İşte biz bunu kızımıza anlatamadıkYa gülmeden edemedim lütfen yapmayın kızlık kanı denen şeyde normal kanımız,zardaki kılcal damarın zedelenmesiyle oluşan bir kanama tıpkı parmağınızı kestiğinizde akan gibi tüm kanlar aynı yanio sebeple sabaha kahverengi olması kız olmadığınız anlamına gelmez
İşte biz bunu kızımıza anlatamadıkO kadar diretti ki resmen göstermem lazım diye
Bir yerini kesme onun yerine küçük kan torbaları satılıyor al yatağa sür
YADA tavuk falan kes kanını sür
Onmli dgl cnmPardon ya size cevapla yapmışım yanlışlıkla konu sahibine yazacaktım afedersiniz
bence dürüst olun. emin olun kaybedeceğiniz hiç bir şey yok hatta kazanırsınız. ömrünüz boyunca yalan söylemekten kurtulursunuz ve herkeste sizi kabul edecek. bence kesinlikle dürüst olursanız hayatınızın sonuna kadar sizi rahat bırakacaklardır.Ztn gtcez sabah biz gtmeden kaynanam gelcek
Kızda postayı koy kelimesini kabul etmiyor o yüzden hiç sinirlenmeyin boşuna. Biz engel olmasak kim sonlandıracak bu saçma adetleri acabaBu iğrenç ve varoş şeyi buraya yazmasanız keşke bu nedir böyle ya! Sinirlenmim diyorum ya sabır ya! Bu ülkede onlarca kadın bu saçma sapan gelenekler yüzünden öldürülüyor! Terbiyesiz kadın utanmaz oğlunun yatak odasına giriyor şimdi bir şey derdim de terbiyem müsait değil ya sabır ya!
Herkes hak ettiği değeri ve muameleyi görür! Dicem artık gerçekten rezalet ya gelmiş buraya yazıyor bi de . Gerçekten sinirlendim. Ne münasebet çok merak ediyorsa annesi oğluna sorsun tobe est! Insanı çıldırtir bu derecedeki cehaletKızda postayı koy kelimesini kabul etmiyor o yüzden hiç sinirlenmeyin boşuna. Biz engel olmasak kim sonlandıracak bu saçma adetleri acabaKız tüm önerilere kapalı sadece kanın rengini öğrenmeye çalışıyor
Hiç sinirlenmeyin bende başta çok sinirlendim ama baktım arkadaş tüm çözüm önerilerini geri çeviriyor gülüyorum artıkHerkes hak ettiği değeri ve muameleyi görür! Dicem artık gerçekten rezalet ya gelmiş buraya yazıyor bi de . Gerçekten sinirlendim. Ne münasebet çok merak ediyorsa annesi oğluna sorsun tobe est! Insanı çıldırtir bu derecedeki cehalet
Var mı böyle şeyler ya halaArkadaslar 2 gun sonra evlenicem nisanlimla iliskiye girdim fakat ailesi kanli carsaf gormek istiyo biyerimizi kesip carsafa akitmayi dusunuyoruz anlasilirmi ama birde kan kuruyunca kahverengimsi oluyo
Yaşamasına kızmıyorum bunu burdan hiç utanmadan ve garipsenecek bir şey gibi görmeden ısrarla yazmasına kızıyorum.Hiç sinirlenmeyin bende başta çok sinirlendim ama baktım arkadaş tüm çözüm önerilerini geri çeviriyor gülüyorum artık
Kabul etmiyor hiçbir şeyi bu yüzden fake olduğunu düşünüyorum şahsen.Yaşamasına kızmıyorum bunu burdan hiç utanmadan ve garipsenecek bir şey gibi görmeden ısrarla yazmasına kızıyorum.