- 10 Nisan 2014
- 1.090
- 276
- 113
Evet. Çünkü hep döndü. Tamam.
Kararlıyım artık..
Sizlerin sayesinde.
Artık dönmeyeceğim, affetmeyeceğim..
Acımı yaşicam.. Hafızamdan ve kaldimden hiç izi kalmayana dek uzak durcam ondan.
Ondan sonra belki severim yine birini..
acımı bile kurban ederim ben böle insanlara. ne acısı yahu dışarısı erkek kaynıyor belki değil emn ol bulursun daha iyisini saplantılı olma. senin çok sevdiğin değilde seni çok seven birisini bul
Ben sevmesem katlanamam ki :) Sinir olurum hemen
ben sana sevme demedimki :)) o daha çok sevsin dedim
iyi dedinn. :) Ya ben seveyim de benim kadar sevse de yeter.. Azla yetinen bi insanım ben gördüğünüz gibi :)
FarkındayımO kadar farkındayım ki ben sadece sevdiğim ve beni seven bi insanla mutlu olmak ve hayalimi gerçekleştirip anne olmak istiyorum.
Onun için burdayım onun için çırpınıyorum çabalıyorum.. Bi çıkış yolu arıyorum..
senin sorununda bu işte fazla vericicsin azla yetiniyorsunbak kendin buldun sorununu
ben sana sevme demedimki :)) o daha çok sevsin dedim
Kesinlikle katılıyorum.Benim de prensibim bu.Yoksa kadın milleti kendini mahvediyor.
Maalesef bu konularda kendimize yaptığımız en kötü şey bu gibi adamları ve yaşadığımız sevgiyi saplantı haline getirmemiz..Onun bu şımarıklığı ne yazık ki senden kaynaklanıyor. Senin tarafından erdem görünen davranışlar adamda alışkanlık ve kolaylığa dönüşüyor. Elini her uzattığında yanındasın o bunu maalesef cepte görüyor. Ya denedim olmadı de kes irtibatı ya da bu gidişe bir son ver..
Evet. Kendim kendime yapıyorum. Herkes derdi de umursamadım Ama şimdi daha iyi görebiliyorum.
Ama anladım artık. Ben onu ön plana koydukça, değer verdikçe hiç oluyormuşum. Nişanlıyken yaptığım kaprislerin haddi hesabı yoktu. Benim dediklerim olacak diye diretiyordum. Kıymetliydim. Tabi bi yere kadar. Ama son zamanlarda onu el üstünde tuttum. Gel dedi geldim git dedi dedim.
En sn bana ben seni unutamam demişti. Sen başkasıyla ben başkasıyla mı olucaz demişti.
Unutamaz tabi. Kimse benim yaptığımı yapmaz. Peki o ne yaptı diye soruyorum. Benim yaptığımın yanında bi hiç.
Şimdi silkelenme zamanın. Geç oldu belki ama umarm daha da geç olmadan başarırım
inşallah kurtulursun bu girdaptan..inşallah bir gün gönlüne başka bir cemre düşer yaşadığın ne varsa geride bıraktırır, unutturur.. yaşadığını, hissettiğini, keyifsizliğini çok iyi anlıyorum..Ne diyim arkadaşım silkelenmedikten sonra hiç bir şey yapılmıyor.. dilerim, gücünü toparlarsın bir an önce mutluluğun için bir adım atarsın..
bu durumunuz bana o kadar tanıdık geldiki..bende aynen sizin gibi 7-8 sene çocuk oyununa dönen bi ilişki yaşamıştım. 3 ay ayrı 10 gün barışık, sürekli kıskançlık kavgaları,güvensizlik.. ama sorsan hepsinin sebebi çok sevmek. ne gelmesini bildi ne gitmesini. bana herkes bunun bi sonu olmadığını anlattı. kızdım. körmüşüm meğer,hepsi geçiyomuş. o asla yapamam unutamam dediğin şeylere alışıp, aklına geldiğinde sadece gülüüp geçiyomuşsun. çok kızdım kendime bu kadar sürünceme yaşadığım için. olmuyo çünkü.. inanın bana tamamen attıktan sonra öyle bi düzene girecekki hayatınız, dünya varmış diyeceksiniz. eğer kafanızda bitirdiyseniz kalbinizi gönlünüzüde kontrol altına alabilirsiniz. çünkü o kalp sizin. Allah yardımcınız olsn.. canınız çok acıyacak çünkü bu süreçte, ama sonunda mutlu olacaksınz inşallah..
Böyle duydukça umut doluyo içime. Maşallah ne güzel olmuş hayatınız.
Evet zor bir süreç. Amin. Rabbim bana güç versin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rabbe şükür 1 buçuk senedir güzel bi ilişkim var. diyorum ki ben gerçek sevgiyi yaşamamışım. acı çekmekten,ne yaparım ne ederim demekten sevmenin sevilmenin nasıl bi duygu olduğunu unutmuşum.. yapma sende bunu kendine. inşallahhh Rabbim yolunu açık eder ve içine yaşama sevinci verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?