Menopoz Kizlik kani

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Mecbursunuz diye bisey yok Allah aşkına.... Nişanlınız sesini cikarsin biraz ya. Bir de her ilişkide kanayacak diye bir durum yok ki... bizim bir akrabaya da boyle bisey dayattilar valla iclerinden gecti. Kendi iliskisini yatak odasini nasil baskalariyla paylasmayi düşünebilir bu insanlar. Neyse sizin Allah sonunuzu hayir etsin. Kan biter baska seyler girer. Sonucta onlara karsi kendinizi mecbur hissediyorsunuz. Aaa bakin biz dun aksam yattik ohhhooo bugune kadar temizdim iste namusumun görüntüsü eee hani alkışlar. Oldu olacak fotosunu cekip sosyal medyaya falan koymakta isterler

Ne desem boş siz kararlısınız bu tiyatroyu oynamaya. Benim anlamadığım bunu yapacaksınız ama kesilen kanla aynı mı değil mi diye soruyorsunuz, sizin deneyiminiz var o kanın nasıl olduğunu da biliyorsunuz? Nesini soruyorsunuz ?
Kahverengi carsaf vrdi oggun altimizda ben kani hemen sildm bugun biyerim kesildi yanliskla peceteye sldim kan durdu kahverengiye dondu oyuzdn soruyorum

Eşinin küçük düşmesine göz yumuyor ama.. Artık onun ailesi sensin konu sahibi. Kendini ezdirme.
Bana göre haklısın. Ama genel olarak bakınca Müge Anlı nın da bahsettiği gibi bazı yörelerde farklı adetler var. Her yer gelişmiş değil ki. Bazı insanlar eski adetlerinden hala vazgeçmiyor. Ya adetleri kabul edip uygulayarak evleneceksin, ya da bana göre değil böyle şeyler deyip yoluna devam edeceksin. Konu Sahibi bu adetleri bildiği halde kendi iradesine sahip olmalıydı. Şimdi kaçamak olarak evlendiği akşam balayına çıkması tedbirleri alıp tabi en mantıklısı

Mecbursunuz diye bisey yok Allah aşkına.... Nişanlınız sesini cikarsin biraz ya. Bir de her ilişkide kanayacak diye bir durum yok ki... bizim bir akrabaya da boyle bisey dayattilar valla iclerinden gecti. Kendi iliskisini yatak odasini nasil baskalariyla paylasmayi düşünebilir bu insanlar. Neyse sizin Allah sonunuzu hayir etsin. Kan biter baska seyler girer. Sonucta onlara karsi kendinizi mecbur hissediyorsunuz. Aaa bakin biz dun aksam yattik ohhhooo bugune kadar temizdim iste namusumun görüntüsü eee hani alkışlar. Oldu olacak fotosunu cekip sosyal medyaya falan koymakta isterler
Bana lutfen yardimci olun cidden caresizim

Bana göre haklısın. Ama genel olarak bakınca Müge Anlı nın da bahsettiği gibi bazı yörelerde farklı adetler var. Her yer gelişmiş değil ki. Bazı insanlar eski adetlerinden hala vazgeçmiyor. Ya adetleri kabul edip uygulayarak evleneceksin, ya da bana göre değil böyle şeyler deyip yoluna devam edeceksin. Konu Sahibi bu adetleri bildiği halde kendi iradesine sahip olmalıydı. Şimdi kaçamak olarak evlendiği akşam balayına çıkması tedbirleri alıp tabi en mantıklısı
Biz sabah gitcez balayina kayannam sabah gelck gorck snra biz gtcez

Kocanız söylesin biz daha önceden seviştik diye sonuçta başkası ile olmamış ya gene muhteşem ailenin oğlu ile olmuş. Ya da yapamadık ilk gece dersiniz odaya kilitleyip balayına yollamayacak değiller ya sonra da aaa supriz biz balayında yaptık foto atmayı unuttuk artık kusura bakmayın dersiniz .

Biz sabah gitcez balayina kayannam sabah gelck gorck snra biz gtcez
Ne görüyormuş o da ya. Ben gösteremem utanırım de. Oğluna güvenmiyor musun o görecek ya de. Ya da yapmadık başlayınca yapıcaz de gitsin. Yorgunduk balayına da gidicez diye uyuduk. Orda yapıcaz de yani. Kız o utanmadan bez istiyor sende utanma söyle

Arkadaslar 2 gun sonra evlenicem nisanlimla iliskiye girdim fakat ailesi kanli carsaf gormek istiyo biyerimizi kesip carsafa akitmayi dusunuyoruz anlasilirmi ama birde kan kuruyunca kahverengimsi oluyo
Bir yerini kesme onun yerine küçük kan torbaları satılıyor al yatağa sür
YADA tavuk falan kes kanını sür

Bir çok kişi size cevap vermiş ama siz ısrarla anlamamaktasınız. Kan kandır. Kuruyunca tabi ki kahverengi oluyor ordan gelen kan mor mu olacak kaç kere açıklamışlar hala ama kuruyunca kahverengi oluyor diyorsunuz. Bu tarz bir adeti kabul etmeniz bile saçmalık ne münasebet illa o gece olmak zorunda mı? Baştan aile seçiminiz çok yanlış olmuş.

Bu tür seylere izin vermemelisiniz. Sizin mahreminiz. Nasil bir zihniyete sahip bunlar. Benim 1 sene oldu evlendigim vajinusmusum iliski yasamadik. Bunlar nasil psikolojik bir manyak. Değiştirin su düzeni. Esiniz sizi bunun gibi buyuk bir olayda koruyamiyorsa hicbir seyde arkanizda durmaz. Neyse madem sizin gururunuza dokunmuyor. Internette bulabileceğiniz yapay kizlik zari var onu alip sürebilirsinuz

anlayisla karsilamazlar kesinlikle bilmiyorum ki ben hangi renk oluyo kuruyunca
Anladım, çok üzüldüm. Keşke bizleri oradan ibaret olarak görmeseler. Kan bizim ama tasası başkasının. Ne zaman geleceklerini söylediler mi belki ona gore kapıyı çaldıklarinda hemen bir iki damla akıtıp verirsiniz?

Anladım, çok üzüldüm. Keşke bizleri oradan ibaret olarak görmeseler. Kan bizim ama tasası başkasının. Ne zaman geleceklerini söylediler mi belki ona gore kapıyı çaldıklarinda hemen bir iki damla akıtıp verirsiniz?
O sekil imkansiz sabah akitsak yarim saat gecer aradan yine renk dgstirir farkedilirmi

Benim anlayamadığım bir konu var, o gün geldiler ve çarşaf görmek istediler, eee hani kan diye sorup açıklama mı bekleyecekler? Öyle sorduklarında eşiniz devreye girecek, yorgunuz deyip kapatacak konuyu ya da daha sert bir tavırla karşılarında duracak. Ben inatla bunu yapmamanız gerektiğini söylüyorum.

Bir çok kişi size cevap vermiş ama siz ısrarla anlamamaktasınız. Kan kandır. Kuruyunca tabi ki kahverengi oluyor ordan gelen kan mor mu olacak kaç kere açıklamışlar hala ama kuruyunca kahverengi oluyor diyorsunuz. Bu tarz bir adeti kabul etmeniz bile saçmalık ne münasebet illa o gece olmak zorunda mı? Baştan aile seçiminiz çok yanlış olmuş.
Kahverengi olsada anlasilmaz dimi cok korkuyorum gercekten biride yazmis pembe oluyo

X