Bakin gostermek zorundayizBenim anlayamadığım bir konu var, o gün geldiler ve çarşaf görmek istediler, eee hani kan diye sorup açıklama mı bekleyecekler? Öyle sorduklarında eşiniz devreye girecek, yorgunuz deyip kapatacak konuyu ya da daha sert bir tavırla karşılarında duracak. Ben inatla bunu yapmamanız gerektiğini söylüyorum.
Bir yerinizi de kesseniz anlaşılır çünkü kızlık kanı kuruyunca neon pembe oluyor. Geçmiş olsun.
CiddimisinjzBir yerinizi de kesseniz anlaşılır çünkü kızlık kanı kuruyunca neon pembe oluyor. Geçmiş olsun.
Kahverengi olsada anlasilmaz dimi cok korkuyorum gercekten biride yazmis pembe oluyo
Dalga gcmeyin lutfenaa ben fıstık yeşili diye biliyordum pembe mi oluyormus ?
Kan kurursa kahverengi olur zaten. Bazı zarlar esnektir hiç kan da gelmeyebilir bazılarında 10-15 dk sonra da gelebiliyorKahverengi olsada anlasilmaz dimi cok korkuyorum gercekten biride yazmis pembe oluyo
aslında turuncu da diyebilirizBir yerinizi de kesseniz anlaşılır çünkü kızlık kanı kuruyunca neon pembe oluyor. Geçmiş olsun.
Ne saçma birlikte olduk diyorsunuz yanlış anlarlarsa anlasınlar eşiniz olacak kişi doğruyu biliyor sonuçta. O size güveniyorsa gerisinin ne önemi var. Eşinizin bu adete dur demesi lazım. Size destek olarak bu rezilliği engellemesi lazımYanlis anlarlar lekelerler diye korkuyo lutfen yardimci olun
Konu o dgil keseriz o sorun degil 5 6 dmla bisy zaten kahverengi oldugu icin korkuyoruz anlasilirsa diyeBir yerini kesme onun yerine küçük kan torbaları satılıyor al yatağa sür
YADA tavuk falan kes kanını sür
Dalga gcmeyin lutfn yaaslında turuncu da diyebiliriz
Konu icin yardimci olun lutfenNe saçma birlikte olduk diyorsunuz yanlış anlarlarsa anlasınlar eşiniz olacak kişi doğruyu biliyor sonuçta. O size güveniyorsa gerisinin ne önemi var. Eşinizin bu adete dur demesi lazım. Size destek olarak bu rezilliği engellemesi lazım
Kizlik kanidami ayni yani kahverengimi olur pembe diyolarKan kurursa kahverengi olur zaten. Bazı zarlar esnektir hiç kan da gelmeyebilir bazılarında 10-15 dk sonra da gelebiliyor
Prenses Fiona mıyız biz niye yeşil olsun? Lütfen dalga geçmeyin, şurda insanlar zor durumda agsjahsjhsaa ben fıstık yeşili diye biliyordum pembe mi oluyormus ?
Pembe değil neon pembe.Kahverengi olsada anlasilmaz dimi cok korkuyorum gercekten biride yazmis pembe oluyo
Aslında daha kolay gelmişti o şekil banaO sekil imkansiz sabah akitsak yarim saat gecer aradan yine renk dgstirir farkedilirmi
Bu sizin için çok aşağılayıcı bir durum ve eşinizde kabul ederek sizi aşağılıyor farkında değilsiniz. Kabul etmeyin benim özelim göstermek istemiyorum deyin unuttuk yıkamaya attık deyin. Çok saçma yani size böyle bir şey yapmaları. Bugün buna zorluyorlarsa ve eşiniz destek olmuyorsa emin olun ne o eşten hayır gelir ne o aileden. Yazık kendinizi ezdirmeyin daha en başından size tavsiyem. Acısını çok yaşarsınız.Ertesi gun gtcez zatende o gece olsun sabah glcem diyo
Carsaf olayinda mecburum gostermek zorundayizCanım benim neden kendini küçük düşürüyorsun ? Eşin seni koruyup bu bizim özelimiz öyle şey olmz deyimiyecek kadar adamcksa ne diye bu hödükle evmeniyorsun ? Bugün bu konuda seni küçük düşüren yarn hçbir zaman arkanda olmaz gelir gider dert yanarsn