Menopoz Kizlik kani

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Şimdi bu kv hayatında kaç kere bu kanı görmüş ola bilir, doktorsa o ayrı o kadarda detaycı olamaz yani. Bi kaç yerde duymuşdum, erkek karısını korumak için biyerini kesmişti.

Bak ne digecem benim iki kuzeniminde kizligi akmamis cok aglamis o gece ertesi gun akmis öle deyin sizde hatta bi kac kisi de okumustum kizliklari yirtilmamis fln ne biliyim uzuldumde halinize cok kotu bi durum ve kizliga karisan bi kaynana bilmiyorum hayatinizi komple yonetir ya kotu durum .s

Şimdi bu kv hayatında kaç kere bu kanı görmüş ola bilir, doktorsa o ayrı o kadarda detaycı olamaz yani. Bi kaç yerde duymuşdum, erkek karısını korumak için biyerini kesmişti.
Nerde okudun

Nisanliniz ailesinin adetini nasıl oluyorda bilmiyor ilginç? Madem iliskiniz oldu o düşünsün sen degil bile bile yapmış çünkü. Ayrıca bu konuyu bin defa açtınız insanlardan farklı olarak ne duymayi bekliyorsunuz? Kan kandır ordan mavi akacak değil ya nerden anlasınlar allah askina oturup düşünün ya biraz

Renk dgstirdi icin korkuyoruz

Renk dgstirdi icin korkuyoruz
Şey yapsanız ya merak ettim olacak mi acaba. Kanı çarşafa akıtın sonrasında 1 2 damla limon sıkın rengi açılacak muhtemelen kuruduktan sonra dönüşmezse bence o şekilde yapın. Ya da kanın içine 1 2 damla sıkın sonra çarşafa dökün. Ay deney gibi çok merak ettim sonucunu şimdi

e yapmasaydınız böyle bişey madem kendinizi bu çağ dışı durum altına sokucaktınız, nişanlın da adam olsun biraz.sen de yol yakınken dön diycem de sen de onlar gibisin zaten.kes elini akıt laboratuvarda test yapıcak halleri yok

Ama bence de her kan renk değiştirir kızlık kanı da değiştirir gibime geliyor. Ya o an vereceksiniz ya da riskleri göze alacaksınız.

Biliyorum az gldini sadece kan kahverengi oldugu icin anlsilir diye korkuyoruz
Anlasilir kuzum. Daha onceki gelinlere de bakmis bu kadar bunu onemsiyorsa net biliyordur. Sonucta kendisinden de gelmistir zamninda.
Kizlik kani koyu bi renkgelmez.
Geldigi renkte kurur oyle kahverengi falan olmaz yogun degildir cunku

Eee madem böyle bir ritüel var neden düğüne 2 gün kala böyle bir işe kalkışıyorsunuz?

Canim anlamamak icin direniyorsun sen bak yapma etme vajinanin kendine ait dolasim sistemi yok parmagindan akan neyse ordan akanda o. Kan kuruyunca renk degistirir normal olarak yani anlamazlar
Arkadaşta idrak problemi var, bence çabanız beyhude.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…