- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
Evet sevdim. Bana demişti sen çok güzl seviyorsun diye.
O bencil. Hep derim yüzüne de. Ben de bencil olmayı çok isterim.
Sevgisine ihtiyacım var gibi dilendim hep. Ruhum açtı sevgisine. Ama o bazen vergi o sevgiyi sonra geri çekti.
Burdaki herkesn dediği gibi egosunu tatmin etmem için hep geldi. Yine gelecek. Çünkü kimseyi sevemez o. Çünkü kimse ben gibi çekmez onu, ben gibi sevemez. Öyle bi durumu yok. Ama bu sefer ben onun değil o benim egomu tatmin edecek inş. Yıllardır yaraladığı özgüvenim, hayallerim, umutlarım, gençliğim. Bunun bir bedeli olmalı. Ben göreyim yada görmeyeyim Rabbim yanına bırakmaz. Büyüktür.
Doğrusu tabi ki bu yaptığım. Ama yıllar geçtikçe hem biraz daha zorlaştı ondan kopmam, hem de biraz daha kolaylaştı.
Karışık..
Ama belki de bazı şeyleri anlayarak çözerek ve burda sizlerin sayesinde kendime itiraf ederek çözmeye başladım...
Saol canım güzel yorumların için. O kadar rahatlıyorum ki
Çook çookk teşekkür ederim yorumların için. Çok tatısın.
Evet doğru söylüyorsun, ben yapıcı olmaya çalıştıkça o yıktı.
Ayrılıp barışmalar yalama olmuş artık bizde zamanı geldi ayrılalım. Hadi özledim barışalım.
Benim sınavım da buymuş demek ki. Böyle birini sevmek sabrımın emeğimin hayatımın en güzel yıllarının bi hiç uğruna eriyip gitmesi.
Aslında biri var. Bi ara tanışmıştım. Ama yapamamıştım. Bugün onunla mesajlaştım. Anlamış az çok neler yaşadığımı.
Bana senin güvenini zedelemişler. Haketmeyen insanlara fazla değer verip karşılık alamayınca insanlara ve kendine güvenin azalmış. Aynı şeyleri ben de yaşadım en iyi ben anlarım seni. Sana naçizane tavsiyem kimse için ve hiçbirşey için yas tutma canını sıkmaya değmez. Üzülen üzüldüğü ile kalıyor. Herkes hayatını yaşıyor. Gamsız ol demiyrum ama ciğeri beş para etmez insanlar için de kendi tatlı canını sıkmaya değmez.gemileri yak. düşünmeyi bırak arkana dönüp bakma bile. Herşey inanlar için ama büyütüp hayata insanlara küsme. Hergün insan yeni birşeyler öğreniyor. Gelecek geçmişten daha faydalı en azından değiştirebiliriz.
Ben hiçbirşey söylemen bu konuşmayı yaptı. Geçmişe dair sadece bir kere nişanlanıp ayrıldığımı söylemiştim. O kadar etkilendim ki. Ne kadar güzel yürekli insanlar varmış. Onu sevmeyi çok istiyorum. Umarım o gücü bulurum kendimde. Belki erken. Ama tek başıma çıkamadım işin içinden. Belki bi elimi tutup çıkaran olur diye Şimdi ona adım atmaya korkuyorum mesela. Yine kararsızlık yaşarsam da vazgeçersem diye. :44::44::44::44:
İnsanları üzüp onun gibi bencil olmayı istemiyorum :44:
tesekkur ederım canım sende cok tatlısın arkadasın cok guzel konusmus evet gamsız olma ama kımseyede aman deme yanı bende herseyı cok kafaya takan bır kıslıge sahıbım karsımdakı ınsana az bıraz haksızlıkettıgımı dusunsem gunlerce kendımı yer bıtırırım ama bazı ınsanlar cok gamsız karsısında olsen bıtsen kolunu kıpırdatmayan ınsanlar var.
zamanla bende ıcımdekı duygulara karsı katılastım allaha cok sukur guzel bır evlılıgım var sadece ask hayatı degıl cevreme karsıda umarsız olmaya calısıyorum cunku hassas oldugumu bılen goren hısseden ınanlar hep uzerıme geldı bır sekılde duygularımdan faydalanmaya calstılar dedım kac kere kımseye ızın vermem benı ıncıltmesıne aıle vs . kım olursa olsun yok yınede ıcımdekı sey benı durtukledi sonucta merhamet vıjdan sahıbı bır ınsanım kımseyı uzmek ıstemem ama karsımdakı ınsan sırf kendı egosu cıkarları ıcın benı ıncıtecekse bende onu ıncıtmekten yuksunmem ve bunu defalarca bıle bıle yapıyorsa o ınsanla ısım olmaz.
Bu adamda boyle bırı bellıkı anlık yasıyor gelecegı dusunmeden ama cıkar bırgun bır yerden kımsenın ahı kımsede kalmaz bırgun karsına bırı cıkar sever sana yasattıgını o sahısta ona yasatır ılahı adelet dıye bırsey var ALLAHın katında sen hıc canını sıkma burda olmazsa otede