Menopoz Kizlik kani

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Onlar gelene kdr yine kurur renk dgistiriuo hmen
Valla ben de bilmiyorum ki o zaman. Normalde kızlık kanı hangi renk oluyor? Bir de siz önceden birlikte oldunuz anladığım kadarıyla eşiniz annesine söylese biz önceden birlikte olduk diye anlayış göstermezler mi? Bir de kızlık kanı da olsaydı sabah kahverengi olmayacak mıydı

anlayisla karsilamazlar kesinlikle bilmiyorum ki ben hangi renk oluyo kuruyunca

Arkadaslar 2 gun sonra evlenicem nisanlimla iliskiye girdim fakat ailesi kanli carsaf gormek istiyo biyerimizi kesip carsafa akitmayi dusunuyoruz anlasilirmi ama birde kan kuruyunca kahverengimsi oluyo
Sacmalamayin... boyle birseye tabiki izin vermeyeceksiniz heralde. Bu sizin özeliniz. Allah akil fikir versin gerçekten

Arkadaslar 2 gun sonra evlenicem nisanlimla iliskiye girdim fakat ailesi kanli carsaf gormek istiyo biyerimizi kesip carsafa akitmayi dusunuyoruz anlasilirmi ama birde kan kuruyunca kahverengimsi oluyo
Diyelim ki elastik... o zaman ne yapacaklar doktora muayeneye mi goturecekler yani bizim gelin kiz mi diye? Soylenecek cokk sey var ama agzimi bozmak istemiyorum neyse...

Elimden bisy gelmiyo lutfen yardimci olun
Öncelikle evlenmeden önce ilişkiye girmiş olmanız hakkında kendisinizi suçlamaktan, kendiniz hakkında olumsuz düşünmekten sakının. Kendi kendinize ilişkiye girmediniz, eşiniz de sizinle aynı konumda, ona bakir olduğuna dair bir test yapılıyor mu ? Eşiniz o gün geldiğinde ailesine saçma sapan fikirlerinizi hayatımıza sokmayın diyebilmeli. Bu konuda sert durmazsa emin olun her konuda onlara boyun eğmeye devam edecektir.

Adetleri buymus lutfen yardim edin lutfen

Kan kan dir sanki ilişkiden çıkan kan renk degistirmiyomu o esin olacak kişi yapsın bunu bide biyerlerini keşme bunun icin
O yapicak zaten ama kan kahverengimsi oluyo akti gbi kirmizi durmuyo oyuzdn anlasilir diye korkuyoruz kizlil kani renk dgstiriyomu

Adetleri buymus lutfen yardim edin lutfen

Rest çekin arkadaşım, eşinize rest çekin böyle bir şey yapamam deyin. Önceden ilişkiye girmemiş olsanız dahi o sabah çarşafı göstermeyeceksiniz, ne iğrenç şeyler bunlar. Gerçekten ülkemizde hâlâ kadının adı yok, buna sebep olan kişilerin başında da bir kadının gelmesi çok fena. ( Yani kayınvalidenizin.)

Ya ne çarşafıymış. Evlendiğiniz akşam balayına çıkın sizde tedbirinizi alıp ya da adetliyim de gitsin. Ne değişik işler bunlar böyle

O yapicak zaten ama kan kahverengimsi oluyo akti gbi kirmizi durmuyo oyuzdn anlasilir diye korkuyoruz kizlil kani renk dgstiriyomu
Zaten gece yapacaksın sabaha kurumuş dersin kanı görecekler bide renginimi sorgulayacaklar zaten 3 4 damla bisey kızlık kanı dediğin şey oluk oluk kan gelmemiştir heralde sendende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…