Kani sildim o gun ben kuruyunca renk dgsririp dgstrmedini bilmiyom normal kan kahverengimsi oluyoBenim anlamadığım sey su madem ilişki oldu o an kan gelmedi mi o an ki kan nasıldı bakmadınız mı da gelip simdi burda soruyorsunuz??? Aynısını yapın işte...!
Biz cgricaz onlari nemli olcak ozamanda hem nerden bulucam benAslında daha kolay gelmişti o şekil banayanınızda kan torbası bulundurun dedikleri gibi gelince akıtırsınız
Kesinlikle... Kişi yaşamış ise bilir rengini tonunu miktarını...bana pek inandırıcı gelmedi bu topik ve konu sahibi.
Dalga gcme lutfen ciddi bisy soruyorum yaPembe değil neon pembe.
Hiç mecbur değilsin.. benden çarşaf isteyecek adamın ağızına zokarım o çarşafıCarsaf olayinda mecburum gostermek zorundayiz
Size en iyi kendinizi ezdirmeyin diyerek yardımcı olabilirim. Açık pembe ama rengi tutturamaya bilirsiniz. Bazı kişilerde ilk birkaç ilişkide o kanama olur şansınız varsa öyle bir şeyde yaşayabilirsiniz ama size tavsiyem adetliyim deyin yalan söyleyin atlatın yani. Ezdirmeyin kendinizi. Ben düğünümde adetliydim herkes o gününe denk gelmeyecek diye bir şey yokKonu icin yardimci olun lutfen
çok mantıklıBenim anlamadığım sey su madem ilişki oldu o an kan gelmedi mi o an ki kan nasıldı bakmadınız mı da gelip simdi burda soruyorsunuz??? Aynısını yapın işte...!
Bn size kndimi anlatamiyomuyum bn sildim kani ogun carsaftan diyorum normal kirmizi gelmisti kuruyunca renk dgstiriyomu diyorum vicuttaki kan kahverengi oluyo kuruyunca diyorum caresizim diyorum fake diyosunuz yawKesinlikle... Kişi yaşamış ise bilir rengini tonunu miktarını...
Bence fake...
Resmen bilgi almaya çalışıyor.
K.bkma kesinlikle yargilamak bize duşmez ama nişanlin bilmiyomuydu bu durumu nie iliskiye girdi ? Bence biliyodur sonucda diger gelinlerede yapılmış bi şekilde duymuştur .sArkadaslar 2 gun sonra evlenicem nisanlimla iliskiye girdim fakat ailesi kanli carsaf gormek istiyo biyerimizi kesip carsafa akitmayi dusunuyoruz anlasilirmi ama birde kan kuruyunca kahverengimsi oluyo
Kirk defa ayni seyi anlattimçok mantıklı
BilmiyoduK.bkma kesinlikle yargilamak bize duşmez ama nişanlin bilmiyomuydu bu durumu nie iliskiye girdi ? Bence biliyodur sonucda diger gelinlerede yapılmış bi şekilde duymuştur .s
Ailesine solesin diecem oda kotu bilemedim
keske bekleseymissiniz .
kanlı carsaf olayi eski cag işi cok sacma bisey rabbim yardim etsin ne diyim.s .
Etrafında soracağın kimse yok mu? Evlilik arefesindesin zaten...Bn size kndimi anlatamiyomuyum bn sildim kani ogun carsaftan diyorum normal kirmizi gelmisti kuruyunca renk dgstiriyomu diyorum vicuttaki kan kahverengi oluyo kuruyunca diyorum caresizim diyorum fake diyosunuz yaw
Acip goster bile derleeer onlrSize en iyi kendinizi ezdirmeyin diyerek yardımcı olabilirim. Açık pembe ama rengi tutturamaya bilirsiniz. Bazı kişilerde ilk birkaç ilişkide o kanama olur şansınız varsa öyle bir şeyde yaşayabilirsiniz ama size tavsiyem adetliyim deyin yalan söyleyin atlatın yani. Ezdirmeyin kendinizi. Ben düğünümde adetliydim herkes o gününe denk gelmeyecek diye bir şey yok
Sabahmi gelceklermis .s esine sole balayina uzaga gidin bizim ailemiz tedirgince aradi bizi bisey istermisiniz die adamlar sabahina kapiyami dayani canim esine sole bn istemm bole seyler desin ailesine dirensin .sSukur o yok onlar sabah gelcklermis fakat dedigim gbi kahve rengimsi oluyo kan durunca
Kime sorim etrafimda burda evli bayanlar bilir diye tahmin etti.Etrafında soracağın kimse yok mu? Evlilik arefesindesin zaten...
Bu kk sizin bu tür sorularınıza hemen yanıt olunacak bir yer mi?
Suphelenicekler gostermesekSabahmi gelceklermis .s esine sole balayina uzaga gidin bizim ailemiz tedirgince aradi bizi bisey istermisiniz die adamlar sabahina kapiyami dayani canim esine sole bn istemm bole seyler desin ailesine dirensin .s
Mecburuz bizzGerçekten böyle saçma düşünenler hala var mi ya
Yahu bedenin senin söyle o eşin olacak kişiye bedenim benim de kimse karışamaz benim kimle yatıp kimle kalkacağıma de lütfen
Bunu sana kimse yapamaz o kanlı çarşafı görse nolcak Allahım yarabbim ya
Şüphelensinler.. Eşin nihayetinde gerceği biliyor.Suphelenicekler gostermesek
Ya gostermek zorundayiz sadece anlasilirmi diye korkuyoruz biz hc bisu dyemeyizŞüphelensinler.. Eşin nihayetinde gerceği biliyor.
Sıkıntı yok deyiveremez mi?