Ertesi gun gtcez zatende o gece olsun sabah glcem diyoBalayına kaçın düğün sonrası
Valla ben de bilmiyorum ki o zaman. Normalde kızlık kanı hangi renk oluyor? Bir de siz önceden birlikte oldunuz anladığım kadarıyla eşiniz annesine söylese biz önceden birlikte olduk diye anlayış göstermezler mi? Bir de kızlık kanı da olsaydı sabah kahverengi olmayacak mıydıOnlar gelene kdr yine kurur renk dgistiriuo hmen
Elimizi falam kessek anlasilirmi ama kan renk dgstiriuoSert bir tavırla bizim ozelimuz diyebilir ama erkeklerde nerde bu cesaret
anlayisla karsilamazlar kesinlikle bilmiyorum ki ben hangi renk oluyo kuruyuncaValla ben de bilmiyorum ki o zaman. Normalde kızlık kanı hangi renk oluyor? Bir de siz önceden birlikte oldunuz anladığım kadarıyla eşiniz annesine söylese biz önceden birlikte olduk diye anlayış göstermezler mi? Bir de kızlık kanı da olsaydı sabah kahverengi olmayacak mıydı
Sacmalamayin... boyle birseye tabiki izin vermeyeceksiniz heralde. Bu sizin özeliniz. Allah akil fikir versin gerçektenArkadaslar 2 gun sonra evlenicem nisanlimla iliskiye girdim fakat ailesi kanli carsaf gormek istiyo biyerimizi kesip carsafa akitmayi dusunuyoruz anlasilirmi ama birde kan kuruyunca kahverengimsi oluyo
Diyelim ki elastik... o zaman ne yapacaklar doktora muayeneye mi goturecekler yani bizim gelin kiz mi diye? Soylenecek cokk sey var ama agzimi bozmak istemiyorum neyse...Arkadaslar 2 gun sonra evlenicem nisanlimla iliskiye girdim fakat ailesi kanli carsaf gormek istiyo biyerimizi kesip carsafa akitmayi dusunuyoruz anlasilirmi ama birde kan kuruyunca kahverengimsi oluyo
şunu okuduğum için çok üzgünüm...Arkadaslar 2 gun sonra evlenicem nisanlimla iliskiye girdim fakat ailesi kanli carsaf gormek istiyo biyerimizi kesip carsafa akitmayi dusunuyoruz anlasilirmi ama birde kan kuruyunca kahverengimsi oluyo
Öncelikle evlenmeden önce ilişkiye girmiş olmanız hakkında kendisinizi suçlamaktan, kendiniz hakkında olumsuz düşünmekten sakının. Kendi kendinize ilişkiye girmediniz, eşiniz de sizinle aynı konumda, ona bakir olduğuna dair bir test yapılıyor mu ? Eşiniz o gün geldiğinde ailesine saçma sapan fikirlerinizi hayatımıza sokmayın diyebilmeli. Bu konuda sert durmazsa emin olun her konuda onlara boyun eğmeye devam edecektir.Elimden bisy gelmiyo lutfen yardimci olun
Oda bilmiyodu boyle bi adetleri oldunu oda keselim biyerimizi surelim carsafa diyo ama kan renk dgistirdi icin korkuyoruz anlasilir diyeSeninle ilişkiye girerken bunları düşünmemiş mi? Yeni mi aklı başına gelmiş?
Canım ordan gelen kan da farklı bir kan değil ki o da renk değiştiriyor keşke böyle bir şey yapmasan ama eğer yapacaksanız anlaşılmaz korkmaElimizi falam kessek anlasilirmi ama kan renk dgstiriuo
Adetleri buymus lutfen yardim edin lutfenÖncelikle evlenmeden önce ilişkiye girmiş olmanız hakkında kendisinizi suçlamaktan, kendiniz hakkında olumsuz düşünmekten sakının. Kendi kendinize ilişkiye girmediniz, eşiniz de sizinle aynı konumda, ona bakir olduğuna dair bir test yapılıyor mu ? Eşiniz o gün geldiğinde ailesine saçma sapan fikirlerinizi hayatımıza sokmayın diyebilmeli. Bu konuda sert durmazsa emin olun her konuda onlara boyun eğmeye devam edecektir.
Kan kan dir sanki ilişkiden çıkan kan renk degistirmiyomu o esin olacak kişi yapsın bunu bide biyerlerini keşme bunun icinElimizi falam kessek anlasilirmi ama kan renk dgstiriuo
Gercektenmi ama kahverengimsi oluyo kan kuruyuncaCanım ordan gelen kan da farklı bir kan değil ki o da renk değiştiriyor keşke böyle bir şey yapmasan ama eğer yapacaksanız anlaşılmaz korkma
O yapicak zaten ama kan kahverengimsi oluyo akti gbi kirmizi durmuyo oyuzdn anlasilir diye korkuyoruz kizlil kani renk dgstiriyomuKan kan dir sanki ilişkiden çıkan kan renk degistirmiyomu o esin olacak kişi yapsın bunu bide biyerlerini keşme bunun icin
Canım kızlık kanı da renk değiştiriyor kıpkırmızı durmuyor merak etmeGercektenmi ama kahverengimsi oluyo kan kuruyunca
Adetleri buymus lutfen yardim edin lutfen
Ya ne çarşafıymış. Evlendiğiniz akşam balayına çıkın sizde tedbirinizi alıp ya da adetliyim de gitsin. Ne değişik işler bunlar böyleArkadaslar 2 gun sonra evlenicem nisanlimla iliskiye girdim fakat ailesi kanli carsaf gormek istiyo biyerimizi kesip carsafa akitmayi dusunuyoruz anlasilirmi ama birde kan kuruyunca kahverengimsi oluyo
MecburuzSacmalamayin... boyle birseye tabiki izin vermeyeceksiniz heralde. Bu sizin özeliniz. Allah akil fikir versin gerçekten
Zaten gece yapacaksın sabaha kurumuş dersin kanı görecekler bide renginimi sorgulayacaklar zaten 3 4 damla bisey kızlık kanı dediğin şey oluk oluk kan gelmemiştir heralde sendendeO yapicak zaten ama kan kahverengimsi oluyo akti gbi kirmizi durmuyo oyuzdn anlasilir diye korkuyoruz kizlil kani renk dgstiriyomu