Dediğim gibi yaparsan kimse bisey anlamaz merak etme sonuçta kanlı çarşafı kaynanan sandığına koymayacakBu sekil oluyo kuruyunca rengi
Tamam saolunDediğim gibi yaparsan kimse bisey anlamaz merak etme sonuçta kanlı çarşafı kaynanan sandığına koymayacak
Eline vermiyeceksin heralde dimi al göster sonra hemen yoketTamam saolun
Bak ne digecem benim iki kuzeniminde kizligi akmamis cok aglamis o gece ertesi gun akmis öle deyin sizde hatta bi kac kisi de okumustum kizliklari yirtilmamis fln ne biliyim uzuldumde halinize cok kotu bi durum ve kizliga karisan bi kaynana bilmiyorum hayatinizi komple yonetir ya kotu durum .s
Nerde okudunŞimdi bu kv hayatında kaç kere bu kanı görmüş ola bilir, doktorsa o ayrıo kadarda detaycı olamaz yani. Bi kaç yerde duymuşdum, erkek karısını korumak için biyerini kesmişti.
Alirmi eline bilmiyorumEline vermiyeceksin heralde dimi al göster sonra hemen yoket
Renk dgstirdi icin korkuyoruzNisanliniz ailesinin adetini nasıl oluyorda bilmiyor ilginç? Madem iliskiniz oldu o düşünsün sen degil bile bile yapmış çünkü. Ayrıca bu konuyu bin defa açtınız insanlardan farklı olarak ne duymayi bekliyorsunuz? Kan kandır ordan mavi akacak değil ya nerden anlasınlar allah askina oturup düşünün ya biraz
Canim anlamamak icin direniyorsun sen bak yapma etmeRenk dgstirdi icin korkuyoruz
Şey yapsanız ya merak ettim olacak mi acaba. Kanı çarşafa akıtın sonrasında 1 2 damla limon sıkın rengi açılacak muhtemelen kuruduktan sonra dönüşmezse bence o şekilde yapın. Ya da kanın içine 1 2 damla sıkın sonra çarşafa dökün. Ay deney gibi çok merak ettim sonucunu şimdiRenk dgstirdi icin korkuyoruz
Kan aynı tan kızlık kanını ne sanıyorsun.Kizlik kanida kuruyunca kahve rengimi oluyo bunu ogrenmeye calisiuorum sonra anlarlar yoksa
Anlasilir kuzum. Daha onceki gelinlere de bakmis bu kadar bunu onemsiyorsa net biliyordur. Sonucta kendisinden de gelmistir zamninda.Biliyorum az gldini sadece kan kahverengi oldugu icin anlsilir diye korkuyoruz
Mantıklı. Çarşafı evin duvarına asacaklar mı?Arkadaslar 2 gun sonra evlenicem nisanlimla iliskiye girdim fakat ailesi kanli carsaf gormek istiyo biyerimizi kesip carsafa akitmayi dusunuyoruz anlasilirmi ama birde kan kuruyunca kahverengimsi oluyo
Evladım 1 ay sonra okullar açılıyor. Burada zaman öldürme dersine çalışKizlik kanida kuruyunca kahve rengimi oluyo bunu ogrenmeye calisiuorum sonra anlarlar yoksa
Arkadaşta idrak problemi var, bence çabanız beyhude.Canim anlamamak icin direniyorsun sen bak yapma etmevajinanin kendine ait dolasim sistemi yok parmagindan akan neyse ordan akanda o. Kan kuruyunca renk degistirir normal olarak yani anlamazlar