Menopoz Kizlik kani

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Bakin gostermek zorundayiz

Kahverengi olsada anlasilmaz dimi cok korkuyorum gercekten biride yazmis pembe oluyo

kuzu kaynanan kurumuş kanı büyüteçle inceliycek hali yok heralde,
kanı gösterirsin al sana kanıt dersin sonra da ayyhhh anne epey kirlenmiş utandım ben şimdi diyerek direkt makinaya koşarsın
bunu da biz mi diyeeghhk

Yanlis anlarlar lekelerler diye korkuyo lutfen yardimci olun
Ne saçma birlikte olduk diyorsunuz yanlış anlarlarsa anlasınlar eşiniz olacak kişi doğruyu biliyor sonuçta. O size güveniyorsa gerisinin ne önemi var. Eşinizin bu adete dur demesi lazım. Size destek olarak bu rezilliği engellemesi lazım

Konu icin yardimci olun lutfen

Bir tıp hocamız geldi aklıma, HYMEN BİR KAHRAMAN DEĞİLDİR BU KADAR ANLAM YÜKLEMEYİN demişti. Espri olarak ama bazı yörelerde çok daha anlamlı anlaşılan.

Canım benim neden kendini küçük düşürüyorsun ? Eşin seni koruyup bu bizim özelimiz öyle şey olmz deyimiyecek kadar adamcksa ne diye bu hödükle evmeniyorsun ? Bugün bu konuda seni küçük düşüren yarn hçbir zaman arkanda olmaz gelir gider dert yanarsn

Ertesi gun gtcez zatende o gece olsun sabah glcem diyo
Bu sizin için çok aşağılayıcı bir durum ve eşinizde kabul ederek sizi aşağılıyor farkında değilsiniz. Kabul etmeyin benim özelim göstermek istemiyorum deyin unuttuk yıkamaya attık deyin. Çok saçma yani size böyle bir şey yapmaları. Bugün buna zorluyorlarsa ve eşiniz destek olmuyorsa emin olun ne o eşten hayır gelir ne o aileden. Yazık kendinizi ezdirmeyin daha en başından size tavsiyem. Acısını çok yaşarsınız.

Benim anlamadığım sey su madem ilişki oldu o an kan gelmedi mi o an ki kan nasıldı bakmadınız mı da gelip simdi burda soruyorsunuz??? Aynısını yapın işte...!

Carsaf olayinda mecburum gostermek zorundayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…