• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Menopoz Kizlik kani

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Arkadaslar 2 gun sonra evlenicem nisanlimla iliskiye girdim fakat ailesi kanli carsaf gormek istiyo biyerimizi kesip carsafa akitmayi dusunuyoruz anlasilirmi ama birde kan kuruyunca kahverengimsi oluyo
Ay böyle cahil insanlara gelin olmak kötü olsa gerek

Onu da kabul etmiyor canım ben teklif ettim bakarlarmış. Saçmalığın bu kadarı yani oldu gece gelsin sizinle yatsınlar madem en garantisi o yani
Yok göstermeye kendi de meraklı ben onu anlıyorum. Akıl alır gibi değil hormonlarım sinir yaptı şurda şunu okuyunca. Geçiştirmek yerine çarşaf gösterme derdinde onca öneriye rağmenn🤦🏻‍♀️

Yavrum hala niye anlamiyorsun nereden akarsa alsın geceden sabaha kan kurur ve kahverengi olur şunu bir idrak et al eline çarşafı karla ikiye aç göster sonra hemen kapat kaldır utanıyorum de kapat konuyu esinde o esnada tamam gördünüz hadi hadi yapiversin tamam oldu bitti çarşafı eline alıp inceleyecek mi anlamıyorum ki

Onu da kabul etmiyor canım ben teklif ettim bakarlarmış. Saçmalığın bu kadarı yani oldu gece gelsin sizinle yatsınlar madem en garantisi o yani
Hayır yapamadık da diyebilir sonuçta bir sürü kadının mücadele ettiği vajinismus diye bir sorun da var . Demek ki öyle bir durumu olsa kocası döve döve zorla yapacak çok ilginç konu sahibi nuh diyor peygamber demiyor. Çocuğun ailesini bilmeme- tanımama ihtimali hiç yok abisi de evlenmiş onlarda da bakmışlar e madem p.pisini pantolonun içinde tutsaydı o zaman hiçbir çözümü de kabul etmiyor.

Yok göstermeye kendi de meraklı ben onu anlıyorum. Akıl alır gibi değil hormonlarım sinir yaptı şurda şunu okuyunca. Geçiştirmek yerine çarşaf gösterme derdinde onca öneriye rağmenn🤦🏻‍♀️
Aynen. Bende deli oldum ya. Böyle aptalca şeylere kendini maruz bırakacak kız kalmış olamaz. Köy yerinde bulundum o kadar hatta şu an diyarbakırdayım burada bile duymadım böyle şeyler ya. Saçmalığın bu kadarı. Yapacağı şey çok basit yani düğünde bi iki ped değiştireceğim diyerek tuvalete gidecek olacak bitecek hala bakmak istiyorlarsa açsın ağzını yumsun gözünü ya bu ne. Yine diyorum çok istiyorlarsa gelsinler gerdek odasında yatsınlar daha garanti olur gözleriyle görürler.

Yavrum hala niye anlamiyorsun nereden akarsa alsın geceden sabaha kan kurur ve kahverengi olur şunu bir idrak et al eline çarşafı karla ikiye aç göster sonra hemen kapat kaldır utanıyorum de kapat konuyu esinde o esnada tamam gördünüz hadi hadi yapiversin tamam oldu bitti çarşafı eline alıp inceleyecek mi anlamıyorum ki
Kizlik kanida kuruyunca kahve rengimi oluyo bunu ogrenmeye calisiuorum sonra anlarlar yoksa

Bu sekil oluyl rengi kuruyunca
Screenshot_20200714-171340.webp

Bu sekil oluyo kuruyunca rengi

Eklentiler

• Screenshot_20200714-171340.webp
    Screenshot_20200714-171340.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 32
Ben böyle bir şeye kesinlikle karşıyım diyemediğiniz aileye mi kendinizi ezdirmeyeceksiniz ? Ezecekler ve kocanız da asla sesini çıkarmayacak haberiniz olsun.
İnşallah yanılırım mutlu olursunuz.

Back