuşurken tabiki farklı olacak.. olumlu düşünmeye çalışıyorum ki öyle bir şey olsa bile nasıl bir tavır takınmalıyım nişanlıma nişanlıma ve ailesine karşı bilemiyorum önceden konusunu açsam mı acaba senin ablan şöyle şöyle söyledi bana diye ama kötü bir niyetle değil tamamen doğal yani o da bilsin
İşte burasını anlayamıyorum gerçekten bazen öyle hissediyorum sanki annesi ablası ona bir şeyler diyormuş gibime geliyor ama öyle bir insana da benzemiyor bir taraftan çok kez şahit oldum onların yanında nasıl konuştuğuna ama aile içinde davranmak farklı benimle konuşurken tabiki farklı olacak.. olumlu düşünmeye çalışıyorum ki öyle bir şey olsa bile nasıl bir tavır takınmalıyım nişanlıma nişanlıma ve ailesine karşı bilemiyorum önceden konusunu açsam mı acaba senin ablan şöyle şöyle söyledi bana diye ama kötü bir niyetle değil tamamen doğal yani o da bilsin
Ders olsun işte birdaha bir bilgi paylaşmayın onunla..terbiyesizlik yaptığıMerhaba hanımlar bir konu hakkında sizden fikir almak istiyorum lütfen eleştirmeden yorum yapar mısınız rica etsem :) Şuan nişanlıyım 6 ay solugrk şuandan itibaren gelinlik bakmaya başladım istediğim modeller daha çok Helen tarzı yani prenses model sevemiyorum pek neyse denedim hem gelinlik hem de kınalık fotoğraf çektim beğendiklerim de oldu.. Akşam eve geldim fikir paylaşmak amacıyla görümceme de attım hani uzak olduğumuz için onların da bakmasını istedim sonra görümcem aradı konuştuk dedi ben pek beğenemedim daha güzelleri olabilir falan sonrasında dedi gel buraya bizim yanımızda bak sonra dedi dolap var gardrops var dedi ordan da bakabilirsin direk satın alabilirsin vs ondan sonra denediğim gelinlik kınalık fiyatlarını sordu ki muhtemelen yüksek geldi sonrasında onları söyledi yani iyi bir şey mi öneriyor yoksa altından başka bir şey mi aramalıyım bilmiyorum sanki bana alttan alttan bakma etme diyor konuşması bana onu anımsattı bilemiyorum ben mi yanlışım.. Kapatırken de dedi senin için bakacağım dolaptan gardropstan beğendiğin modelleri bana söylemen yeterli dedi bende dedim ki öncelikle burada bakacağım edeceğim beğendiğim model olursa alacağım eğer ki bulamazsam oraya gelip bakacağım..
Dolap- gardolap sizin fikriniz olsa sorun yok. Ama görümcenize ne? Kendi abiyesini oradan alsın.Merhaba hanımlar bir konu hakkında sizden fikir almak istiyorum lütfen eleştirmeden yorum yapar mısınız rica etsem :) Şuan nişanlıyım 6 ay solugrk şuandan itibaren gelinlik bakmaya başladım istediğim modeller daha çok Helen tarzı yani prenses model sevemiyorum pek neyse denedim hem gelinlik hem de kınalık fotoğraf çektim beğendiklerim de oldu.. Akşam eve geldim fikir paylaşmak amacıyla görümceme de attım hani uzak olduğumuz için onların da bakmasını istedim sonra görümcem aradı konuştuk dedi ben pek beğenemedim daha güzelleri olabilir falan sonrasında dedi gel buraya bizim yanımızda bak sonra dedi dolap var gardrops var dedi ordan da bakabilirsin direk satın alabilirsin vs ondan sonra denediğim gelinlik kınalık fiyatlarını sordu ki muhtemelen yüksek geldi sonrasında onları söyledi yani iyi bir şey mi öneriyor yoksa altından başka bir şey mi aramalıyım bilmiyorum sanki bana alttan alttan bakma etme diyor konuşması bana onu anımsattı bilemiyorum ben mi yanlışım.. Kapatırken de dedi senin için bakacağım dolaptan gardropstan beğendiğin modelleri bana söylemen yeterli dedi bende dedim ki öncelikle burada bakacağım edeceğim beğendiğim model olursa alacağım eğer ki bulamazsam oraya gelip bakacağım..
Bu mesafe olayını nasıl yapmam gerekiyor tam olarak bilmiyorum ben kendim ona her şeyi tabiki danışmıyorum sadece dün gelinlik hakkındaydı bu kadar keşke də gerçekten söylemeseydim ama bir yandan da iyi oldu gibi en azından anladım az çok bir şeyleri.. Mesafemi nasıl koymalıyımValla bilemem içinden ne geçiyor ama 1 senelik taze gelin olarak en önemli tavsiyem çok iyi niyetli olmayın. Mesafe mükemmel bi şey. Teşekkürler.
görümcenize foto atınca ona da fikir belirtme hakkı veriyorsunuzEvet bende dedim alınabilir.. o da dedi biz ilk gelinimizin gelinliğini de oradan baktık hem kınalık hem gelinlik bende dedim ben kendim bakarım buradan
Merhaba hanımlar bir konu hakkında sizden fikir almak istiyorum lütfen eleştirmeden yorum yapar mısınız rica etsem :) Şuan nişanlıyım 6 ay solugrk şuandan itibaren gelinlik bakmaya başladım istediğim modeller daha çok Helen tarzı yani prenses model sevemiyorum pek neyse denedim hem gelinlik hem de kınalık fotoğraf çektim beğendiklerim de oldu.. Akşam eve geldim fikir paylaşmak amacıyla görümceme de attım hani uzak olduğumuz için onların da bakmasını istedim sonra görümcem aradı konuştuk dedi ben pek beğenemedim daha güzelleri olabilir falan sonrasında dedi gel buraya bizim yanımızda bak sonra dedi dolap var gardrops var dedi ordan da bakabilirsin direk satın alabilirsin vs ondan sonra denediğim gelinlik kınalık fiyatlarını sordu ki muhtemelen yüksek geldi sonrasında onları söyledi yani iyi bir şey mi öneriyor yoksa altından başka bir şey mi aramalıyım bilmiyorum sanki bana alttan alttan bakma etme diyor konuşması bana onu anımsattı bilemiyorum ben mi yanlışım.. Kapatırken de dedi senin için bakacağım dolaptan gardropstan beğendiğin modelleri bana söylemen yeterli dedi bende dedim ki öncelikle burada bakacağım edeceğim beğendiğim model olursa alacağım eğer ki bulamazsam oraya gelip bakacağım..
Fikir sorup karıştırmışsınız zaten , suç sizin ...Merhaba hanımlar bir konu hakkında sizden fikir almak istiyorum lütfen eleştirmeden yorum yapar mısınız rica etsem :) Şuan nişanlıyım 6 ay solugrk şuandan itibaren gelinlik bakmaya başladım istediğim modeller daha çok Helen tarzı yani prenses model sevemiyorum pek neyse denedim hem gelinlik hem de kınalık fotoğraf çektim beğendiklerim de oldu.. Akşam eve geldim fikir paylaşmak amacıyla görümceme de attım hani uzak olduğumuz için onların da bakmasını istedim sonra görümcem aradı konuştuk dedi ben pek beğenemedim daha güzelleri olabilir falan sonrasında dedi gel buraya bizim yanımızda bak sonra dedi dolap var gardrops var dedi ordan da bakabilirsin direk satın alabilirsin vs ondan sonra denediğim gelinlik kınalık fiyatlarını sordu ki muhtemelen yüksek geldi sonrasında onları söyledi yani iyi bir şey mi öneriyor yoksa altından başka bir şey mi aramalıyım bilmiyorum sanki bana alttan alttan bakma etme diyor konuşması bana onu anımsattı bilemiyorum ben mi yanlışım.. Kapatırken de dedi senin için bakacağım dolaptan gardropstan beğendiğin modelleri bana söylemen yeterli dedi bende dedim ki öncelikle burada bakacağım edeceğim beğendiğim model olursa alacağım eğer ki bulamazsam oraya gelip bakacağım..