• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

selam kızlar sonuçlar açıklandı.kiminiz sevindi,kiminiz üzüldü
hakkınızda hayırlısı olsun canlarım ya:43:
başta merguana,piolin,prensesperi,sheflera,tatlıkıs,antalyadan_ayse sizlerden umutluydum ama olmayınca olmuyormuş demekki ya:(
şifacım seni biliyordum zaten kalırım falan diyordun aa bak sana tavsiyem sakın bırakma okulu bu bölümü okumak artık zorlaştı ne yap et bitirmeye çalış

haklarınızda hayırlısı olsun ben de geçen sene 3 sınıf tekrarı yapmıştım kalan arkadaşları anlayabiliyorum yani:(
geçen arkadaşları da tebrik ediyorum

Teşekkür ederim canım benm,olmayınca olmuyor evet:( tek ders yüzünden olunca insan yinede çok üzülüyor,kitabı değiştirmişler soruları çok zor zormuşlar,zaten bu derstende geçen çok az neyse artık bu da benm ve benim gibi bu dersten kalanların şanssızlığı,yapacak bişey yok,herşeyin hayırlsı olur,inşallah

günaydın kızlar bnde bu sene acık öğ. bankacılık ve sıgortacılık bolumune kayıt oluyorum aramızda bu bolumu okuyanlar varsa bana yardımcı olabılırlermı

canım kitaplardan çalışmak çok zor.yazarak çalışmakta zaman kaybı.ben 3 yldır murat açıkögretimden çalışıyorum.hem kolay anlıyorsun hemde soru tahminini güzel yapıyor :34:

Ya ama bizim bölüm bu sene krediliye geçmş ve and üni kitapların telif hakkını vermemiş bu yüzden bu sene yardımcı kitap yokk :( Geçen senekileri bulmakta çok zor :(( Ne yapacağım bilmiyorum sadece çıkmış soruları çözüp sınava girebilirim yani :( Çok karışık ana kitap basit bi konuyu sayfalarca yazmışlar yaa sadece zaman kaybı :/ Murat eğt kurumlarını aradım onlarda teyit etti söylediklerimi bu sene kitap yokmuş :43::43: çok üzücü bi durum . Ana kitaptan çalışmaya mahkumum sanırım.

başımın belası istatistik :14: istatistik dersine nasıl çalışmam gerekiyor bir önerisi olan varmı arkadaşlar konu anlatımlı cd yardımcı olurmu acaba :44:

Ya ama bizim bölüm bu sene krediliye geçmş ve and üni kitapların telif hakkını vermemiş bu yüzden bu sene yardımcı kitap yokk :( Geçen senekileri bulmakta çok zor :(( Ne yapacağım bilmiyorum sadece çıkmış soruları çözüp sınava girebilirim yani :( Çok karışık ana kitap basit bi konuyu sayfalarca yazmışlar yaa sadece zaman kaybı :/ Murat eğt kurumlarını aradım onlarda teyit etti söylediklerimi bu sene kitap yokmuş :43::43: çok üzücü bi durum . Ana kitaptan çalışmaya mahkumum sanırım.
canım merhaba üzülme inşallah temin edersin :34: bu belki seninde aklına gelmiştir belki ama bir önerim olacak sana :28: konu aç aramızda sınıf atlayan yardımcı kitaplarına ihtiyacı olmayan arkadaşlarımz illaki duyarlı olup adresine yollarlar :3: sınıf atlamış olsam ben gönüllüydüm ama :5: inşallah işine yarar bu fikir :71::70:

Son düzenleme:
başımın belası istatistik :14: istatistik dersine nasıl çalışmam gerekiyor bir önerisi olan varmı arkadaşlar konu anlatımlı cd yardımcı olurmu acaba :44:
amann beeee cins cins dersleri neden önümüze sürerlerki :47: inşallah çözüm bulursun tatlım ALLAH sabır versin veee geçeceğiz hepimiz inşşş o zorlu derslerden :92:

ahh sen yazmıstın ama ben nickten bilemedim :17: çıkmıs soruları ezerleyip ben yapamam.illa konu çalışmam lazım benim.eğer sende öyleysen.kitaplardan özet çıkartabilirsin.yada istersende konyada 2 el kitap satan bir çarşımız var ordan murat bakabilirim senin için.bugunlerde gideceğim kpss kitabı almak için.

ahh sen yazmıstın ama ben nickten bilemedim :17: çıkmıs soruları ezerleyip ben yapamam.illa konu çalışmam lazım benim.eğer sende öyleysen.kitaplardan özet çıkartabilirsin.yada istersende konyada 2 el kitap satan bir çarşımız var ordan murat bakabilirim senin için.bugunlerde gideceğim kpss kitabı almak için.
prensesim avatarına bayıldım tatlım güle güle kullan yazmayı unutuyorum kaç gündür :34::16:

amann beeee cins cins dersleri neden önümüze sürerlerki :47: inşallah çözüm bulursun tatlım ALLAH sabır versin veee geçeceğiz hepimiz inşşş o zorlu derslerden :92:

valla ya abuk subuk daral geliyo bana bir sürüde formül veriolar bide sayfalarca :84:

bende bayıldım tam benlik :32:teşekkür ederim :54::16:

kulitta var sağolsun onun emekleri :16: konularını aboneliklerime ekledim.sürekli takibindeyim :34:bakmak istersin diye link koydum.

http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html

http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...un-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html
süper bi resim bu çokda yakışmış sana ;) :34: haaa evet tatlım o topiklere bende bakınıyorumm hatta seni ordada görüyorum ben :3: zahmet vermişim cnm çok sağol linkler için :71::70:

valla ya abuk subuk daral geliyo bana bir sürüde formül veriolar bide sayfalarca :84:
:7::7::7::7::54:

merhaba türk dili 2. sınıftayım. bütünlemeye kalmadan geçtim onur belgesiyle. tayinciydim ve bütünlemelere çalışamıcağımı bildiğim için geçmek için çaba gösterdim. inşallah bu sene de geçerim. bu arada kredili sistem hakkında bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen. ben büroya sordum bana artık sınıf geçme değil ders geçme var dedi. hatta bende kalmak yok galiba diye kendi kendime sevindim. nedirki bunun doğrusu ??

selam kızlar;
şimdi bnm anlayamadığım bir şey var.ben aöf büro yönetimi 1.sınıfı geçtim hayırlısıyla.bu yıl 2.sınıfı okucam ama kayıt yenileme yaptırmak gerekiyormuş,bunun için kayıt yenileme ne zaman? ayrıca harç ne zaman yatıcak?bilgisi olan varsa lütfen cevap versin.şimdiden teşekkürler:71:

selam kızlar;
şimdi bnm anlayamadığım bir şey var.ben aöf büro yönetimi 1.sınıfı geçtim hayırlısıyla.bu yıl 2.sınıfı okucam ama kayıt yenileme yaptırmak gerekiyormuş,bunun için kayıt yenileme ne zaman? ayrıca harç ne zaman yatıcak?bilgisi olan varsa lütfen cevap versin.şimdiden teşekkürler:71:

28 kasım -28 aralık arasında bankaya gidip harcını yatırıyorsun.sonrasında büroya gidip öğrenci kimliğine bandrol yapıştırtıp,kitaplarını alıyorsun :34:

bende çok şükür 4 sınıf oldummmmm alttan bi para teorisi kaldıı
kayıtları yenileyelim ders çalşmaya öle başlıcam 2. bebek geliyooo başta sıkı tutmam gerekecek

kayıtları yenileyelim ders çalşmaya öle başlıcam 2. bebek geliyooo başta sıkı tutmam gerekecek

tebrik ederim canım :) evet kayıttan sonra başlarız bende öyle düşünüyorum :)

tebrikler cnm hayırlı sağlıklıca gelsin inşşş :34::16:

Back