• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızmayın, Yargılamayın.. Bi dinleyin.. Yardım Ediiinnn...

Evet sevdim. Bana demişti sen çok güzl seviyorsun diye.
O bencil. Hep derim yüzüne de. Ben de bencil olmayı çok isterim.

Sevgisine ihtiyacım var gibi dilendim hep. Ruhum açtı sevgisine. Ama o bazen vergi o sevgiyi sonra geri çekti.
Burdaki herkesn dediği gibi egosunu tatmin etmem için hep geldi. Yine gelecek. Çünkü kimseyi sevemez o. Çünkü kimse ben gibi çekmez onu, ben gibi sevemez. Öyle bi durumu yok. Ama bu sefer ben onun değil o benim egomu tatmin edecek inş. Yıllardır yaraladığı özgüvenim, hayallerim, umutlarım, gençliğim. Bunun bir bedeli olmalı. Ben göreyim yada görmeyeyim Rabbim yanına bırakmaz. Büyüktür.

Doğrusu tabi ki bu yaptığım. Ama yıllar geçtikçe hem biraz daha zorlaştı ondan kopmam, hem de biraz daha kolaylaştı.:5:
Karışık..

Ama belki de bazı şeyleri anlayarak çözerek ve burda sizlerin sayesinde kendime itiraf ederek çözmeye başladım...

Saol canım güzel yorumların için. O kadar rahatlıyorum ki :43::43::43:

Çook çookk teşekkür ederim yorumların için. Çok tatısın.
Evet doğru söylüyorsun, ben yapıcı olmaya çalıştıkça o yıktı.
Ayrılıp barışmalar yalama olmuş artık bizde zamanı geldi ayrılalım. Hadi özledim barışalım.
Benim sınavım da buymuş demek ki. Böyle birini sevmek sabrımın emeğimin hayatımın en güzel yıllarının bi hiç uğruna eriyip gitmesi.
Aslında biri var. Bi ara tanışmıştım. Ama yapamamıştım. Bugün onunla mesajlaştım. Anlamış az çok neler yaşadığımı.
Bana senin güvenini zedelemişler. Haketmeyen insanlara fazla değer verip karşılık alamayınca insanlara ve kendine güvenin azalmış. Aynı şeyleri ben de yaşadım en iyi ben anlarım seni. Sana naçizane tavsiyem kimse için ve hiçbirşey için yas tutma canını sıkmaya değmez. Üzülen üzüldüğü ile kalıyor. Herkes hayatını yaşıyor. Gamsız ol demiyrum ama ciğeri beş para etmez insanlar için de kendi tatlı canını sıkmaya değmez.gemileri yak. düşünmeyi bırak arkana dönüp bakma bile. Herşey inanlar için ama büyütüp hayata insanlara küsme. Hergün insan yeni birşeyler öğreniyor. Gelecek geçmişten daha faydalı en azından değiştirebiliriz.

Ben hiçbirşey söylemen bu konuşmayı yaptı. Geçmişe dair sadece bir kere nişanlanıp ayrıldığımı söylemiştim. O kadar etkilendim ki. Ne kadar güzel yürekli insanlar varmış. Onu sevmeyi çok istiyorum. Umarım o gücü bulurum kendimde. Belki erken. Ama tek başıma çıkamadım işin içinden. Belki bi elimi tutup çıkaran olur diye :( Şimdi ona adım atmaya korkuyorum mesela. Yine kararsızlık yaşarsam da vazgeçersem diye. :44::44::44::44:
İnsanları üzüp onun gibi bencil olmayı istemiyorum :(:44:

tesekkur ederım canım sende cok tatlısın :16:arkadasın cok guzel konusmus evet gamsız olma ama kımseyede aman deme yanı bende herseyı cok kafaya takan bır kıslıge sahıbım karsımdakı ınsana az bıraz haksızlıkettıgımı dusunsem gunlerce kendımı yer bıtırırım ama bazı ınsanlar cok gamsız karsısında olsen bıtsen kolunu kıpırdatmayan ınsanlar var.

zamanla bende ıcımdekı duygulara karsı katılastım allaha cok sukur guzel bır evlılıgım var sadece ask hayatı degıl cevreme karsıda umarsız olmaya calısıyorum cunku hassas oldugumu bılen goren hısseden ınanlar hep uzerıme geldı bır sekılde duygularımdan faydalanmaya calstılar dedım kac kere kımseye ızın vermem benı ıncıltmesıne aıle vs . kım olursa olsun yok yınede ıcımdekı sey benı durtukled
i sonucta merhamet vıjdan sahıbı bır ınsanım kımseyı uzmek ıstemem ama karsımdakı ınsan sırf kendı egosu cıkarları ıcın benı ıncıtecekse bende onu ıncıtmekten yuksunmem ve bunu defalarca bıle bıle yapıyorsa o ınsanla ısım olmaz.

Bu adamda boyle bırı bellıkı anlık yasıyor gelecegı dusunmeden ama cıkar bırgun bır yerden kımsenın ahı kımsede kalmaz bırgun karsına bırı cıkar sever sana yasattıgını o sahısta ona yasatır ılahı adelet dıye bırsey var ALLAHın katında sen hıc canını sıkma burda olmazsa otede :47:

tesekkur ederım canım sende cok tatlısın :16:arkadasın cok guzel konusmus evet gamsız olma ama kımseyede aman deme yanı bende herseyı cok kafaya takan bır kıslıge sahıbım karsımdakı ınsana az bıraz haksızlıkettıgımı dusunsem gunlerce kendımı yer bıtırırım ama bazı ınsanlar cok gamsız karsısında olsen bıtsen kolunu kıpırdatmayan ınsanlar var.

zamanla bende ıcımdekı duygulara karsı katılastım allaha cok sukur guzel bır evlılıgım var sadece ask hayatı degıl cevreme karsıda umarsız olmaya calısıyorum cunku hassas oldugumu bılen goren hısseden ınanlar hep uzerıme geldı bır sekılde duygularımdan faydalanmaya calstılar dedım kac kere kımseye ızın vermem benı ıncıltmesıne aıle vs . kım olursa olsun yok yınede ıcımdekı sey benı durtukled
i sonucta merhamet vıjdan sahıbı bır ınsanım kımseyı uzmek ıstemem ama karsımdakı ınsan sırf kendı egosu cıkarları ıcın benı ıncıtecekse bende onu ıncıtmekten yuksunmem ve bunu defalarca bıle bıle yapıyorsa o ınsanla ısım olmaz.

Bu adamda boyle bırı bellıkı anlık yasıyor gelecegı dusunmeden ama cıkar bırgun bır yerden kımsenın ahı kımsede kalmaz bırgun karsına bırı cıkar sever sana yasattıgını o sahısta ona yasatır ılahı adelet dıye bırsey var ALLAHın katında sen hıc canını sıkma burda olmazsa otede :47:

Aslında arkadaşım değil. Biz tanıştırılmıltık. O tatlı efendi bi çocuk. Yaşı yaşıma boyu bıyuma. Ve beni ne güzel anlamış. İnsanın anlaşılmaya ne çok ihtiyacı varmış.

Kesinlikle vicdansız insanlar çok var. Ben buna da derdin heo. Beni çok suçlardı. Bende en son ona vicdanı olmayan insanlar kendi yükünü vicdanı olana yükleyip içini böyle rahatlatırmış derdim. Zaten ona vicdansız ve kötüsün demem çok koymuştu. Çünkü biliyordu öyleydi. Duymaya gücü yoktu sadece.

Neyse sinirlerim oynuyo. Benim de hatalarım oldu bu ilişkide tabi ki. Gıcık şeylerde yaptım. Ama ne bileyim. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tüm sayfalara bakamadım ancak yazdığını okudum seni yargılamıyorum asla ve asla ancak sorun onda değil sende neden dersen insan gelecek düşündüğüne diğer yarısı gibi bakar hayatıı geçirecegı ınsan dıye bakar o ne demıs bu ne demıs takılmaz bır gelecege adım atar ha gelecek ne getırı bılınmez ama yuregını ortaya koyar adamın para takıntısı var bas bas özgüvenim yok yaşında benden genç yarın bırakır birde üstüne paramı yermisin düşüncesinde sürekli onu alamam bunu yapamam konularını önüne koyuyor maşallah alkol alıyor dunya güzel ayılıyor hop ayrılıyorsunuz zaten bır arkadaşın dedıgı gıbı ayrılma barışmada b...u cıkarmıssınız nişan atmışsınız 2 defa yabancı kadınlarla ilişkisini kendın cozmussun oda ınkar etmemıs
ne bu senı sevıyormu sımdı
paramı yeme
çocugumu alma
besbınkere ayrılıp barısalım
ayrıyken ne bulursam onla gezım tozım ama ıcınce senı arıyım
anladığım sen takıntı yapmıssın bunu ne yaparsa yapsın herseydede tamam barışalım demıssın top yapmıs oynuyor bırak hattını degıstır işini değiştir face değiştir yenı arkadaşlar edın kendını oyala unut hayatına bak
sözleşmelı evlılıgını kımle yapıyorsa yapsın olmussun 28 oda olmus 38 daha bu yasta bu moddaysa ondan sana koca cocugunada baba olmaz
seven adamda 6 yılda mılyon barısıp ayrılmaz vazgecemıyorsa alır ote yarısı yapar oturup hesap yapmaz rus karılarla gezmez duzenı olur tanımam ama anladıgım ıyı nıyetlı belkıde saf bı tarafın var oda farkında dahada hayatını muallakta bırakıpta onune cıkan fırsatları tepme yasın artık olmus 28 yoluna bak derım sevgılerr

tüm sayfalara bakamadım ancak yazdığını okudum seni yargılamıyorum asla ve asla ancak sorun onda değil sende neden dersen insan gelecek düşündüğüne diğer yarısı gibi bakar hayatıı geçirecegı ınsan dıye bakar o ne demıs bu ne demıs takılmaz bır gelecege adım atar ha gelecek ne getırı bılınmez ama yuregını ortaya koyar adamın para takıntısı var bas bas özgüvenim yok yaşında benden genç yarın bırakır birde üstüne paramı yermisin düşüncesinde sürekli onu alamam bunu yapamam konularını önüne koyuyor maşallah alkol alıyor dunya güzel ayılıyor hop ayrılıyorsunuz zaten bır arkadaşın dedıgı gıbı ayrılma barışmada b...u cıkarmıssınız nişan atmışsınız 2 defa yabancı kadınlarla ilişkisini kendın cozmussun oda ınkar etmemıs
ne bu senı sevıyormu sımdı
paramı yeme
çocugumu alma
besbınkere ayrılıp barısalım
ayrıyken ne bulursam onla gezım tozım ama ıcınce senı arıyım
anladığım sen takıntı yapmıssın bunu ne yaparsa yapsın herseydede tamam barışalım demıssın top yapmıs oynuyor bırak hattını degıstır işini değiştir face değiştir yenı arkadaşlar edın kendını oyala unut hayatına bak
sözleşmelı evlılıgını kımle yapıyorsa yapsın olmussun 28 oda olmus 38 daha bu yasta bu moddaysa ondan sana koca cocugunada baba olmaz
seven adamda 6 yılda mılyon barısıp ayrılmaz vazgecemıyorsa alır ote yarısı yapar oturup hesap yapmaz rus karılarla gezmez duzenı olur tanımam ama anladıgım ıyı nıyetlı belkıde saf bı tarafın var oda farkında dahada hayatını muallakta bırakıpta onune cıkan fırsatları tepme yasın artık olmus 28 yoluna bak derım sevgılerr

Teşwkkürler yorumun için. Evet faekında tabi ki salaklığımın. Diyorum ya artık onu suçlayamıyorum bile. Kendimden tiksindim nasıl biri oldum diye. Umarum 28 de olsa geç bi yaş olmaz da bi yerinden yakalarım hayatı :(
Tekrar teşekkürler.

Ankara'dan 28 yaşındaki bir ergenim.
Çok duygusalım.
6 yıldır 6 kere aynı adamla barışıp ayrıldım.
Her birinde ayrı mutlu oldum..
Ve evet çok sevdim...
Her bir ayrılıkta farklı acılar çektim...

6 yıl önce tanıdık vasıtasıyla tanıştırıldık.
Benden 12 yaş büyük.. Yani o zamanlar 34 yaşında..
Olgun tabi benden. Ben kapris meleği. 4 ayın sonunda evlenme teklif etti. Evet dedim.
Aynı gece mesaj attım, acele etmesek mi diye, ayrıldı. ( Yılbaşında başladı 4 ay sürdü nisanda bitti)

Bağlandım. 2 yıl acı çektim. Gel dedi gittim. Git dedi gittim.
Sevmediğini söyledi. Belki zamanla severdim dedi. Olmazdı dedi.

2 yılın sonunda biri ile tanıştım. O sırada döndü bana. Senden hoşlanıyorum dedi.
Evlenme teklif etti. Kabul ettim.
Bir kaç ay içinde isteme nişan oldu.
Onun çevresi bu kız senden genç. Seninle para için evleniyordur belki demişler. ( Babasının durumu biraz fazla iyi)
Ben de düğün istemişim, diretmişim. O paramız yetmez demiş. Ben babandan istesen demişim.
Her şeyim dilimde :(
Nişanda ki plastik tabaklar, yiyecek çeşidinin az olması vs...
Neyse kavga ettik telefonu yüzüne kapattım. 2 gün aramadım.
Bizde yüze kapatan arardı.
O aradı gelip yüzükleri alayım mı dedi. Gel dedim. Geldi aldı.

Yalvardım. Hata ettim belki dedim. Gel geç olmadan.
Sözleşme imzala dedi bana. Bu eve bir iğne bile getirmeden geleceksin. En ufak hatanda seni kapının önüne koyacağım. Çocuk da bende kalacak dedi. Öldüm. (Yılbaşında başladı 4 ay sürdü Nisanda bitti)

9 ay geçti. Babam öldü.
Onu aradım. Beni teselli etti. Yanımda oldu. Tekrar başladık. Ama evlilik yok diyordu hep.
Ben konuştukça hayır deyip kaçıyordu. 4 ayın sonunda kavga ettik.
Ayrılığın 20 günün sonrasında Rusya'dan tatile kadın getirtti.

Aynı kadınla 2 ay sonrasından tekrar tatile gitti.

Kış aylarında tekrar aradı. Seninle mutluymuşum. Sensiz mutsuzum dedi.
Pişmanım seni çok üzdüm dedi. Bocalıyordum dedi.
Deneyelim, evlilik yok demiyorum bu sefer dedi.
Tamam dedim.
Tatile gitmiştik. Getirttiği o kadın ona seni seviyorum diye mesaj atmıştı bu son birlikteliğimizde, o da aynı şekilde karşılık verdiği mesajı gördüm. Gönlümü aldı. Dalga geçiyorum. Beni aptal yerine koymaya çalışıyordu dedi. Nesini seveceğim, nasıl bi kadın olduğunu bilmiyor musun dedi.
Ona da bir daha arama, sevgilim var diye mesaj attı. İnandım.
Ama bir ay sonra yine o yabancı siteye üye olduğunu ve o kadınla görüştüğünü öğrendim. Ayrıldım.
Ayrılırken tekrar severim sandım ama olmadı dedi. (Ağustos)
Ama o kadın bir daha Türkiye'ye gelmedi ve bitti.

Yılbaşında tekrar geldi. Haziran 29. Doğum günümde evlenme telifi edeceğini söyledi.
Aslında beni sevdiğini, ama yapamadığını, tekrar nasıl başlayacağımızı bilemediğini söyledi.
Çok pişmanım, affetmemekte haklısın dedi.
Durdum düşündüm aileme, çevreme baktım herkes mutlu, ben neden yalnızım dedi.
Kimse umrumda değil artık. Ben ailem olsun istiyorum dedi. Onlar yüzünden hayatımı mahvedemem dedi.
Tamam dedim.
Yılbaşından başladık.

Zamanla bir kaç ani çıkışımdan dolayı (kapıyı çekip çıkmam gibi), Teklif ve evlenme zamanını ertelediğini söyledi.
Eninde sonunda evlenicez. Evlenmek çok kolay ama sakin olmamız lazım dedi.
Tamam dedim.
Bir gece içki içip tek taş yüzük almayacağını yazdı. Teneke olsa takarım ben dedi.
Ben isterdim ama tamam dedim. Ben ilerde kendim alırım dedim. Ve bozulduğumu belli ettim.
Maddiyat konusu açılmıştı bir kere canım sıkılmıştı. onun sarhoşluğunu unuttum o an. İstersen sözleşmede imzalarım dedim.
Bunu yaparsan senin için ölürüm dedi.
Hemen evleniriz imzalarsan dedi.
O an yıkıldım. Benim hakkımda bunu mu düşünüyordu hala.
Ayrıldım o an.
2 hafta sonra bir gece yine alkollü bir şekilde mesaj attı.

Ben seni unutamam dedi. Ben de dedim. Seni anlıyorum ama sende beni anla dedi.
Çevremin sana ve bu evliliğe saygı duyması için istemek zorundayım dedi.
Benim her şeyim senin ve çocuğumun zaten dedi.
Barıştık.
Ama 1 hafta sürdü.
Çünkü yüz yüze konuşmadık o konuyu. O mesajlaşmalarla barıştık.
Ve soğuktuk birbirimize. Ve en son ben olmadığını olmayacağımı anladığımı yazdım.
En son gülücük attı.

Sonraki haftalarda içip saçma sapan birer mesaj attı 2 kere. Cevap vermedim.
Whatsapp'tan birbirimize bakıp durduk, ne o yazdı ne de ben. Şimdi 1 ay oldu nerdeyse.
Şimdi Belgrad'a gideceğini duyurdu bu hafta sonuna 8 günlüğüne malum siteden.
Bir yandan o yabancı paylaşım sitesinde yine arayış içinde sanırım tatil için.

Demem o ki; ben aptal oldum, ben değersiz oldum, ben aşık oldum.
Ama düzgün bir şey yapamadım.
Suç bende miydi? Onu mu suçlamalı anlayamıyorum.

Hastalık gibi kanımda. Atamıyorum.
Herkese göre körüm. Vazgeçilmez bir yanı yok. Ne bekliyorum.

Ama ben çok sevdim. Ama ben hep onunla hayal kurdum mutlu bir yuvanın, şirin bir çocuğun...

Şimdi yoluma gitsem yarın yine gelecek belki, dengem şaşacak.
Biliyorum.
Şimdi elimi uzatsam, biliyorum değeri olmayacak..

Çünkü o hep ben ne zaman kaçtıysam geldi.
Ne zaman onsuzluğa alıştıysam o zaman geldi.
Ne zaman vazgeçmek için çabaladıysam o zaman geldi.

Yargılamayın beni. Hastalık gibi bu kanımda. İşin tuhaf tarafı o da hasta gibi. Bari o vazgeçse. O bitirse.
Ben çok duygusalım. Duygularım ve mantığım arasındaki en büyük acıyı çekiyorum.
Başkasını sevemeyeceğim gibi. Artık olmaz gibi. Yüreğim kor.

Yargılamayın beni ne olur.
Herkes yargılıyor zaten.

Dışardan bakarak size soruyorum.

Ne olacak halim :17::17::17::17:

sana şunu söyleyeyim, yaşamış bir insan olarak, bir gün pat diye çöpe atacak seni. o gün geldiğinde bu yaşadığın acının bin mislini yaşayacaksın. bunu yazmaktan nefret ediyorum ama ayrıldıktan sonra tıpkı sizin gibi 2 sene biz de kopamadık - daha doğrusu ben öyle sanmışım- aklına estikçe aradı. o her aradığında ben ümitlendim dönecek dedim. bensiz olamıyor dedim. ama ne oldu? hiç ummadığım bir anda hayatımda biri var seni sevmiyorum artık dedi bana. söyleyişinden tavrından beni tamamen gözden çıkardığını anladım.. yarabbim nasıl desem, nefes alamadım.. ulan şerefsiz daha bir ay öncesine kadar arıyordun. bir ayda mı bitti sevgin? neyse..olan bana oldu anlatabiliyor muyum? herkes bir kere ayrılır sevdiğinden, ben yüzlerce kere ayrıldım. o yüzden bak hala düzelemedim..şuanda senin yaşadığın da bu. 6 yıl dile kolay. yazık değil mi? bu adam senin sevgine güveniyor, sıkıldıkça darlandıkça arıyor seni..o sevgi ona iyi geliyor çünkü.. ama sen her defasında daha kötü oluyorsun, olacaksın..

ben şunu öğrendim, bir adam bir kadını gerçekten istiyorsa onu alır. bitti. nokta. bunun ötesi yok. yok şunu imzala, yok yapamıyorum yok kopamıyorum bilmem ne bunlar hikaye...ya iletişimini tamamen koparacak radikal bir karar alacaksın, ya da böyle duyguların sömürüle sömürüle devam etcek, taa ki o birine aşık olana kadar..:ssz:

sana şunu söyleyeyim, yaşamış bir insan olarak, bir gün pat diye çöpe atacak seni. o gün geldiğinde bu yaşadığın acının bin mislini yaşayacaksın. bunu yazmaktan nefret ediyorum ama ayrıldıktan sonra tıpkı sizin gibi 2 sene biz de kopamadık - daha doğrusu ben öyle sanmışım- aklına estikçe aradı. o her aradığında ben ümitlendim dönecek dedim. bensiz olamıyor dedim. ama ne oldu? hiç ummadığım bir anda hayatımda biri var seni sevmiyorum artık dedi bana. söyleyişinden tavrından beni tamamen gözden çıkardığını anladım.. yarabbim nasıl desem, nefes alamadım.. ulan şerefsiz daha bir ay öncesine kadar arıyordun. bir ayda mı bitti sevgin? neyse..olan bana oldu anlatabiliyor muyum? herkes bir kere ayrılır sevdiğinden, ben yüzlerce kere ayrıldım. o yüzden bak hala düzelemedim..şuanda senin yaşadığın da bu. 6 yıl dile kolay. yazık değil mi? bu adam senin sevgine güveniyor, sıkıldıkça darlandıkça arıyor seni..o sevgi ona iyi geliyor çünkü.. ama sen her defasında daha kötü oluyorsun, olacaksın..

ben şunu öğrendim, bir adam bir kadını gerçekten istiyorsa onu alır. bitti. nokta. bunun ötesi yok. yok şunu imzala, yok yapamıyorum yok kopamıyorum bilmem ne bunlar hikaye...ya iletişimini tamamen koparacak radikal bir karar alacaksın, ya da böyle duyguların sömürüle sömürüle devam etcek, taa ki o birine aşık olana kadar..:ssz:

Yaşadıkların çok zormuş :(
Dediğin gibi sevgime çok güveniyor. Beni burada bulacağından o kadar emin ki. Ama ona artık istediğini vermeyeceğim. O kadar kolay değil artık.

Bahanelerden ve bu oyunlardan bıktım artık. Dayanamıyorum. Bu yüzden sonuna kadar savaşmaya kararlıyım. Kendimle de onunla.

Yaşadıkların çok zormuş :(
Dediğin gibi sevgime çok güveniyor. Beni burada bulacağından o kadar emin ki. Ama ona artık istediğini vermeyeceğim. O kadar kolay değil artık.

Bahanelerden ve bu oyunlardan bıktım artık. Dayanamıyorum. Bu yüzden sonuna kadar savaşmaya kararlıyım. Kendimle de onunla.

umarım bunu yapacak gücü ve cesareti gösterirsin.. geç olmadan..

canımm sen hala burdamısın ben eski çıktığım çocuktan ayrılma kararını bir gecede aldım radikal oldum hattım kırdım tüm iletişim yollarını kapatım ohh o kadar rahatladım ki anlatam :52: 7-8 ay kafmı dinledim sonra karşıma aşkım çıktı onunla yola devam ettim aah ahh 3 yılımı o salağa niye heba ettim diye az kendime kızmıyorda değilim ama olsun iyi bir tecrübe oldu insan acı çektiği zaman asıl o zaman güçleniyormuş farkında değiliz aslında çalışıyor musun bilmiyorum ama bu dk sonra kendine yep yeni bir hayat kur o adam salla gitsin seni sevmiyorrr aç gözünü seni sevene ver kalbini :54:

Inanin bu ilişki siz de sadece saplantı haline gelmiş kendinizi duygularinizi bu kadar yerlere sermeyin bi bayan olarak güçlü kendinden emin tavır sergileyip onu şaşırtın..

Back