kızlar benim gibi sınav yeri gelmeyen oldumu ??
canım benim de yeni geldi sınav yerleri inşallah gelir ama önümüz bayram olmazsa sen de internetten çıktı alırsın giriş yerlerini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim gibi sınav yeri gelmeyen oldumu ??
canım benim de yeni geldi sınav yerleri inşallah gelir ama önümüz bayram olmazsa sen de internetten çıktı alırsın giriş yerlerini![]()
çalışmaya hiç zamanım olmadı olamadı
ramazanda iftardan sonraları calışırım dedım ama demekle olmuyo insan yarının ne getıreceğini bilmiyo bilemiyo
amcam vefat etti tüm aile memlekette bayramda bile yalnızım
calışıyorum derse zamanım olmuyo fakat acılı halimle bile en azından cıkan sorularla derslerı verme gayretındeyım bayramda soruları çözücem artık son anlarda ne kadar yapılabilinirse işte
Keşke evde olabilseydim çalışmak zorunda kalmasaydım acımı bile yaşayamadım![]()
canım öylede şifreyi unttum ben nabıcaım![]()
canım başın sağolsun.Allah rahmet eylesin
canım şifreyi bulundugun yerdeki bürodan alabiliyorsun.ee sınav kagıdını da ordan alıyorsun.gitmişken hem sınav kagıdını hem şifreni alırsın![]()
ya ben bu maliyet muhasebesini sevemedim.haliyle hiç çalışmak gelmiyor içimden ondan bu kadar safsaklamamnotlarda indirdim netten.bakalım bayramdan sonra ne olacak
![]()
meraba prensesperisenin tek dersinmi kaldı konu çalışıyorsun sanırım çok özendim ama hem sıcaklar hem oruç ben yapamadım ya
artık finallerden hatırladıklarımla giricem bide sorulara bakıcam okadar
merhaba canım.benim tek dersim var.sevmediğim için bide diğer derslerde agır oldugu için onu çalışmadım büte bırakmıstım.ee şimdide canım istemiyor hiç çalışmak.bakalım bayramdan sonraki günlerde kendimi sıkacagım kısmetse geçerim seneye kalmaz![]()
Allah hepimizin yardımcısı olsun![]()
Amin canım inşallah hepimiz geçeriz bende yarın sorulara bakmaya başlıycam anck biter zaten 8 ders olunca :)
saol canım inşallah sende geçersin bi üst sınıfa üçüncü sınıftın yanılmıyorsam diymi :)sen finallerde çalışıp son anda girememiştin.şimdi tekrar olacak sana.inşallah verirsin tüm derslerini![]()
bayanlar son 13 günALLAH kolaylık versin hepinize
inşallah istediğiniz notları alıp bir üst sınıfa geçecekler altta ders bırakmadan geçerler
mezun olacaklar da inşallah mezun olurlar![]()
saol canım inşallah sende geçersin bi üst sınıfa üçüncü sınıftın yanılmıyorsam diymi :)
canım üzülme hepimize zaman zaman olabilen bir durum yapabildiğini yaparsın sınavda stres yapma senden ve sağlığından daha önemli de değilselam kızlar,
ben bayramda hiç çalışamadım ,ağlamak istiyorum ,bunalıma girdim ,çok kötüyüm kendimi vermeiyorum derse bir türlü.
piolin
prensesperi
çok saolun
sizede hepimizede başarılar sınavda
kızlarrr sınav yerim geldi.gelmez diye strese girmiştim
aöf bürosu uzak bize bide.köy gibi yerde oturuyoz nerdeyse
![]()
dagıtımı anca olmus demekki.hadi gözün aydın.şimdiden başarılar![]()