Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

canım başın sağolsun.Allah rahmet eylesin

canım öylede şifreyi unttum ben nabıcaım

canım şifreyi bulundugun yerdeki bürodan alabiliyorsun.ee sınav kagıdını da ordan alıyorsun.gitmişken hem sınav kagıdını hem şifreni alırsın

ya ben bu maliyet muhasebesini sevemedim.haliyle hiç çalışmak gelmiyor içimden ondan bu kadar safsaklamam notlarda indirdim netten.bakalım bayramdan sonra ne olacak

meraba prensesperi senin tek dersinmi kaldı konu çalışıyorsun sanırım çok özendim ama hem sıcaklar hem oruç ben yapamadım ya artık finallerden hatırladıklarımla giricem bide sorulara bakıcam okadar

meraba prensesperi senin tek dersinmi kaldı konu çalışıyorsun sanırım çok özendim ama hem sıcaklar hem oruç ben yapamadım ya artık finallerden hatırladıklarımla giricem bide sorulara bakıcam okadar

merhaba canım.benim tek dersim var.sevmediğim için bide diğer derslerde agır oldugu için onu çalışmadım büte bırakmıstım.ee şimdide canım istemiyor hiç çalışmak.bakalım bayramdan sonraki günlerde kendimi sıkacagım kısmetse geçerim seneye kalmaz

Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin canım inşallah hepimiz geçeriz bende yarın sorulara bakmaya başlıycam anck biter zaten 8 ders olunca :)

bayanlar son 13 günALLAH kolaylık versin hepinize
inşallah istediğiniz notları alıp bir üst sınıfa geçecekler altta ders bırakmadan geçerler
mezun olacaklar da inşallah mezun olurlar

Son düzenleme:
sen finallerde çalışıp son anda girememiştin.şimdi tekrar olacak sana.inşallah verirsin tüm derslerini
saol canım inşallah sende geçersin bi üst sınıfa üçüncü sınıftın yanılmıyorsam diymi :)
bayanlar son 13 günALLAH kolaylık versin hepinize
inşallah istediğiniz notları alıp bir üst sınıfa geçecekler altta ders bırakmadan geçerler
mezun olacaklar da inşallah mezun olurlar

sağol bulancak güzel dileklerin için .. Sen de yazılarından öğrendiğim kadarıyla sosyoloji istiyorsun sanırım umarım senin de dileklerin gerçekleşir hakkında hayırlısı olur inşallah :)

saol canım inşallah sende geçersin bi üst sınıfa üçüncü sınıftın yanılmıyorsam diymi :)

canım benim bir ders olunca geçtim 4 e.bu dersi verirsem seneye aklım bide bunda olmaz.kurtlurum.ama çalışmadım son hafta ne bakabilirsem artık.kısmet :)

kızlar ben açıköğretimden 4 yıllık sosyolojiyi seçtim ama henüz açık liseden mezun olmuş değilim 11 eylülde kesin mezun olacağım son sınavım var.. şunu sormak istiyorum lise sınav sonucum sınavdan 1 ay sonra açıklanıyor (normalde.. bu ek sınav ayrı bir özen gösterirlermi bilemiyorum) acaba geçici mezuniyet belgesi alıp kayıt süresine yetişebilirmiyim?? yoksa bu sene üniv hayal mi olur?? bilgisi olan lütfen yardım etsin..

selam kızlar,

ben bayramda hiç çalışamadım ,ağlamak istiyorum ,bunalıma girdim ,çok kötüyüm kendimi vermeiyorum derse bir türlü.

selam kızlar,

ben bayramda hiç çalışamadım ,ağlamak istiyorum ,bunalıma girdim ,çok kötüyüm kendimi vermeiyorum derse bir türlü.
canım üzülme hepimize zaman zaman olabilen bir durum yapabildiğini yaparsın sınavda stres yapma senden ve sağlığından daha önemli de değil
piolin
prensesperi
çok saolun
sizede hepimizede başarılar sınavda

sağol canım

kızlarrr sınav yerim geldi .gelmez diye strese girmiştim aöf bürosu uzak bize bide.köy gibi yerde oturuyoz nerdeyse

dün bu sınavdan kaç almam gerektiğini hesapladım.53 alsam geçiyorum.son 3 günümü iyi değerlendireceğim akşam tekrar yaptım bugun kalan üniteleri bitireceğim.yarından sonra sorulara tekrarlara vereceğim kendimi.ee çalışıpta 53 de alamazsam ne derim kendime artık bilemiyorum

kızlar konularım biteli 1 hafta oluyor 1 haftadır soru çözüyorum. iktisat teorisi iyi de su matematik ne yapıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…