- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
Kendiniizi kesmeye gerek yok. Oglunuzla yattim o kanimi gordun deyinSukur o yok onlar sabah gelcklermis fakat dedigim gbi kahve rengimsi oluyo kan durunca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendiniizi kesmeye gerek yok. Oglunuzla yattim o kanimi gordun deyinSukur o yok onlar sabah gelcklermis fakat dedigim gbi kahve rengimsi oluyo kan durunca
Kızlık kanı ile normal kan aynı zaten.Arkadaslar 2 gun sonra evlenicem nisanlimla iliskiye girdim fakat ailesi kanli carsaf gormek istiyo biyerimizi kesip carsafa akitmayi dusunuyoruz anlasilirmi ama birde kan kuruyunca kahverengimsi oluyo
O kadar haklisinizki....bendekide umut işteArkadaşta idrak problemi var, bence çabanız beyhude.
Kizlik kanida kuruyunca kahve rengimi oluyo bunu ogrenmeye calisiuorum sonra anlarlar yoksa
Cook eskiden burdami baska sitedemi ne okumustum ama herkezin herseyi ayni degil yani diorumya kndi kuzenlerim soledi korkmuslar kizlik lekesi gelmeyince sonradan gelmis olabilio bole seyler .Nerde okudun
Bunu söylemeseniz iyiydi tersten anlamaya çok müsait konu sahibi kan kuruyacak diye korkuyorsa ayak seslerini duyunca kesip akıtsınlar hafif yüzlerine su çalıp nefes nefese kapıyı açabilirler taze yaptık kurumuş görme diye derler Çok saçma ve sinir bozucu bir konu ama konu sahibi o kadar kanıksamış ki ille o kan gösterilecekKizlik zari kanı farkli renk desek ne yapacan ? Vajinani kesecek degilsin dimi.???
Kan kandir
Belki kv kızlık kanı uzmanıdır Aile ortaçağ geleneklerini sürdürüyor ama çocuğun haberi yok hiç ailesinden evlenmeden seks meks yapıyor sonra da Türk filmi misali elimizi keselim kolumuzu keselim Hayır çık söyle değil mi biz ikimiz yaptık o işi kanı yabancı akıtmadı merak etmeyin de . Yalnız başına gelecekler için sağlam fragman olmuş bu anlayanae yapmasaydınız böyle bişey madem kendinizi bu çağ dışı durum altına sokucaktınız, nişanlın da adam olsun biraz.sen de yol yakınken dön diycem de sen de onlar gibisin zaten.kes elini akıt laboratuvarda test yapıcak halleri yok
verme bir zahmetAlirmi eline bilmiyorum
Evet ya, başka zaman regl olduğunu söylese ayıplarlar, ama gerdek günü kadınlı erkekli kapı bekliyorlar çarşaf kovalıyorlar.Mecbursunuz diye bisey yok Allah aşkına.... Nişanlınız sesini cikarsin biraz ya. Bir de her ilişkide kanayacak diye bir durum yok ki... bizim bir akrabaya da boyle bisey dayattilar valla iclerinden gecti. Kendi iliskisini yatak odasini nasil baskalariyla paylasmayi düşünebilir bu insanlar. Neyse sizin Allah sonunuzu hayir etsin. Kan biter baska seyler girer. Sonucta onlara karsi kendinizi mecbur hissediyorsunuz. Aaa bakin biz dun aksam yattik ohhhooo bugune kadar temizdim iste namusumun görüntüsü eee hani alkışlar. Oldu olacak fotosunu cekip sosyal medyaya falan koymakta isterler
Konu sahibi kızlık kanı kahverengiye dönüşür gayet normal. Ben abimle yengem evlendiğinde görmüştüm, yani özellikle gidip bakmadık, çamaşır sepetinde çarşafı görmüştüm kurumuştu. Gayet normal yani. Adet kanın bile iç çamaşırına geçyiğinde birkaç saate kurur ve kahveye döner. Çok normal. Kaynanan da anlamaz merak etme. İlla sabah geldiğinde yeni dökülmüş kanla verirsen o zaman anlar bir sıkıntı olduğunu ama geceden yapıp sabah eline verirsen anlamaz. Çünkü bu gece yapılır yani sabah ne alaka? Sabah uyanınca sepete atarsın veya katlar kenara koyarsın bak dersin yani.Arkadaslar 2 gun sonra evlenicem nisanlimla iliskiye girdim fakat ailesi kanli carsaf gormek istiyo biyerimizi kesip carsafa akitmayi dusunuyoruz anlasilirmi ama birde kan kuruyunca kahverengimsi oluyo
Yav ablacım, kardeşim, güzelim, akıl tutulması mı yaşıyorsun napıyorsun. Kan ilk geldiğinde kırmızı veya pempe kırmızı arası renklerde olur. İlla şakır şakır gelmesine gerek yok. Bazılarında az gelir bazılarında çok. Sen avucunun içi kadar kanatsan bir yerini sabaha yakın sürsen yeterli. Hemen de kahverengiye dönmez. Birazı kırmızımsı birazı kahverengimsi durur gayet normal. Ayrıca gerdeğe gece girilir. Sabah uyanınca da kaynana çarşafı görmeye gelir eski adetlerde böyle. Yani sabaha kadar o kan çarşafta kurur. Onların amacı kuru da olsa bir kan görmek. Sen sabah kaynanan geldiği gibi elini kanatıp yeni sürülmüş kanlı çarşaf verirsen daha çabuk anlaşılır yani. Geceden yap için rahat olsun. Sabah ver sonra ne yaparlarsa yapsınlar korkulacak birşey yok anlaşılmaz anlayamazlar.Kahverengi olsada anlasilmaz dimi cok korkuyorum gercekten biride yazmis pembe oluyo
Daha önce aynı konuyu açtı. Orada da şey diyordu '' Görümcem çarşafı uzman doktora götürecek, kızlık kanı mı değil mi baktıracak. ''. Yöntem öğrenmeye çalışan bir adet Mahmut abi işte. Ben zannetmiyorum bir kadın bu saflıkla başına bir iş gelmeden bu yaşa gelsin. Fanusa falan koyup büyütülmüş olması lazım.Canlar boşuna uğraşmayın kızımız illa ki gösterecek o kanı belli ki kendide istiyor. Hiçbir çözümü kabul etmiyor. Adetliyim de dedik ona bile bakarlar dedi. Bu yüzden hiç yormayın kendinizi. Büyük ihtimalle yarın düğünü öbür gün sorar öğreniriz ne yapmış akıtmış mı kanı kaynanası ooo benim kanlı gelinim diye yapışmış mı boynuna sarılmış mı çarşafı balkonda sergilemiş mi öğreniriz artık
Ya gülmeden edemedim lütfen yapmayın kızlık kanı denen şeyde normal kanımız,zardaki kılcal damarın zedelenmesiyle oluşan bir kanama tıpkı parmağınızı kestiğinizde akan gibi tüm kanlar aynı yanio sebeple sabaha kahverengi olması kız olmadığınız anlamına gelmezKendiniizi kesmeye gerek yok. Oglunuzla yattim o kanimi gordun deyin
Pardon ya size cevapla yapmışım yanlışlıkla konu sahibine yazacaktım afedersinizKendiniizi kesmeye gerek yok. Oglunuzla yattim o kanimi gordun deyin