Görümcem gelinliğime karışıyor sanırım!!!

Arkadaşım gelinlik nişan elbisesi seçmeye kaynana ve görümcesi ile gitti. Hala pişmanlık yaşar başka bir şeyler seçebilirdim diye. Hic aklıma yatmayan bir şey niye o ikisine fikir sorulur o ikisi ile bakmaya gidilir.

Merhaba hanımlar bir konu hakkında sizden fikir almak istiyorum lütfen eleştirmeden yorum yapar mısınız rica etsem :) Şuan nişanlıyım 6 ay solugrk şuandan itibaren gelinlik bakmaya başladım istediğim modeller daha çok Helen tarzı yani prenses model sevemiyorum pek neyse denedim hem gelinlik hem de kınalık fotoğraf çektim beğendiklerim de oldu.. Akşam eve geldim fikir paylaşmak amacıyla görümceme de attım hani uzak olduğumuz için onların da bakmasını istedim sonra görümcem aradı konuştuk dedi ben pek beğenemedim daha güzelleri olabilir falan sonrasında dedi gel buraya bizim yanımızda bak sonra dedi dolap var gardrops var dedi ordan da bakabilirsin direk satın alabilirsin vs ondan sonra denediğim gelinlik kınalık fiyatlarını sordu ki muhtemelen yüksek geldi sonrasında onları söyledi yani iyi bir şey mi öneriyor yoksa altından başka bir şey mi aramalıyım bilmiyorum sanki bana alttan alttan bakma etme diyor konuşması bana onu anımsattı bilemiyorum ben mi yanlışım.. Kapatırken de dedi senin için bakacağım dolaptan gardropstan beğendiğin modelleri bana söylemen yeterli dedi bende dedim ki öncelikle burada bakacağım edeceğim beğendiğim model olursa alacağım eğer ki bulamazsam oraya gelip bakacağım..
Bu şekilde yani teşekkür ederim sonuna kadar okuduğunuz için
Başta görümcenize sorarak hata etmişssiniz.Ne gerek var sormaya.Şimdi böyle şeylere başlarsanız bundan sonra her yaptığınız şeyde aa bana niye sormadın der.Alıştırmayın kesinlikle.bu saaten sonra gelinlik bakıp beğenseniz bile daha bakıyorum Felan diyin kendiniz karar verin. Ki Kardeşiniz yakın kuzeniniz arkadaşınız varsa ınlardan yardım almanızı öneririm.onlar sizin zevkinizi daha iyi bilir

Evlenırken kımseye hıc bısey sormamıstım. Atmamıstım, surprız olsun demıstım. Esım harıc . Hata sızde :) sormayınnn, paşa gonlunuz ne ıstıyorsa onu gıyın. Yıllar sonra fotoğraflarınıza bakıp uzulmeyın

Başta görümcenize sorarak hata etmişssiniz.Ne gerek var sormaya.Şimdi böyle şeylere başlarsanız bundan sonra her yaptığınız şeyde aa bana niye sormadın der.Alıştırmayın kesinlikle.bu saaten sonra gelinlik bakıp beğenseniz bile daha bakıyorum Felan diyin kendiniz karar verin. Ki Kardeşiniz yakın kuzeniniz arkadaşınız varsa ınlardan yardım almanızı öneririm.onlar sizin zevkinizi daha iyi bilir
Teşekkür ederim çok haklısınız benim hatam gerçekten

Gelinlik konusu çok hassas ikinci el falan olmasi önemli değil önemli olan hayalindeki gibi bir gelinlik olması yıllar sonra fotoğraflara bakınca bile iyiki bunu secmisin ne güzeldi demelisiniz o yüzden kendiniz karar verin🤍

Beğendiğiniz gelinlik ne kadardı acaba merak ettim? Ben de gelinlik bakıyorum ve herkes her baktığıma çok pahalı diyor ama piyasa böyle.
Net fiyat söylemiyorlar ama aşağı yukarı 20 25 civarı bende hem gelinlik hemde kınalık aynı yerde almayı düşünüyorum ve uyguna da gelir o şekilde siz ne kadar duydunuz acaba

Dolapta sıfır gelinlikler de oluyor görümceniz direkt ikinci el olanları mı kastetti
Tapu işini naptınız bu arada

Bak sen işte neden soruyorsun bir başkasına,hele ki görümceye?İşte böyle oluyor dediği herhangi bir şeyin altında bir şey aranıyor ya da o da madem sordu ben de bir huzursuz edeyim şunu der gibi konuşuyor.Yani ay harikasın,prensessin,sana ne giysem yakışır,iyi ki sen🙏dönütlerini beklersek,çok bekleriz.Sormayacaksin kimseye, bunu beğendim diyip aldiracaksin.

Merhaba hanımlar bir konu hakkında sizden fikir almak istiyorum lütfen eleştirmeden yorum yapar mısınız rica etsem :) Şuan nişanlıyım 6 ay solugrk şuandan itibaren gelinlik bakmaya başladım istediğim modeller daha çok Helen tarzı yani prenses model sevemiyorum pek neyse denedim hem gelinlik hem de kınalık fotoğraf çektim beğendiklerim de oldu.. Akşam eve geldim fikir paylaşmak amacıyla görümceme de attım hani uzak olduğumuz için onların da bakmasını istedim sonra görümcem aradı konuştuk dedi ben pek beğenemedim daha güzelleri olabilir falan sonrasında dedi gel buraya bizim yanımızda bak sonra dedi dolap var gardrops var dedi ordan da bakabilirsin direk satın alabilirsin vs ondan sonra denediğim gelinlik kınalık fiyatlarını sordu ki muhtemelen yüksek geldi sonrasında onları söyledi yani iyi bir şey mi öneriyor yoksa altından başka bir şey mi aramalıyım bilmiyorum sanki bana alttan alttan bakma etme diyor konuşması bana onu anımsattı bilemiyorum ben mi yanlışım.. Kapatırken de dedi senin için bakacağım dolaptan gardropstan beğendiğin modelleri bana söylemen yeterli dedi bende dedim ki öncelikle burada bakacağım edeceğim beğendiğim model olursa alacağım eğer ki bulamazsam oraya gelip bakacağım..
Benim annem aklıma geldi 😑
Benim annemde gengemin gelinliğine karıştı açık diye izin vermedi hatta bunu giyersen düğün olmaz tek gidersin düğün salonuna dedi
kadın açık elbisenin içine badi giydi iğrenç duruyordu ama sırf inat yaptı giydi
Annem suçlu burda

Açıkçası görümcene hiç sorma açıkçası çoğu kıskanıyor istediğin ve içinde mutlu olduğun bir gelinliği giy

E siz fikrini sormuşsunuz, kadın da söylemiş.

Dolap, gardrops vs iyi niyetle söylemiş de olabilir, belki aklınıza gelmez ya da ekstra bir fikir olur diye. Ben de bana elbise soran arkadaşıma "dolapta da güzel şeyler oluyor, oraya da bak" demiştim.

Sormadığınız halde yorum yapsa ayrı ama kadına siz fotoğraf atıp sormuşsunuz en başta. İkinci el diye tutturmuyorsa onda da sorun yok bence.

Niye fikrini soruyorsunuz ki?
Ben mesela sormadığım halde, göstermediğim halde görümcem bana sormuştu “seçtin mi, beğendin mi?” gibi gibi. Gönderdiğimde ise “çok sade” demişti. “Evet ben böyle beğeniyorum” dedim kapadım konuyu. Genel olarak birisi bir şeye benden farklı yorumda bulunduğunda “hımm evet öyle de güzel ama ben böyle seviyorum, böyle yapacağım” diyerek geçiştiriyorum. Çok takılmayın bu arada görümce onu mu demek istedi bunu mu ima etti vs. Siz herhangi bir konuda fikir almayın gerçek bir samimiyet oluşmadıkça.

Başlık parası isterim, vermezseniz de bütün masraf sizden ben kuruş harcamam diyen anne uygulamadan gelinliği kabul eder mi? Neptunex sizin her şeyiniz sorunlu, her konunuz problem dert üstüne. Acaba evren size, mesleğini yap acele etme önce ayaklarının üstünde dur, paranı kazan, birikim yap ve sonra evlen diyor olabilir mi? Türkiye'nin iki ucunda yaşıyorsunuz, bir arada bile değilsiniz, adetleriniz gelenek görenek kültürünüz farklı. Aile işi ve aile dibinde hayat için bu kadar acele etmeyin diyeceğim ama siz kafaya koymuşsunuz.

Görümceniz gelinliği nereden alacağınıza ne hakla karışıyor. 2.elde alınabilir yanlış anlaşılmasın ama siz özellikle bunu talep etmediyseniz size bu yönde tavsiye vermesi saçma. Yerinizde olsam fikir sormazdım bile ki siz iyi niyetle sormuşsunuz.
İstediğiniz ,beğendiğiniz gelinliği seçin,kimseye fikrini sormayın.
Görümceniz kendine kendi istediği yerden,kendi beğendiği gelinliği alsın,sizinki ile işi yok.

İlk başta görümceye kızacaktım ama hatırladım seni. Nikah öncesi alınacak tapuya kendi adını yazdırmaya çalışan konu sahibisin. Valla anne kız az değilsiniz yani :-)
Sen dua et benim gibi bir görümcen yok. Değil sıfır ya da ikinci el gelinliği, anne babamla konuşup aliexpress'ten beyaz elbise bile aldırmazdım sana.

İlk başta görümceye kızacaktım ama hatırladım seni. Nikah öncesi alınacak tapuya kendi adını yazdırmaya çalışan konu sahibisin. Valla anne kız az değilsiniz yani :-)
Sen dua et benim gibi bir görümcen yok. Değil sıfır ya da ikinci el gelinliği, anne babamla konuşup aliexpress'ten beyaz elbise bile aldırmazdım sana.
Konu gözüktüğünden derin yani hayır bir de kendi sormuş zaten fikir başta fikir verdi diye niye gerilmiş anlamamıştım ben şahsen :-)

Konu gözüktüğünden derin yani hayır bir de kendi sormuş zaten fikir başta fikir verdi diye niye gerilmiş anlamamıştım ben şahsen :-)

Başlığa bakınca herhalde kızcağızın beğendiği her gelinliğe kulp buldu, onu giyemezsin bunu giyemezsin diyen bir görümce sandım. Doğa'nın gelinliğini açık bulup laf eden Nursema geldi aklıma. Kaldı ki görümcenin kendi de ikinci el giymiş, kendine sıfır, pahalı tasarım marka alıp geline ikinci el al dememiş. Millet de görümce deyince hemen tırnaklarını çıkarıyor valla:KK73:

Beğenmemesi neysede dolaptan gardropstan alalım ne alaka?
siz ikinci el istiyormusunuz bakalım?
Düğünlerde aşıri masrafa bende karşıyım ancak gelinlik evlenecek kişinin karae vereceği bir şey.
Onun masrafından kaçacak aileyide eşide şöyle bir sorgularim ama siz sorgulamayın.
Sonra enişte beye gidip hakkınız olmayan evin tapusunu üzerinize istiyorsunuz 🫣

Beğendiğiniz gelinlik ne kadardı acaba merak ettim? Ben de gelinlik bakıyorum ve herkes her baktığıma çok pahalı diyor ama piyasa böyle.
Net fiyat söylemiyorlar ama aşağı yukarı 20 25civarı bende hem gelinlik hemde kınalık aynı yerde almayı düşünüyorum ve uyguna da gelir o şekilde siz ne kadar duydunuz acaba
Dolapta sıfır gelinlikler de oluyor görümceniz direkt ikinci el olanları mı kastetti
Tapu işini naptınız bu arada
Evet evet direk onları söyledi bende bişey demedim.. Tapu işi de duruyor bişey yok

👌

Back
X