Menopoz Kizlik kani

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Sevgilim vajınama baskı yapmadan dokundu ama neredeyse bir dakika daha fazla değildir sanmıyorum neyse sonra eve geçtiğimde akıntımla biraz cok minicik bir kan vardı bu neyin habercisi? Okb hastasıyım fazlasıyla takıntılıyım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Gebelik yada kızlık yırtılması değildir değil mi? Elinde ne sperm ne başka birşey hiçbiri yoktu kendimi sıktığım için olabilir mi? Biraz kendimden vajinismustan şüpheleniyorum çünkü..
Tahriş olmuşsunuzdur.

Aynı kan çıkan kan. İnsanın vicudunda 30 çeşit kan yok.

ailesinin kanlı çarşafı istediğini bile bile neden nişanlıyken böyle bir ilişki yaşadınız ?? Oğlan kendi ailesinin bu durumunu bilerek nasıl ikna etti sizi hayret yani:duduk:

Canım bn de doğuda gelinim eşim gördü annesine sadece göz kırptı güldü ertesi sabah oda anladi. Ama kuruyunca kızlık zarı rengi bildiğin normal kan gibi kahverengimsi oldu bende pembelik falan olmadi yani korkma. Olayı biraz eğlenceye çevirmişler ama haklılar da yani söylediklerinde de bu zaman O zaman değil artık. Soruna da gelince benimki kuruyunca kahverengi olmuştu aynı normal kan gibi. Hâlâ sandıkta mendil duruyor bir kenarda atmadım yani bildiğin kan kahverengi

Canım benim kimse bakmak istemedi ama o sildiğim şeyi saklıyorum hala 6 sene olmuş 😂 o kan da kahverengi olmuştu 🙄 şimdi baktım bildiğin kahverengi

X