Menopoz Kizlik kani

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
İşte biz bunu kızımıza anlatamadık O kadar diretti ki resmen göstermem lazım diye

Eşin parmağını kesip akıtsın madem ailesine cevap veremiyor seni üzmesin düşündürmesin tekrar söylüyorum ki bekleyince kahverengi olması ordan gelmediği anlamına gelmez

MILLET UZAYA ÇIKIYOR 21. YY YAŞIYORUZ AKLIM ALMIYOR BU KONUYU YAHU TIP LİTERATÜRÜNDE Kızlık Zarı DIYE BIR ORGAN YOK YOK YOK.

VAJINAYI ENFEKSİYON GIBI HASTALIKLARDAN KORUYAN KILCAL DAMARLARLA KAPLI BIR ET PARÇASI. ORDA BIR PERDE YOK SANILDIGI GİBİ
VELHASILKELAM KADIN OLMAK ZOR BU ALGIDA YAŞAYAN INSANLAR ARASINDA.

KIMI INSANDA KAN BILE GELMEZ AKINTI ŞEKLİNDE SONRADAN BILE GELEBİLİR. ÖNEMLİ OLAN ERKEĞİN ADAM GIBI DAVRANIP HERKESIN AGZINI KAPAMASIDIR!

ARKASINDA DURMAYACAKSA NIYE YEDI O HALTI O ZAMAN NİŞANLIN BEY!

Sevgilim vajınama baskı yapmadan dokundu ama neredeyse bir dakika daha fazla değildir sanmıyorum neyse sonra eve geçtiğimde akıntımla biraz cok minicik bir kan vardı bu neyin habercisi? Okb hastasıyım fazlasıyla takıntılıyım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Gebelik yada kızlık yırtılması değildir değil mi? Elinde ne sperm ne başka birşey hiçbiri yoktu kendimi sıktığım için olabilir mi? Biraz kendimden vajinismustan şüpheleniyorum çünkü..

Ya biri şuraya mune ablayı etiketlesin lütfen bilmiyorum bilsem kendim yapicam bu saçma konuyu görmek istemiyorum artık zira sinir harbi yaşıyorum

Bunlar hala oluyor mu ya.
Bence yol yakınken dön. Sonrasını düşünemiyorum bu aileyle

Ztn gtcez sabah biz gtmeden kaynanam gelcek
bence dürüst olun. emin olun kaybedeceğiniz hiç bir şey yok hatta kazanırsınız. ömrünüz boyunca yalan söylemekten kurtulursunuz ve herkeste sizi kabul edecek. bence kesinlikle dürüst olursanız hayatınızın sonuna kadar sizi rahat bırakacaklardır.

Şaka falan yaptığınızı düşünmek istiyorum. Benim carsafa bile gelmedi 2 3 gün az az leke seklinde geldi. Bu sacma

Bu iğrenç ve varoş şeyi buraya yazmasanız keşke bu nedir böyle ya! Sinirlenmim diyorum ya sabır ya! Bu ülkede onlarca kadın bu saçma sapan gelenekler yüzünden öldürülüyor! Terbiyesiz kadın utanmaz oğlunun yatak odasına giriyor şimdi bir şey derdim de terbiyem müsait değil ya sabır ya!

Kızda postayı koy kelimesini kabul etmiyor o yüzden hiç sinirlenmeyin boşuna. Biz engel olmasak kim sonlandıracak bu saçma adetleri acaba Kız tüm önerilere kapalı sadece kanın rengini öğrenmeye çalışıyor

Herkes hak ettiği değeri ve muameleyi görür! Dicem artık gerçekten rezalet ya gelmiş buraya yazıyor bi de . Gerçekten sinirlendim. Ne münasebet çok merak ediyorsa annesi oğluna sorsun tobe est! Insanı çıldırtir bu derecedeki cehalet

Hiç sinirlenmeyin bende başta çok sinirlendim ama baktım arkadaş tüm çözüm önerilerini geri çeviriyor gülüyorum artık

Nişanlın seninle bir şeyler yaşarken bunları biliyordu sonuçta. Boyun eğmeyin sakın. Siz niye korkuyorsunuz çare arıyorsunuz. Boşverin nişanlınız düşünsün ne yapacağını.

Allahım 4.sayfaya kadar ancak okudum. Kahverengi mi oluyor demiş durmuşsun.

Kan bu heralde kuruyunca kahverengi olacak. Vücut farklı farklı tonlarda kan üretmiyor heralde. Hepsi kuruyunca koyulașır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…